рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити темне волосся без фарби: 7 способів

  1. Спосіб №1. Грецькі горіхи
  2. Спосіб №2. Соєвий соус
  3. Спосіб №3. какао
  4. Спосіб №4. Кора дуба
  5. Спосіб №5. Ріпчаста цибуля
  6. Спосіб №6. Шавлія і ромашка
  7. Спосіб №7. Натуральна кава

Зміст статті

Тенденція на використання натуральних засобів по догляду за волоссям значно зросла. На сьогоднішній день не всі дами бажають відвідувати салон з метою чергового фарбування стійкими аміачними фарбами. Багато хто віддає перевагу затемнювати волосся в домашніх умовах, використовуючи підручні продукти. І це правильне рішення! Народні рецепти не тільки зроблять шевелюру темніше, але також забезпечать додатковий догляд. Волосся відпочинуть від постійних хімікатів, зміцніють і придбають здоровий блиск.

Спосіб №1. Грецькі горіхи

Дівчатам з довгим волоссям потрібно 20-25 шт. горіхів, на шевелюру середньої довжини піде 15-20 шт., коротким волоссям вистачить 10-12 шт.

Візьміть зрілі волоські горіхи, розколіть їх надвоє, зніміть шкаралупу і відкладіть її в сторону. Витягніть плоди, перемішайте з оболонками. Залежно від довжини волосся залийте горіхи 3-3,5 літрами окропу, поставте на плиту і варіть 40 хвилин.

Після закінчення часу накрийте склад кришкою, залиште на 1 годину до часткового охолодження. Процідіть настій, перелийте в зручну широку ємність і можна приступати до процедури.

Помийте голову звичайним шампунем, обполосніть. Одягніть рукавички, інакше шкіра рук теж забарвиться. Опустіть волосся в тазик з відваром, щоб добре обробити кожен локон. Ви також можете попросити подругу, щоб вона повільно поливала ваші пасма.

Після того як волосся стали вологими, трохи їх відіжміть, обмотайте голову харчовою плівкою і покрийте зверху рушником. Почекайте від 30 до 60 хвилин. Чим довше ви тримаєте склад на волоссі, тим сильніше затемняются пасма. Після цього промийте локони теплою водою, не користуйтеся шампунем.

Спосіб №2. Соєвий соус

Помийте голову шампунем, але не використовуйте кондиціонер або бальзам. З'єднайте в рівних пропорціях столовий оцет і соєвий соус, добре перемішайте. Для довгого волосся потрібно взяти по 200 мл. кожного продукту, для середніх - по 150 мл., для коротких - по 100 мл.

Одягніть рукавички, нанесіть суміш на вологе волосся і рівномірно розподіліть. Зачекайте чверть години, після чого видаліть склад водою і помийте голову з шампунем 2 рази.

Спосіб №3. какао

Візьміть 50 мл. безбарвного шампуню, додайте до нього 80 гр. натурального какао порошку. Перемішайте склад, промийте їм волосся, залиште на 40 хвилин. Після закінчення часу змийте шампунем без добавок. Застосовуйте засіб у міру необхідності, волосся темніють вже після першого ополіскування.

Спосіб №4. Кора дуба

Придбайте в аптеці кору дуба, візьміть 100 гр
Придбайте в аптеці кору дуба, візьміть 100 гр. і обдайте 2,2 літрами окропу. Накрийте кришкою, зачекайте 1,5 години. Після цього обов'язково процідіть суміш через марлю, надіньте рукавички і приступайте до ополіскуванню. Витримайте суміш на волоссі близько 30 хвилин, в результаті у вас вийде інтенсивний каштановий відтінок.

Спосіб №5. Ріпчаста цибуля

Методика розроблена виключно для блондинок і дівчат зі світло-русявим волоссям, оскільки цибуля надає шевелюрі коричневий відтінок з золотавим відливом. Заваріть 2 літрами окропу лушпиння від 15 великих цибулин, настоюйте 20 хвилин, потім поставте на плиту і млоїте ще півгодини. Процідіть відвар, влийте 30 мл. гліцерину і нанесіть на волосся, використовуйте рукавички. Залиште відвар на 25-40 хвилин, потім змийте шампунем.

Спосіб №6. Шавлія і ромашка

Придбайте в аптеці 2 упаковки шавлії і 1 упаковку ромашки. Залийте трави 3 літрами гарячої води, млоїте на плиті протягом 45 хвилин. Далі накрийте кришкою і почекайте 8,5 годин. Процідіть настій через марлю, промийте їм волосся, добре втираючи. Залиште на 40 хвилин. Після ополіскування пасом шавлією і ромашкою не потрібно змивати їх шампунем. Промийте волосся проточною водою і висушіть зручним способом.

Процедуру зручно виконувати під час прийняття ванни, рослини не володіють сильними фарбувальними властивостями, тому не торкнуться шкіру. Волосся стають темнішими з кожним наступним застосуванням. Щоб затемнити шевелюру на кілька тонів вам знадобиться 10-12 процедур. Важливо відзначити, що трави зафарбовують сивину, що дуже зручно.

Спосіб №7. Натуральна кава

Кава вважається найпростішим і дієвим методом. Склад наноситься на волосся у вигляді маски.

Візьміть 40 гр. безбарвної хни і 60 гр. кавовій гущі. З'єднайте компоненти, розбавте їх теплою водою до густої консистенції, почекайте 1 годину. Нанесіть склад на пасма, розподіляючи рівномірно, покрийте голову харчовою плівкою, тримайте 1 годину. Після цього помийте голову шампунем, не забудьте використовувати бальзам.

Як ви могли переконатися, зробити волосся темніше можна в домашніх умовах, використовуючи доступні продукти. Цілком можливо, що після першої процедури ви назавжди залишитеся прихильницею «бабусиних» методів. Подібні способи покращують стан шевелюри, позбавляють від лупи і надають гарний відтінок.

Відео: як пофарбувати волосся без фарби

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com