рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як вищипнути брови ниткою: покрокова відеоінструкція

Дуже складно знайти жінку, яка не хотіла б мати ідеально красиві брови Дуже складно знайти жінку, яка не хотіла б мати ідеально красиві брови. Тим часом нерідко їх природна форма не влаштовує представниць прекрасної половини людства, і вони намагаються її якось відкоригувати. Тут є досить велика кількість способів - епіляція із застосуванням воску, вищипування пінцетом і так далі. При цьому в Росії все більш популярним стає тріндінг. Суть даного способу полягає в вищипуванні небажаних волосків за допомогою звичайної нитки. Слід зазначити, що це зовсім не нова методика - нею користувалися ще в Стародавньому Єгипті.

Давайте розглянемо особливості тріндінга більш докладно. В першу чергу хотілося б відзначити, що у даного методу є цілий ряд переваг. Це, наприклад, дешевизна - тут не потрібно купувати якесь обладнання. Крім того, дану процедуру можна зробити і самій собі в домашніх умовах. Природно, для того щоб все вийшло красиво, потрібно буде дотримуватися певних правил. Втім, про техніку тріндінга ми поговоримо трохи нижче.

За допомогою звичайного пінцета практично неможливо видалити небажані світлі тонкі волоски, тоді як це досить просто зробити за допомогою нитки. При цьому брів можна надати будь-яку форму, з рівними і чіткими контурами.

Їли корекція зроблена правильно, то нові волоски не відростають протягом досить тривалого періоду - даний момент особливо приваблює представниць прекрасної статі.

Читайте також: Що краще зробити: мікроблейдінг або перманентний макіяж брів

Крім того, слід особливо відзначити той факт, що процедура тріндінга не викликає таких болючих відчуттів, як, скажімо, епіляція за допомогою гарячого воску або пінцета Крім того, слід особливо відзначити той факт, що процедура тріндінга не викликає таких болючих відчуттів, як, скажімо, епіляція за допомогою гарячого воску або пінцета. Багато хто порівнює цю процедуру зі скраб-ефектом. Вся справа в тому, що нитка натягує не тільки волосок, а й шкіру, з якої той росте, завдяки чому дерма облущівается природним шляхом. Також слід зазначити і повна відсутність алергічних реакцій, адже для того, щоб надати бровам бажану форму за допомогою нитки, не потрібні ніякі хімічні препарати.

Однак у цієї методики є і свої протипоказання. Зокрема, проводити тріндінг забороняється при наявності в районі брів:

  • явного роздратування;
  • прищів;
  • пухирів;
  • фурункулів;
  • саден;
  • ранок.

Крім цього, процедуру забороняється проводити, якщо у людини є такі шкірні захворювання, як екзема, псоріаз, і так далі. Особливу обережність слід проявляти при наявності стирчать папілом і родимок. До мінусів методики можна віднести тривалий придбання належної вправності. Досвід, звичайно ж, поступово приходить, але не так швидко, як багатьом би цього хотілося. Новачкам досить складно враховувати всі важливі нюанси, і тому на перших порах результати можуть навіть розладнати. Втім, як уже говорилося, тут потрібно буде проявити старанність і терпіння.

Тепер давайте розглянемо детальніше саму процедуру. Перше, що нам тут знадобиться - це, звичайно ж, нитка. Найкраще підібрати таку, в складі якої присутній шовк або бавовна. Нитка обов'язково повинна бути міцною - в іншому випадку вона банально порветься під час проведення процедури. Також приготуйте збільшує дзеркало. Адже в процесі корекції потрібно буде добре бачити, з якого боку необхідно вискубувати небажані волоски.

Читайте також: Скільки часу тримається перманентний макіяж брів

Тріндінг є безпечною процедурою, однак засіб для дезінфекції тут зайвим не буде. Бактерицидна обробка - це 100-відсоткова гарантія того, що після процедури у вас не буде роздратування або запалення. На руки рекомендується надіти тонкі гумові рукавички. По-перше, вони знижують ризик потрапляння в мікроскопічні отвори на шкірі мікробів. По-друге, руки не будуть потіти, відповідно, зчеплення з ниткою покращиться. Ще нам знадобиться добре заточений косметичний олівець - з його допомогою робиться розмітка, тобто промальовувалися бажані контури брів.

Якщо ви будете працювати без рукавичок - не забудьте ретельно вимити руки з милом. Брови слід очистити за допомогою Якщо ви будете працювати без рукавичок - не забудьте ретельно вимити руки з милом косметичного лосьйону. Також дану зону потрібно обробити і дезинфікуючим складом - тут прекрасно підійде і звичайна перекис водню. Наступний етап - вже згадувана вище розмітка. Не потрібно робити брови занадто широкими або, навпаки ниточкою. Найбільш оптимальний варіант - середня товщина з мінімальними відхиленнями від природної форми.

Далі беремо нитку довжиною приблизно 60 сантиметрів (більше не потрібно) і пов'язуємо її таким чином, щоб вийшов замкнутий контур. Сама техніка вищипування досить проста. Потрібно взяти нитку двома руками, розташувавши її між великим і вказівним пальцями. Далі наш «інструмент» потрібно буде скрутити посередині 5-10 разів. В результаті у вас повинно вийти кілька петель.

Читайте також: Як потрібно доглядати за бровами після перманентного макіяжу

Далі приступаємо безпосередньо до вищипування. Тут необхідно то натягувати, то послаблювати нитку - робиться це відповідними рухами пальців. В петлі, розташовані в центральній частині, потрапляють волоски - саме так вони і видаляються. Потрібно уважно стежити, щоб ви не вийшли за межі раніше накресленого контуру. Тому все необхідно робити не поспішаючи. Волоски видаляються тільки у напрямку їх росту.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com