рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно фарбувати вії в домашніх умовах: догляд після фарбування

  1. Як правильно вибрати фарбу для вій
  2. Підготовка до фарбування
  3. процедура фарбування
  4. Чи можна фарбувати нарощені вії
  5. Додатковий догляд за пофарбованими віями

Кожна дівчина користується косметикою і наносить макіяж - неважливо, часто або рідко, з метою виглядати привабливіше Кожна дівчина користується косметикою і наносить макіяж - неважливо, часто або рідко, з метою виглядати привабливіше. Однак яка з нас не мріє про те, щоб скоротити час, витрачений на догляд за собою?

Очі - одна з найбільш привабливих рис жіночого обличчя і, зрозуміло, всі дівчата із задоволенням акцентують на них увагу, покриваючи вії тушшю, що робить обличчя яскравіше і виразніше. Але туш вимагає повсякденного застосування, необхідно ретельно стежити за тим, наскільки стійкою вона виявиться. Саме тому популярністю користується стійка фарба для вій, яка дозволяє відмінно виглядати при мінімумі витрат, не переживати про свій зовнішній вигляд, а провести таке фарбування можна і вдома, навіть на нарощені вії.

Як правильно вибрати фарбу для вій

Дуже важливо пам'ятати, що фарба для вій і брів докорінно відрізняється від фарби, яка застосовується для волосся, тому ні в якому разі не можна взаімозамене ці кошти.

Фарбу для вій варто підбирати дуже ретельно, грунтуючись на тому, що ніжна шкіра навколо очей легко піддається запалень або навіть опіків від неякісних хімічних засобів. Не шкодуйте коштів, не купуйте те, що шкідливо впливає на область очей. Вибирайте тільки якісну фарбу від перевіреного виробника, тим більше що кількості Фарбу для вій варто підбирати дуже ретельно, грунтуючись на тому, що ніжна шкіра навколо очей легко піддається запалень або навіть опіків від неякісних хімічних засобів фарби в тюбику вистачить на кілька фарбувань в домашніх умовах.

Переконайтеся, що в складі барвника відсутні компоненти, здатні викликати у вас алергію. Навіть якщо на упаковці не вказано нічого, що шкідливо вашому організму, вдома перед фарбуванням проведіть тест на алергію, капнув краплю фарби на тильну сторону долоні або згин ліктя. Зверніть увагу на колір фарби, яку ви обираєте. Класичне правило таке, що волосся вій повинен бути темнішим брів.

Підготовка до фарбування

Отже, фарба обрана і куплена, тепер необхідно підготувати свої очі до процедури фарбування. Хороші виробники упаковують все необхідне разом з тюбиком фарби, але якщо в коробці потрібні предмети відсутні, то слід заздалегідь ними запастися, а знайти всі необхідні компоненти можна і вдома. Для того щоб правильно пофарбувати вії, вам знадобляться:

  • ватяні палички і диски, складені півмісяцем (під нижні вії);
  • ємність, в якій змішується фарба;
  • паличка для перемішування фарби;
  • пензлик для нанесення фарбувальної суміші на волосся;
  • рукавички.

Важливо, щоб під час проведення фарбування в домашніх умовах освітлення в кімнаті було хорошим, бажано денним, а дзеркало будинку досить великим і зручним. Перед початком процедури фарбування в домашніх умовах правильно буде переконатися, що на шкірі навколо очей відсутні подряпини або почервоніння, зніміть контактні лінзи. Косметику варто змити, шкіра обличчя повинна бути сухою і чистою.

процедура фарбування

Переконавшись, що все попередні заходи виконані, можна приступати безпосередньо до фарбування будинку, будучи впевненою в благополучному завершенні процедури. Нижче дана докладна інструкція про те, як фарбувати вії фарбою правильно, щоб отримати бажаний ефект і в домашніх умовах. Переконавшись, що все попередні заходи виконані, можна приступати безпосередньо до фарбування будинку, будучи впевненою в благополучному завершенні процедури

  1. У спеціально підготовленої ємності змішайте фарбу і емульсію перекису водню. Пропорції змішування вказані в інструкції виробника, уважно вивчіть її. Ретельно перемішайте до однорідної густої маси.
  2. Рясно змастіть область навколо очей жирним кремом або вазеліном, не потрапляючи на сам волосся - це допоможе видалити надлишок фарби. Під нижні вії покладіть ватний диск, вирізаний півмісяцем.
  3. Акуратно нанесіть пензликом або щіточкою суміш товстим шаром на верхні і нижні вії по всій довжині, намагаючись не зачепити повіки.
  4. Після фарбування щільно примружтеся і тримайте фарбу на віях 10-15 хвилин, потім змивайте.
  5. Попередньо надлишки фарби знімаються сухим ватним диском, потім і верхні і нижні вії ретельно промиваються теплою проточною водою. Уникайте попадання фарби в очі.

Якщо під час фарбування ви знаходитесь вдома одна, то розташуйтеся недалеко від ванною, попередньо відкрийте двері, так вам буде простіше дістатися з закритими очима, коли прийде час знімати фарбу, але найкраще, щоб удома, крім вас, був хто-небудь ще.

Незважаючи на те що фарба для вій здається справжнім порятунком, ця процедура також має свої протипоказання. Не рекомендується користуватися фарбою для вій в наступних випадках:

  • якщо ви страждаєте офтальмологічними захворюваннями;
  • якщо ви схильні до алергічних реакцій, особливо на компоненти фарби;
  • якщо навколо очей часто з'являються відкриті ранки, подряпини, роздратування.

Також особливою чутливістю очей іноді страждають дівчата, які користуються контактними лінзами.

Чи можна фарбувати нарощені вії

Частий питання, яке хвилює дівчат, чи не є нарощені вії протипоказанням до фарбування Частий питання, яке хвилює дівчат, чи не є нарощені вії протипоказанням до фарбування?

Якщо нарощені вії були виконані з якісного натурального матеріалу, то фарбування не відіб'ється на них негативно.

Якщо ж нарощені вії зроблені з матеріалу невисокої якості, то перекис, що міститься у фарбі, може їх спалити і знебарвити.

Тому краще всього фарбувати нарощені вії звичайної тушшю.

Додатковий догляд за пофарбованими віями

Слід пам'ятати про те, що фарбування шкідливо проводити занадто часто, досить одного разу на місяць, з метою уникнути зайвого пошкодження росту волосся, а також згубного зміни їх структури.

Не слід забувати про те, що пофарбовані вії, як і будь-який волосся, потребують додатково харчуванні, тому щодня можна наносити на них зміцнювальний масло. Відмінно підійде засіб, що містить вітаміни A, D, E, досить один раз в день нанести засіб на верхні і нижні вії, а зробити це можна звичайною щіточкою. Догляд за віями досить простий і доступний в домашніх умовах.

Фарбування вій - безумовно, відмінний спосіб завжди виглядати на п'ять балів, прикладаючи при цьому самий мінімум зусиль. Виконати фарбування вій ви зможете просто і самостійно, в домашніх умовах, навіть на нарощених віях, не вдаючись до допомоги фахівців. Правильно підійшовши до цієї процедури, ви заощадите масу часу і грошей, але при цьому отримаєте доглянуті і оновлені вії.

Однак яка з нас не мріє про те, щоб скоротити час, витрачений на догляд за собою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com