рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як заживає татуаж брів відгуки

Вагітність: догляд за шкірою. Маски для обличчя та засоби від розтяжок

Дівчатка, порадьте майстра, хочу зробити мікроблейдінг брів. І, хто робив цю процедуру, як вона вам, дійсно так натурально виглядають?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Перш ніж робити мікроблейдінг, подивіться на загоєні роботи майстра! Мікроблейдінг можна робити далеко не всім, дуже багато протипоказань про які "майстра" замовчують: 1) жирна шкіра 2) пориста) 3) вікова 4) м'яка. Ця техніка прийшла кнам зі сходу, там зовсім інша структура шкіри ... Найчастіше майстри заглиблюються, виходить шрамирование шкіри в результаті синьо-сірі розпливчасті волоски ... Навіть у супер досвідчених майстрів волоски гояться розпливчастими і переривчастими ... Сама пройшла навчання та довго працювала в цій техніці, потім переучуватися на апаратне напилення. Ефект набагато краще, передбачуваний і натуральний.PS: Всім красивих брів! Із задоволенням відповім на всі питання.

09.03.2017 3:25:53

Роблю регулярно. Раз на рік десь. Дуууже природно. Волоскові метод начебто називається. Після того як я захоплювалася корекцією брів утворилися лисини, врятував лише татуаж. Зробили і забула про олівець і т.п. У мене темне волосся, підібрати колір краскт моєму майстру не важко. Майстром дуже задоволена.

29.12.2016 10:42:08

Крем від зморшок, ін'єкції ботокса або гіалуронової кислоти

Читати всі обговорення і залишити коментар

Все залежить від нашого організму. Моя мама в 55 виглядає на 35 і нічого для цього не робить, а мені в 35 потрібно думати як підтягнути шкіру. З огляду на те, що вироблення організмом гіалуронової кислоти зменшується вже після 25 років, я думаю саме час задуматися як продовжити молодість шкіри. Але не обов'язково потрібно відразу робити ін'екціі.Можно почати з кремів, масок.Ілі мій улюблений метод - гіалуронка в капсулах (по 150 мг.). Так взагалі дію на весь організм поширюється і ефект довго триває.

16.04.2018 23:16:28

Від препарату ж теж стан шкіри і м'язів залежить. Ви якою фірмою коле?

03.12.2015 19:53:23

Читати всі обговорення і залишити коментар

Хотілося б по більше дізнатися про множині оргазм? Це як? Після сексу з чоловіком залишаєшся збуджена? У мене буває, що після гарного сексу отримуєш кілька разів оргазм і потім все одно залишаєшся в підвищеному збудженні протягом наступного дня ...

02.03.2015 10:48:41

"Кожному з варіантів відповідає поза, в якій жінка отримує найбільше задоволення, і поза, в якій їй може бути просто неприємно"
будь ласка розкрийте цю тему складову.

12.01.2015 12:22:21

Добридень! Дуже хочу зробити собі татуаж особливо брови, свої зовсім ніякі (((ну і про верхню повіку теж подумую .. Накидайте рад, здайте адреси-явки. Сумнівів звичайно багато ... Боюсь на поганого майстра нарватися не хотілося б, щоб брови були дуже яскравими, хочеться якомога природніше. краще робити все відразу - і брови і повіку? брови - волоскові метод або як краще? Веко - межреснічка або зі стрілочкою? чи треба потім уникати сонця або це не впливає ні на що? Які середні .. .

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ідіть в клініку Лариси Мозаріной.
Вона найкраща в цій справі.
Там вам все підкажуть і порадять.
Майстри хороші.
Я робила межреснічку коштує 8000 + через місяць корекція 4000.
Всім дуже задоволена. Робила у Мозалевський.
Сестра робила у Олесі Ткачової, але їй стрілку робили. Все залежить від очей. Кому що більше підходить.
Ну а на брови звичайно до самої Мозаріной, але запис у неї скажена, як і ціни)))
Успіхів!

21.04.2014 12:52:16

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ну ось, а я прочитала десь, що надмірне фізичне навантаження знижує лактацію і займатися початку тільки коли дитині рік виповнився :( Виявляється даремно мучилася, помпушки зайвий рік ходила.

13.03.2014 13:30:43

Все можна тільки обережно і з розумом!

