рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ці секрети зроблять ваші брови ідеальними

Густі та привабливі брови вже кілька сезонів головна турбота всіх модниць. У цій статті ми розповімо про те яким чином можна в домашніх умовах, самостійно домогтися правильної і красивої форми брів.

З чого слід почати

Для початку потрібно визначити наскільки густі ваші брови. У разі, якщо брови недостатньо густі, не турбуйтеся, є спосіб виправити цей недолік. Досить змащувати їх на ніч, ніжно масажуючи кілька хвилин, оливковою, мигдальним або касторовою олією. Раціон вашого харчування теж дуже важливий. Вживайте червону рибу, горіхи, сою і родзинки. Ці продукти стимулюють ріст волосся і зміцнює цибулини волосся. Через деякий час ви помітите позитивний результат цих процедур.

Вибір підходящої форми брів

Вибір підходящої форми брів

Для дам з круглим обличчям найкращим варіантом будуть брови зі зламом (1) - у цих брів широке початок і тонкий кінчик. Круглолиці дами повинні уникати дугоподібну форму брів (4), так як ця форма повторює контур обличчя.

Квадратному особі найбільше підходять закруглені брови у яких дуга високо піднята (2, 5). Тонкі і короткі брови зовсім не підходять таким особам.

Трикутній особі найкраще підходять підняті брови з рівномірним вигином (3, 5). Різкий вигин (4) абсолютно не підходить такого типу особи.

Дамам з овальним обличчям добре підходять дугоподібні (1, 4, 5) і прямі брови з невеликим зламом (3).

Місце в якому повинен бути вигин легко визначити. Для цього досить прикласти олівець до краю носа, після чого розташуйте його паралельно вашому носі - це місце де повинна починатися брова. Після цього нахиліть олівець, таким чином, щоб що він перетинав зіницю - так ви визначите точку вигину. Після чого розташуйте олівець так, щоб він поєднав край носа і зовнішній кут ока - це місце де брова повинна закінчиться.

Правильно вищипані брови

Правильно вищипані брови

Після того як ви визначите форму брів яка вам підходить можна починати вищипувати їх пінцетом. Пропонуємо вам кілька рекомендацій для того щоб вискубати брови легко і красиво:

- Обов'язково знайдіть саме добре освітлене місце в будинку і влаштуйтеся там зручніше. Пінцет повинен бути зручний для руки і дуже чіпко утримувати волосся.

- Вищипувати брови ниткою дуже зручно тим, кому неприємно або дуже боляче видаляти волосся пінцетом. Використання нитки прискорює процес і надає бровам потрібну форму.

- За допомогою зволожуючого крему або кубики льоду можна зменшити біль.

- Будьте обережні, коли вищипує волосся над бровами. Якщо видаліть дуже багато волосся, брову буде виглядати лисою. Віддаляйте періодично дзеркало від імені і дивитеся не брови на відстані.

- Брови потрібно розчісувати спеціальною щіткою, якщо волосинки занадто довгі їх можна трохи підстригти манікюрними ножицями.

Правильне фарбування брів

Правильне фарбування брів

Фарбування волосся це найскладніший етап. Для того щоб ваші світлі брови стали трохи темніше, придбайте фарбу для фарбування брів. При фарбуванні головне не перетримати фарбу!

Колір забарвлених брів повинен по максимуму збігатися з вашим кольором волосся. Надто темні брови виглядають непривабливо.

Брови можна підфарбовувати олівцем, гель-тушшю або тінями для повік. Олівець добре заповнює пустоту і створює природний ефект, гель підходить тим у кого дуже неслухняні брови а тіні створюють додатковий обсяг. Якщо ви вирішили акцентувати брови спеціальної підведенням, тоді будьте обережні з фарбуванням, так як колір може вийде занадто яскравим.

Черговість дій:

1. Брови потрібно вичесати у напрямку росту волосся, підкреслити нижній контур, і обережно зафарбувати порожнечі, де волосся недостатньо.

2. Акцентуйте (якщо це необхідно) кінчик брови і верхню межу брів. Брови у перенісся НЕ вимальовується чітко, досить просто трохи вичесати щіткою або олівцем в сторону росту волосся.

3. освітлена межа між століттям і бровою, підкреслює лінію брови. Нанесіть невелику кількість консілера і розтушуйте його, після цього під брову нанесіть трохи хайлайтера.

джерело

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com