рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Експертиза краси: образи Анджеліни Джолі


На цьому тижні героїнею рубрики "Експертиза краси" стала Анджеліна Джолі . Деталі образів, а також різні варіанти мейк-апу 39-річної актриси розглянула і проаналізувала провідний візажист Yves Saint Laurent Beaute в Росії Марія Пиренкова.


Анджеліна Джолі

Червоні відтінки помад дуже йдуть Анджеліні. Для цього способу її візажист підібрав холодний червоний тон, ідеально перегукується з деталями на плаття, на мій погляд, це дуже вдалий вибір. Рівний тон і ніжний відтінок рум'ян не відволікають від двох акцентів в макіяжі, зроблених на очі і губи. Розтушовані стрілки і бежевий відтінок тіней вдало підкреслюють форму очей актриси. А ось брови, на мій погляд, можна було б зробити на півтону темніше, так як вони трохи губляться на тлі яскраво нафарбованих очей. Волосся, прибрані назад, також підкреслюють акценти в макіяжі, що робить образ гармонійним.

Анджеліні йде блідість, але в цьому образі рожевий тон обличчя можна було "зігріти" розсипчастою пудрою бежево-персикового відтінку - такий прийом зробив би тон шкіри більш відпочив і прибрав надто інтенсивний блиск шкіри. У цьому образі акцент зроблений на губи, червоний тон помади підібраний вдало, так як теплий відтінок зробив очі актриси зеленішою і яскравіше. Макіяж очей дуже натуральний - матові тіні і туш. Створюючи такий макіяж, знову ж таки, слід ретельніше опрацювати брови - зробити їх трохи більш інтенсивними за кольором. Недбало розпущене волосся підкреслюють натуральність образу і виглядають цілком доречно.

Для цього способу можна було вибрати менш щільне тональний засіб і легку розсипчасту пудру, помітний шар тонального крему трохи старить актрису. Відмінно опрацьовані брови, що ідеально поєднуються з тоном волосся. Інтенсивний макіяж очей йде Анджеліні не менше образів з червоною помадою, тільки тіні варто вибирати більш прозорих текстур і не матові - щільні текстури створюють ефект навислої століття і обтяжують погляд. Котячий погляд, є візитною карткою Анджеліни, відмінно підкреслять за допомогою накладних вій. Ніжний рожевий відтінок блиску добре підібраний - він доповнює образ і відмінно поєднується з тоном рум'ян.

Холодна гамма, в якій витриманий цей макіяж, не зовсім поєднується з медовим відтінком волосся актриси. В цьому випадку потрібно було надати бровам більш теплий тон, або вибрати більш персиковий відтінок для губ. На мій погляд, цілком вдало підібрана гама тіней для повік - перлинні сіруваті відтінки дозволяють грати з кольором очей актриси, підкреслюючи всі нові і нові його грані, особливо при контрасті коричневого олівця для очей і холодних тіней. Також для цього образу я б вибрала менш блискучу помаду, так як сяючих акцентів в плаття і аксесуарах і так достатньо.

Щоб тон особи не виглядав блідим, слід було б додати теплий рожевий тон рум'ян на яблучка щік - це додало б образу свіжість. Ідеальний тон брів, що поєднується з глибоким каштановим відтінком волосся, дозволив не робити акцент на макіяжі очей, але все ж Анджеліні більше йдуть котячі стрілки, ніж довгі накладні вії, що роблять очі візуально більше круглими. Для губ при такому блідому тоні особи потрібно було вибрати більш рожевий відтінок помади - світло-бежеві тони на губах все ж припускають інтенсивний макіяж очей.


Марія Пиренкова

На завершення огляду необхідно сказати кілька слів про сьогоднішній експерта. Марія Пиренкова працює в б'юті-індустрії вже 10 років. Рік тому вона зайняла пост провідного візажиста Yves Saint Laurent Beaute в Росії. За весь цей час Марії вдалося попрацювати з багатьма знаменитостями, серед яких - Інгеборга Дапкунайте, Катерина Вілкова, Ксенія Сухінова і Саша Лусс.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com