рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Корекція брів: переваги, недоліки та правила проведення процедури

  1. Переваги і недоліки процедури
  2. Виправлення брів і форма особи
  3. Технологія вищипування і корисні поради

Зміст статті:

  1. Переваги і недоліки процедури
  2. Виправлення брів і форма особи
  3. Технологія вищипування і корисні поради

Переваги і недоліки процедури   Виправлення брів і форма особи   Технологія вищипування і корисні поради

Переваги і недоліки процедури

Корекція брів проводиться для того, щоб змінити форму обличчя і зробити його красивішим. Справа в тому, що брову є дуже важливим елементом особи, який може суттєво вплинути не тільки на якість макіяжу і образ в цілому. перевагою вищипування є те, що акуратні і красиві брови правильної форми зроблять очі відкритими, а погляд виразнішим і сексуальним.

Найголовнішим недоліком процедури є те, що ви не зможете усунути непотрібні волоски назавжди, і вам доведеться повторювати цю її досить часто. Якщо в перші рази вищипування супроводжується невеликими хворобливими відчуттями, то потім вони практично непомітні.

Природно, для того щоб корекція тільки прикрасила обличчя, необхідно підібрати правильну форму брів.

Виправлення брів і форма особи

Виправляти форму брів можна різними способами. Найпростішим є вищипування волосків за допомогою пінцета. Причому цю процедуру можна проводити і вдома. А ще можна використовувати воскову епіляцію і корекцію волосків за допомогою нитки. Крім того, для того щоб нова форма брови була більш виразною, необхідно підфарбувати брови за допомогою спеціального олівця. Його колір повинен повністю збігатися з відтінком волосків. Особливо актуально, це буде для вечірнього макіяжу .

Форма особи істотно впливає на процес корекції. Наприклад, для прямокутного обличчя краще підійде досить довга брову. Овальне обличчя прикрасять плавні лінії. Якщо ваше обличчя має трикутну форму, то брови повинні бути не довгими і злегка піднятими, а для круглої форми краще зробити злегка підняту лінію і закруглити її на кінцях.

Якщо ваше обличчя має трикутну форму, то брови повинні бути не довгими і злегка піднятими, а для круглої форми краще зробити злегка підняту лінію і закруглити її на кінцях

Технологія вищипування і корисні поради

Перш за все, слід знати, якою має бути ідеальна форма брів. Початок брови повинно бути ширше, ніж кінець. Якщо розділити лінію на три частини, то найвища точка повинна знаходитися на відстані 2/3 від початку брови.

Для початку запасіться пінцетом і дзеркалом. Освітлення в кімнаті, в якій ви будете проводити процедуру, має бути хорошим. Потрібно пам'ятати, що брови не однакові, тому коригувати їх необхідно окремо і поступово. Навіть якщо ви робите процедуру перший раз і форма вийшла не зовсім ідеальна, то виправити недоліки можна за допомогою олівця.

Навіть якщо ви робите процедуру перший раз і форма вийшла не зовсім ідеальна, то виправити недоліки можна за допомогою олівця

Отже, тепер перейдемо безпосередньо до самої процедури. Спочатку необхідно ретельно вимити руки і розчесати брови за допомогою спеціальної щіточки або пензлика. Робити це потрібно знизу вгору під кутом. Тепер потрібно виділити ті волоски, які слід видалити: їх необхідно зачесати вниз. Форму можна виділити і іншим способом. Для цього прямо на брови чорним (або іншим) контурним олівцем намалюйте бажану форму і всередині фігуру зафарбуйте. Ті волоски, які знаходяться за її межами, слід видалити.

Тепер можна видаляти волоски. Для цього необхідно злегка натягнути шкіру, схопити пінцетом волосок ближче до кореня, гарненько його затиснути і потягнути, причому у напрямку його росту. Всю роботу потрібно робити акуратно. Поспішати тут не можна. Крім того, необхідно продезінфікувати брову за допомогою спирту і ватної палички.

Після завершення процедури на оброблені області потрібно накласти заспокійливий крем.
Якщо ви не можете зробити вищипування будинку, зверніться в будь-який салон краси . Там цю процедуру вам зроблять все за 3-4 долари.

Там цю процедуру вам зроблять все за 3-4 долари

Існують деякі хитрощі, які допоможуть провести процедуру максимально ефективно. Найкраще вискубувати брови днем, так як в цей час вам буде мінімально боляче. Крім того, денне світло є більш яскравим і висвітлює все обличчя. Під час проведення процедури часто порівнюйте обидві брови, щоб не переборщити. Корекція брів повинна проводитися досить часто, щоб кожен наступний раз вам не довелося витрачати багато часу і знову виділяти правильну форму. Підтримувати брови в ідеальному стані простіше, ніж кожен раз заново вискубувати цілий кущ.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com