28.12.2013 11:37:54

... В іншому випадку ранка заживе, але на її місці утворюється неестетичне потовщення, усунути яке буде можливо тільки за допомогою пластичної хірургії. Брова При розтині брови батьки часто лякаються рясних кровотеч, що супроводжуються набряком і гематомами. Зняти набряк допоможе холодний компрес, а рану слід промити перекисом водню, щоб виключити ризик зараження і зупинити кровотечу. Коли поріз невеликий, можна обійтися зеленкою і бактерицидним пластиром. Але в разі великої садна необхідна допомога хірурга для накладення шва. До того ж при сильному забрудненні рани (припустимо, брову була розсічена ударом каменя або внаслідок падіння з велосипеда) необхідно визначити, чи варто робити щеплення від правця ....

Читати всі обговорення і залишити коментар

Відмінна стаття. Необхідно, що б всі батьки і ті хто знаходиться на час відсутності батьків, з дітьми знали все це! Важливо і необхідно!

30.08.2013 15:57:58

спасибі за статтю, треба знати кожному з батьків.

05.08.2013 1:57:12

Готуємо обличчя: епіляція, маска, лімфодренаж, тональна основа ... Що ще?

... Велика кисть для нанесення прозорої пудри. Не завадить додати ще кілька: Кисть, схожа на віяло, для нанесення хайлайтера на вилиці. Три пензлика для тіней: велика для базових, поменше для опрацювання складки століття і тонка загострена пензлик для підводки. Кутова пензлик для брів. Список можна продовжити, але поки вам вистачить і цього. Я люблю пензлика, і вам теж доведеться їх полюбити. Хороша кисть коштує витрачених на її пошуки часу і грошей. Пам'ятайте, що ви витрачаєте їх на себе! Ще трохи про головне Щоб підкреслити свої достоїнства, багато косметики не потрібно. Потрібно просто нанести її точно туди, де це необхідно. Отже, перш ніж тринькати гроші, купуючи ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

У мене в сумці взагалі маленька косметичка, там навіть туші немає, пудра з дзеркальцем, олівець чорний і улюблений бальзам для губ Ив Роше) Все, решта якось і не потрібно під рукою)

28.11.2016 11:42:38

Якщо все це постійно тягати в сумці, а ще додати пару необхідних побутових дрібниць, то сумка повинна бути розміром з мішок. А що всунути в сумочку клатч? туш, дзеркальце і блиск, більше туди нічого не влазить.

04.10.2013 21:29:58

... А наш сімейний бюджет став більш стабільний, адже гроші, зекономлені на косметиці, можна зібрати і придбати щось більш корисне. Мій чоловік мене просто обожнює, адже тільки вставши з ліжка, я вже в повному порядку, завжди яскрава і життєрадісна, а що їм, чоловікам ще потрібно? З татуажем я витрачаю менше часу на себе, тим самим більше приділяю уваги своїй сім'ї. І я відмінна мама, красуня-дружина. І я просто щаслива! Я дуже шкодую про те, що не зробила татуаж раніше: ск ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Хочу спробувати зробити татуаж брів, але якщо чесно дуже боюся, що форму мені не правильно підберуть, або що то мені не сподобається. Виправити потім буде практично не можливо.

25.05.2014 19:11:55

Теж давненько замислююся про перманентний макіяж, але як то страшнувато. А якщо не сподобатися, вже ж ніяк НЕ ісправіть.Хотя дуже хочеться, можливо наважуся коли-небудь.

10.02.2014 16:26:12

робила татуаж брів рік назад..сейчас потрібно робити корекцію, так як колір подвимился, і брови стали не такими виразними і чіткими, як були ... подзвонила в свій салон - мій майстер звільнилася. Естесственно, телефон її мені не сказали ... але порадили нового человека..загвоздка в тому, що ця нова людина робить татуаж якимось методом акварелі..на моє запитання, чи підтримує цей метод з простим татуажем, який у мене зараз - запевнили, що да .... а я ось сумніваюся, чи можна робити цим ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Не переживайте)) Всупереч всім існуючим думкам, татуаж на бровах тримається найменше, я теж щороку на корекцію ходжу, а на губах тримається вже три роки. У мене світло-сірий колір, швидко сходить. Корекція аквареллю цілком сумісна в плані корекції зі звичайним татуажем.)

08.08.2011 22:09:50

за рік пдвимился колір?
дивно, у мене губи мінімум по три роки тримаються (а на губах фарба вигорає і випадає швидше за все)
Очі взагалі 11 років тримаються (межреснічного татуаж).
І на корекцію я як правило під'їжджала через 1-2 тижні, але мені жодного разу корекція не потрібна.
Може на сонці в солярії часто буваєте і захист на брови не наносите?

