рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Facetune для iPhone. Додаток, необхідне кожному селф-маніякові

Що вже гріха таїти, я люблю робити Селфі і викладати їх в Instagram. Намагаюся не засмічувати стрічку друзів мільярдом своїх «себяшек» і робити їх, по можливості, різноманітними, щоб не бути схожим на цього відомого чувака.

ось його   Instagram   , Якщо вам раптом стане цікаво
ось його Instagram , Якщо вам раптом стане цікаво.

Природно, кожне моє фото, яке потрапляє в стрічку, проходить суворий відбір і хоча б мінімальну обробку. В основному я просто намагаюся робити вдалі ракурси і підбирати фільтри, які згладять недоліки. Пробувала різні додатки а-ля Photoshop, але жодне з них мене не вразило. Найчастіше не вистачало сил навіть протестувати всі можливості. Мені абсолютно незручно обробляти фото пальцями на крихітному екрані.

Але нарешті я вирішила освоїти хоча б одне таке додаток і зупинила свій вибір на Facetune. Коштувало воно 15 рублів (до речі, я вперше зустріла таку ціну), гідно виглядало, а у відгуках панував справжній захват з приводу його можливостей.

Отже, щоб огляд був хутчій, я зробила своє фото і за допомогою Facetune спробувала його обробити.

Дано: звичайна, зовсім необроблена фотографія, зроблена на тлі балконних стіни, і додаток Facetune.

Клікнувши на значок «Кадр», ви зможете обрізати, повернути або відобразити фотографію. Це мені не знадобилося, і я відразу ж перейшла до пункту «Вибілити». В основному інструмент призначений для додання вашій посмішці голлівудської білизни, але мені в даному випадку це не потрібно, тому я трохи висвітлила білки очей. Для зручності роботи можна наблизити фото так, що буде видно пікселі, тому потрапити пальцями в потрібне місце на знімку цілком реально. Не забувайте час від часу натискати значок «Навігація» в лівому нижньому кутку, щоб зменшити фото і оцінити результат більш глобально.

На другому фото в кутку присутній синій кружок. Торкнувшись його, ви можете побачити результат до змін. Було стало. Щоб скасувати останню дію, можна скористатися гумкою. Не хвилюйтеся, він не зітре фото, тільки застосовані дії. Натиснувши на червоний хрестик, ви відкотіться до останнього збереження. До речі, всі ваші маніпуляції збережуться тільки після того, як ви натиснете на синю галочку.

До речі, всі ваші маніпуляції збережуться тільки після того, як ви натиснете на синю галочку

За допомогою інструменту «Деталі» можна «підфарбувати» очі, наприклад. Він ніби робить яскравіше те, що вже є на фото. У мене не вийшло застосувати його для нижніх вій, тому що він виділив червоний тон. А ось верхні вийшли цілком добре.

А ось верхні вийшли цілком добре

Далі скористаємося згладжуванням. Цей інструмент дозволяє вирівняти тон шкіри, прибрати синці під очима, дрібні зморшки і недоліки. «Пом'якшити» - вирівнює злегка, цей інструмент мені сподобався більше, так як результат виходить більш реальним. «Згладити» робить фото ну надто глянцевим, на мій погляд, - це схоже на роботу не дуже професійного обробника фото.

Якщо вам незрозуміло, як працює інструмент, тапніте на значок «Допомога», там ховається докладна інструкція.

Підбираємося до найцікавішого - пластика! Можна трохи зменшити собі щоки, підкоригувати овал обличчя або підняти брови. Причому працює інструмент на подив чітко. Головне - не робіть розгонистих рухів пальцями, все акуратно, по міліметру, інакше можна отримати зовсім не той ефект, на який ви розраховували. І пам'ятайте про природну міміку, а також про те, що у людини не може бути все симетрично, це лякає.

Як завершальний штрих можна скористатися підфарбовування. Тут теж важливо не переборщити. Для губ я так і не змогла підібрати натуральний відтінок, тому обмежилася тим, що трохи підкоригувала брову, вибравши піпеткою натуральний колір і їм же злегка її зафарбувавши.

Для губ я так і не змогла підібрати натуральний відтінок, тому обмежилася тим, що трохи підкоригувала брову, вибравши піпеткою натуральний колір і їм же злегка її зафарбувавши

Ще можна розмити фон і додати до готового фото всілякі рамки і фільтри, текстури і ефекти лінз.

Ще можна розмити фон і додати до готового фото всілякі рамки і фільтри, текстури і ефекти лінз

Готове фото зберігаємо в альбом або відразу ж пост в одну з соцмереж.

Додаток Facetune мені сподобалося
Додаток Facetune мені сподобалося. Все інтуїтивно, працює відмінно. Але важливо вчасно зупинитися і не переборщити з обробкою, як це зробила я. Я чомусь додатково застосувала згладжування для волосся, і фото вийшло ну дуже «переблюренним», в Instagram засміють. Але вважаю, що для першого разу цілком собі непогано, буду відточувати майстерність. А якщо ви трохи вмієте користуватися фотошопом, то напевно зможете відмінно обробити знімки в Facetune.

Всім добра і красивих Селфі!

Ціна: 299 рублів

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com