рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як робити контурінг брів: 5 основних етапів

  1. «Укладання» брів
  2. створення контура
  3. заповнення контуру
  4. градієнт
  5. акценти халайтером
  • джерело:
  • Pinterest

Катерина Палієнко Автор

Брови ніколи не перестануть нас хвилювати, ще б пак, адже вони «вирішують» дуже багато. Догляд за бровами не стоїть на місці, з'являються нові методики. Сьогодні розповімо про останню - контурінг брів.

Зазвичай кажучи про «контурінг», ми маємо на увазі корекцію особи, але він давно вже вийшов за всякі рамки. Контурінг - це спосіб корекції брів, який допомагає змінити не тільки форму, а й їх обсяг. Можна сказати, що контурінг брів - це більш серйозний підхід до їх колірної корекції. Найчастіше цю методики використовують візажисти, але цілком можеш освоїти і ти.

Контурінг брів складається з 5 етапів:

«Укладання» брів

Перш за все переконайся, що на бровах немає залишків маски для обличчя, зволожуючого крему, тонального флюїду і пудри. Тепер за допомогою спеціальної щіточки брови потрібно «причесати» і «укласти», щоб їх форма набула акуратний вигляд.

створення контура

Безпосередньо для контурінга тобі знадобляться два відтінку кошти для брів: темніший і світліший. Найкраще використовувати пудровие тіні для брів, їх набагато легше розтушовувати. Набравши трохи темною пудри скошеної пензлем, окреслив верхню і нижню межі брів. Чи не перестарайся з натиском, інакше в результаті отримаєш «маркерні» брови, нібито намальовані за трафаретом.

В ТЕМУ: Модна форма брів 2017: поради і тенденції

заповнення контуру

Тим же темним кольором за допомогою скошеної кисті зафарбуй центральну частину брів. Недоторканими залиш ділянки брів у перенісся, а також «хвостики». За рахунок цього брови не тільки стануть візуально густішими, але також придбають обсяг.

градієнт

Світлим відтінком пудри підфарбуй бічні ділянки брів - ті, що в попередньому кроці задіяні не були. Наноси пудру у напрямку до центру, як би змішуючи її з більш темним відтінком. Приділи увагу розтушовуванні, без неї природного результату не вийде.

В ТЕМУ: Еволюція брів за останні 100 років

акценти халайтером

Нарешті, останній етап в контурінге брів - це використання хайлайтера. У невеликій кількості растушуй його на бічних ділянках брів, у самих країв. Також нанеси його над бровою і під нею на нерухоме верхню повіку. Це створить контраст з темним кольором брів і зробить їх яскравішими.

Готово! Як тобі результат?

Як тобі результат?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com