рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів

  1. Корекція брів в домашніх умовах
  2. Корекція брів в салоні
  3. Корекція брів в Нижньому Новгороді
  4. Валерія: «Прагну зробити погляд жінки більш виразним»
  5. Корекція і фарбування брів

У послугу входить:   - діагностика стану брів;   - обробка місця проведення процедури;   - вибір відповідної форми;   - видалення зайвих волосків;   - завершальна обробка заспокійливим засобом   - консультація візажиста щодо подальшого догляду   Тривалість процедури: 20 хв

У послугу входить:

  • - діагностика стану брів;
  • - обробка місця проведення процедури;
  • - вибір відповідної форми;
  • - видалення зайвих волосків;
  • - завершальна обробка заспокійливим засобом
  • - консультація візажиста щодо подальшого догляду

Тривалість процедури: 20 хв.

Правильна форма брів робить жінку ще привабливішою, невідповідна ж може зіпсувати навіть найкрасивіше обличчя. Тому жіночі брови також потребують уваги і щоденного догляду як і інші частини тіла. Не завжди ця нам від природи форма брів влаштовує нас. Споконвіку жінки страются вплинути на вигляд форми і густоту волосся брів.

Корекція брів в домашніх умовах

Чи можлива корекція брів в домашніх умовах? Так, російські модниці завжди вискубували брови пінцетом, підфарбовували тушшю для вій або чорним олівцем. Не у всіх це виходить вдало. Часто після такої процедури брови виглядають неприродно, несиметрично і відверто грубо. Тому якщо не впевнені, що вищипування брів в домашніх умовах призведе до потрібного результату - звертайтеся до професіонала.

Корекція брів в салоні

Брови не менше волосся потребують професійної «стрижці». Корекція брів в салоні перетворить ваші брови в ідеально симетричні дуги, які підходять саме до вашої особи, до форми очей і носа. Досвідчений майстер з першого погляду визначить, як зробити корекцію брів, щоб ця робота вигідно подчёркнула риси обличчя, затінила його недоліки.

Корекція брів в Нижньому Новгороді

Корекція брів - одна з послуг, які надає в Нижньому Новгороді майстер-універсал Валерія. Перукар, стиліст, фахівець високого класу з макіяжу і манікюру, учасниця освітніх програм, стажувань і майстер-класів багатьох лідируючих в світі компаній і студій візажу, Валерія підходить до створення ідеального жіночого образу комплексно. корекція і фарбування брів , З її точки зору, належить до головних складових вирішення цього завдання. Майстер вважає, що правильно підібрані форма, густота, колір волосся здатні зробити жінку привабливішою, її погляд - виразнішим.

Валерія: «Прагну зробити погляд жінки більш виразним»

Як скульптор, відсікає зайвий мармур, візажист прагне виявити природну індивідуальну, «вашу» лінію брів і злегка допомогти природі, відкоригувавши її. Ви будете приємно здивовані, наскільки виграшніше станете виглядати після корекції брів: «до» і «після» разюче відрізняються один від одного.
Великим плюсом на користь вибору послуг від Валерії є безкоштовна консультація візажиста, після якої питання: «Як правильно вищипнути брови?» відпаде сам собою. Кожен клієнт після надання послуги дізнається яка форма і колір йому більше підходить, отримає докладну інструкцію по догляду за своїми бровами в домашніх умовах.

Корекція і фарбування брів

Буває, що не тільки обриси, а й колір брів не зовсім підходить клієнтці. Валерія завжди запропонує свій варіант відтінку, використовуючи при цьому професійні фарби «Olin», «Shwartscopf», «RefectoCil». Приділяючи пильну увагу постійному підвищенню кваліфікації Валерія прагне надати максимально якісну послугу.

Коли необхідно крім корекції виконати ще й фарбування брів вигідніше буде скористатися комплексної послугою « оформлення брів ». Погодьтеся: корекція брів, ціна на яку настільки приваблива, - послуга, повз яку важко пройти будь-якій жінці, яка прагне до досконалості.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com