07.08.2011 16:47:54

Дівчат ні разу не робила татуаж (я про очі), але дуже хочеться на фотографіях "морських" бути красивою :)) і при цьому не морочитися з наведенням марафету щоранку .. Зрозуміло буду фарбувати вії, брови .. а ось "тату" .. Хто робить, скажіть, будь ласка, чи є протипоказання, ускладнення, та ін .. тримається довго? *** Тема перенесена з конференції "СП: посиденьки"

Читати всі обговорення і залишити коментар

влітку не рекомендують робити. Після татуажу губи і так сохнуть пекельно, а в спеку і поготів. я робила найпізніше в травні.

06.06.2011 16:31:21

Поділіться, будь ласка, перевіреними майстрами. Дуже хочеться бровки зробити, яких майже немає, а не хочеться, що б брови в різному польоті були ... Дякую.

06.06.2011 14:47:29

Загорілася зробити татуаж брів. Бачила у знайомої - дуже добре їй зробили. Ось думаю - чи варто? Чи немає якихось підводних каменів в цьому питанні? Дівчинка-косметолог робить на дому за менші гроші, ніж в салоні. Свої брови замучать коригувати. Кожен день потрібно що-о прибирати, видирати. Сил вже немає. Якщо хто-небудь робив, поділіться, будь ласка, чи сподобався вам результат

Читати всі обговорення і залишити коментар

У мене подруга робить, дуже задоволена. Причому робить на дому у косметолога. Зважилися робіть)))

20.04.2011 00:48:21

У мене знайома робить вже вдруге.
і губи і брови.
вона задоволена.
у неї дуже природно виглядає
зразок, клініка називається Биотек

19.04.2011 10:19:25

Хто робив? Як враження? Це безпечно? Чекаю думки, приблизні ціни та майстри порадьте. Дякуємо.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Сонь, якщо тобі треба контакти в Зелек - можу 2 майстрів порадити. У мене подруги у них робили татуаж, ну і на корекцію періодично катаються.

16.03.2010 10:31:43

У мене брови, губи і стрілки на глазах.Все дуже добре, природно і качественно.Делала в Москві, на Таганці у Охотенко ВВ (Салон "Мерилін"). У нього ж сама і учілась.Я сама цим займалася, причому з огляду на моє вища художню освіту, дуже навіть неплохо.Так що жила б ще в Москві-прорекламувала б себе :-). Але не тут я ...
На цій справі краще не економіть.Некачественний татуаж все життя зіпсувати может.А неякісних робіт ну дуже много.Как вже вище написала, рекомендую Охотенко. За цінами зараз не скажу, я 2 роки тому робила-було від 8 до 12 тис.Еслі бюджет не дозволяє, можна попроситися до нього в якості моделі-т.е. він робить сам, учні смотрят.Занімает довше часу, так як він ще й пояснює все.
Губами і очима я задоволена, а ось брови пошкодувала, що сделала.Нічего не голили, що не вискубувала-просто трохи затемнили і скорегували форму.Все добре, но-коли я перефарбувалася в рудий колір (раніше був блонд холодний і яскравий), на тлі рудого брови придбали холодний відтінок, тому зараз закриваю їх челкой.Хотя ніхто, крім мене, цього не помічає, і видно це не при будь-якому освітленні.
І адже брови були нормальні-навіть не знаю, навіщо я їх татуйований ...
Вобщем, моя думка-губи й очі це добре, а брови тільки в тому випадку, якщо своїми дуже незадоволені.

16.03.2010 9:36:27

Читати всі обговорення і залишити коментар

Чому так мало інформації про післяпологової депресії? На кому зривається матуся? На дитину. Жахливіший те, що дитина думає, що так і повинні з ним звертатися.

27.10.2008 18:27:52

... так звані "синдром смутку породіль"

29.04.2008 22:09:14

Догляду за швами на шийці матки і після кесаревого розтину

... При обмиванні шва краще користуватися милом без ароматів, щоб не травмувати корочку. Поринути в ванну можна не раніше 6-8 тижнів після операції, тому що до цього терміну повністю заживає внутрішня поверхня матки і матка повертається в нормальний стан. Похід в баню можливий тільки через 2 місяці після огляду лікаря. Щоб післяопераційний рубець швидше розсмоктувався, його можна змащувати преднізолоновой маззю або гелем контрактубекс. В області рубця до 3 місяців може відчуватися оніміння, до тих пір поки не відновляться нерви, пересічені під час операції. Важливе значення має вос ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

У пологовому будинку дали пам'ятку, що і як себе вести після пологів, а тому у мене було кесареве, то обмежень відповідно більше. А шрам мазала контрактубекс, теж лікар рекомендувала, його і купили. Хороший гель виявився.

19.04.2018 13:27:20

Мене більше турбував шрам після кесаревого. Коли він зажив, то порадилася з доктором якомога його позбутися, або хоча б зробити менш помітним. Мені лікар запропонували контрактубекс скористатися. За два місяці був уже позитивний результат. Шрам став тоншим і не виступає на поверхні шкіри як раніше. Я дуже задоволена.

16.02.2017 14:52:03

... Треба сказати, що 4 рази ми припікали гемангиому, і кожен раз у нас все проходило з питаннями: то ранка покриється білою плівкою, то з-під відходить скоринки неприємний запах піде. Виявилося, що на ці питання цілком може відповісти хірург з районної дитячої поліклініки, так як їхати консультуватися в Філатовську лікарню далеко. До речі, всі, що нас турбувало, виявилося нормою - так гояться опіки у дітей. Після заживання ранки залишається ніжний рубчик або просто шкірка світлого кольору. Якщо гемангіомка невелика, то скоро і зовсім нічого не буде помітно. У нас на місці припеченими гемангіоми досить велика світла пляма з декількома рубчиками, але і то доктор заспокоїв, що років до п'яти ми не знайдемо місце, де вона була. Основні моменти....

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дуже шкодую, що через недосвідченість послухала нашого педіатра і пішла з гемангіомою на кріотерапію! Матусі, не допустите моєї помилки, які не уродуйте дітей! Сходили на припікання 4 рази, лікар який припікали робив все мовчки, а коли я запитала на 4 раз, скільки разів ще приходити, відповів жартома - ну раз 15. Лише після окрики медсестри, яка побачила мої круглі очі сказав - якщо в наступний раз не пройде, будемо вирзать під загальним наркозом! Я звідти пішла в шоці, знайшла клініку, де все видалили за 1 раз, безболісно і в рублів за 400. Сподіваюся доча мене простить за шрам на нозі ... Добре хоч на нозі, а не на обличчі!
http://www.medlaz.com/gem.html - Шановні сучасники! Настійно рекомендуємо вам не намагатися вирішити проблеми зі своїми гемангіомами або гемангіомами ваших дітей в медичних установах, де лазерними технологіями не володіють! Лише в рідкісних випадках слід використовувати хірургічну операцію для видалення великих кавернозних гемангіом. І все! Пожалійте своїх дітей! Убережіть їх від каліцтв і комплексів, пов'язаних з наслідками застосування методів кріотерапії (рідкий азот місцево), електрокоагуляції, шкірних пластик, всіляких припікань і тому подібного мотлоху!

03.02.2009 18:06:32

У мого сина вроджена гемангіома на кінчику носа. Нам зараз 1рік і 2 місяці, ще не вилікували. На питання, від куди взялася гемангіома, адже в роду ні в кого не було такого, лікарі нічого не відповідають ?! Підкажіть, чи можна від цього якось уберегтися?

26.12.2008 12:51:52

... У такому випадку доведеться застосовувати антисептичні засоби, наприклад 1 -2 рази на день обробляти шкіру саліциловим спиртом, з особливою ретельністю стежити за гігієною шкіри. Епіляція Вищипування за допомогою пінцета Це найпростіший спосіб епіляції. Безумовно, один-два небажаних волоска на тілі можна видалити і цим способом. Підходить він і для корекції форми брів. Перед застосуванням обов'язково продезінфікуйте пінцет, а також шкіру за допомогою антисептичний засіб (наприклад, хлоргекседину або мірамістину). Побутовий епілятор По суті цей прилад являє собою безліч щипчиків, висмикує волосся з коренем. Плюси методу в тому, що процедуру можна проводити вдома, в будь-який зручний час. Прилад ...
... Ризик появи врослого волосся після процедури мінімальний. Основний мінус лазерної епіляції - вибірковість. У зв'язку з тим, що тепло проводить пігмент меланін, процедура підходить лише тим людям, у яких досить темне волосся і світла шкіра (саме тому рекомендується проводити її в зимовий період, до появи активного сонця). Якщо процедура проведена неправильно, то після сеансу можлива поява невеликих опіків, які незабаром гояться. Крім того, вартість такої епіляції досить висока, і проводиться вона винятково в салонах і естетичних клініках лікарями-дерматокосметолог. Процедура протипоказана при вагітності, не рекомендується її проведення при загострилися захворюваннях шкіри, важкої соматичної патології. Людям, які приймають фотосенсібілізірующіе препарати (е ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ой! Що то посилання збільшилася - але нічого вона працює, прошу модераторів мене вибачити, це не спам і інформація перевірена, як мною так і провідними фахівцями (лікарями)! Тепер все!

20.12.2012 17:49:36

Підкажіть хто робив? Як це все відбувається. Чи довго заживає. І як це потім виглядає? Хочу зробити, тому що брови стали дуже рідкісні. Дякуємо.

Читати всі обговорення і залишити коментар

в неділю піду .... здаватися. розповім потім

14.10.2006 21:20:31

Я роблю. Але брови потрібно робити дуже акуратно, у хорошого майстра, тому що може вийти грубо. Важливо знати свою ідеальну форму брів і правильно підібрати відтінок. Обов'язково малюйте і показуйте майстру. Чому то з татуажем брів найчастіше бувають проблеми.
На бровах скоринки сходять найдовше, близько тижня. Хоча татуаж брів самий безболісний. Є 2 техніки: растушевка і імітація волосків (якщо їх мало).
Моя думка з приводу татуажу: губи потрібно робити обов'язково, можна повіки (особливо ресничний край - додає об'єм віям), брови.

13.10.2006 10:33:52

Робити чи ні? За і проти будь? psспасібо Katherine & kids, виправила безграмотну :)))

Читати всі обговорення і залишити коментар

Дівчатка, а підкажіть хороших майстрів !!! Я хотіла у Савіної в БІОТЕК. Але дек. днів тому хотіла записатися, а там запис вже не кінець жовтня до неї !!! Я в шоці! Хотілося перед відпусткою зробити ..
Мені просто треба, щоб колір добре підібрали, тому що я светленькая і бледнокожей і якщо яскраво зроблять, то на обличчі одні брови і будуть))

06.08.2006 18:16:51

Я робила брови 2 рази і очі один.
Бровами я дуууже задоволена, у мене від природи вони дуже короткі.
Зробили дуже красиву лінію, робила на Арбаті в інституті краси.
Виглядають природно на мій вкус.Конечно, поблизу видно, що це не волосся. але виглядає оочень гармонійно
Очима задоволена менше, але теж непогано, але це я в іншому місці робила.
Очі чомусь тримаються довше ніж брови, брови вже через 1,5 року потьмяніли, контур став нечіткий, довелося переробляти, а очі досі тримаються, хоча я вже б хотіла, що б зійшло. :)
Болі-перший раз було боляче, робила у лівій тітоньки, другий раз, коли на Арбаті, немає, вони дуже добре знеболюють.
Переді мною дама губи робила, губи найболючіше вважаються, так їй теж взагалі боляче не було.

06.08.2006 12:17:13

Читати всі обговорення і залишити коментар

що ні фраза - то маячня, від початку до кінця. особливо потішило про суддів і присяжних, які виносять рішення в залежності від зовнішності :( та й все інше - бррр ...

21.07.2006 17:30:17

Дивна стаття. Так і не зрозуміла, про що це собсно автор

21.07.2006 17:07:19

Хочу зробити татуаж брів, але не знаю де краще !!!! Та й взагалі чи варто?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Зараз хочу зробити татуаж брів))) Тільки боюся потрапити в руки до недосвідченому професіоналу, адже набиті брови вже практично не виправиш !!!

26.05.2014 00:11:25

У мене нормальної рослинності брови. Нас жінок весь час щось не влаштовує. То у нас вони густі, то у нас вони лисі. У мене нормальні, а от форму б не заважало підкоригувати.

06.04.2014 20:04:34

Хочу татуаж губ, тільки ось боюся. Дівчата, хто робив, це Оччень боляче? А як довго заживає? І як вигладить під час загоєння? Поділіться досвідом, плииз! Чула, що його влітку не роблять. Це через всяких ймовірних ускладнень у зв'язку зі спекою та сонцем? Або ще щось?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Влітку людина має властивість потіти. А мікроби - розмножитися. Коктейль не слабкий. Але якщо Ви чистюля .... А у подружки моєї коли вона робила татуаж губ вони дуже сексуально припухли, але потім правда була не дуже сексуальна скоринка. Вона користувалася гігієнічною помадою.

14.06.2005 19:47:59

Декоративна татуювання на тілі як елемент модного образу молоді. Смислова символіка малюнків. Основи техніки безпеки під час татуажу.

Читати всі обговорення і залишити коментар

А ще були часи картинок-переводілок в жуйки. Зараз все знову повторюється.

22.07.2016 15:26:20

Зробила собі татуаж брів-ні краплі не шкодую. Дуже природно, підкреслюють добре, і не треба підфарбовувати.

04.11.2013 20:11:26

Читати всі обговорення і залишити коментар

Спершу потрібно зупинити кров - перекисом або джгутом, дивлячись який поріз. А далі якщо рана глибока то тут добре допоможе Тірозур в порошку, а якщо не глибокий поріз - то в гелі. Відмінний антибактеріальний препарат. У нас в невідкладній так лікують.

15.09.2017 9:56:23

Я обов'язково перекисом промиваю ранку, якщо немає під рукою перекису, то антибактеріальної вологою серветкою. І потім мажу кремом пантенол-911. Відмінно помогает.Во-перше знімає біль, по-друге набагато швидше загоює рани. І головне не пече.

21.04.2012 1:23:35

... Крім того, цим подарунком природи легко скористатися: потрібно після годування малюка видавити із соска кілька крапель молока і розтерти по шкірі, після чого дати висохнути на повітрі. Подібну процедуру можна повторювати і між годуваннями. Лікування тріщин Якщо ж, незважаючи на всі зусилля, тріщин все-таки не вдалося уникнути, потрібно зробити все необхідне для їх якнайшвидшого загоєння. Тріщини сосків не тільки роблять годування малюка болісним, але і є вхідними портами для будь-якої інфекції. ЦЕ небезпечно як для мами (підвищується ймовірність розвитку маститу), так і для крихти, в організм якого з маминим молоком можуть потрапити різні бактерії і віруси. В першу чергу, для полегшення болю при годуванні варто воспользо ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Прикладати марлеву серветку, змочену густими справжніми вершками.

20.09.2018 15:51:56

Стаття корисна, але інформації не багато. Способи лікування тріщин сосків традиційні, але, з іншого боку, якщо кожній матусі підходить свій крем від тріщин сосків, то і ефективний спосіб лікування тріщин теж для кожної матусі буде свій. А всі способи в одній статті не опишеш. Я, наприклад, теж довго не мучилася, ніж лікувати тріщини. Вибрала крем для сосків Лановий по численним позитивним відгуками в інтернеті і залишилася дуже задоволена результатом. І зараз, коли тріщини мене вже не турбують, я використовую цей крем від різного роду лущення шкіри у себе і у малюка.

11.04.2012 00:46:59

Підкажіть хто таке робив чи щось про це знає. Цікавить в першу чергу наскільки це боляче, як довго виглядає непривабливо (на роботу ходити треба), чи можлива алергічна реакція? Дякуємо.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Оль, ти мене бачила? :) У мене таттуаж нижньої повіки :) В суботу вранці зробила, в понеділок на роботу пішла з тушшю на верхньому столітті !!!! :) З видимих ​​наслідків в понеділок сльозилися очі і то, тільки тому, що я їх кожні 15-20 хвилин мазала кремом, щоб кірочок не було.

28.01.2004 9:21:03

Оль, в останньому журналі "Косметика і чогось там ще" :) було детально описана вся ця процедура, прямо поетапно і з фотографіями. Там я теж прочитала, що яскравість пігменту тримається приблизно 3 тижні - місяць. Якщо хочеш, я знайду журнал і де-нить перетнемося :)

28.01.2004 8:48:34І, хто робив цю процедуру, як вона вам, дійсно так натурально виглядають?
Ви якою фірмою коле?
Це як?
Після сексу з чоловіком залишаєшся збуджена?
Краще робити все відразу - і брови і повіку?
Брови - волоскові метод або як краще?
Веко - межреснічка або зі стрілочкою?
И треба потім уникати сонця або це не впливає ні на що?
Що ще?
А що всунути в сумочку клатч?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com