рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як доглядати за віями влітку

  1. Професійний догляд за віями влітку в домашніх умовах

15.07.2014

Літо - чудова пора відпусток, відпочинку на свіжому повітрі, достатку фруктів і овочів, які допомагають наситити організм вітамінами Літо - чудова пора відпусток, відпочинку на свіжому повітрі, достатку фруктів і овочів, які допомагають наситити організм вітамінами. Однак при всіх своїх численних достоїнствах, цей сезон має і ряд недоліків, пов'язаних з негативним впливом на зовнішність агресивних сонячних променів і ультрафіолетового випромінювання. .

Практично всі представниці прекрасної статі з прикрістю помічають влітку погіршення стану волосся, шкіри, вій і брів. Якщо не розширити коло обов'язкових процедур по догляду за власною зовнішністю, можна буде констатувати появу сухості і ламкості волосся і вій, їх вигорання, тьмяність, а, часом, і посилене випадіння. Таким негативним чином відображаються природна нестача вологи в спеку.

Якщо в будь-яку іншу пору року, правильний догляд за віями може обмежитися наступними пунктами:

  • використання якісної і свіжої декоративної косметики;
  • обов'язкове ретельне видалення макіяжу;
  • розчісування і періодичне нанесення одного з живильних масел (лляне, мигдальне, реп'яхову, рицинова, з виноградних кісточок) або рідкий вітамін Е, то влітку цього недостатньо.

Професійний догляд за віями влітку в домашніх умовах

Для того, щоб підтримувати вітамінний баланс, простимулювати сплячі волоски до зростання і захистити від негативного впливу зовнішніх факторів вже існуючі вії, слід використовувати професійне доглядає засіб Для того, щоб підтримувати вітамінний баланс, простимулювати сплячі волоски до зростання і захистити від негативного впливу зовнішніх факторів вже існуючі вії, слід використовувати професійне доглядає засіб. Одними з кращих серед такого роду препаратів є інноваційні сироватки для вій від відомого виробника Almea (Великобританія).

Xlash - кондиціонер для вій, що відрізняється абсолютно натуральним складом. Його основними компонентами є екстракти екзотичних рослин: трави фо-ти, листя усьми, чорнушки посівної, а також плоди хебула, корінь горця багатоквіткового. Через кілька тижнів після початку застосування засобу навіть оточуючі помічають відбулися з віями зміни: вони стають довшими, густими, міцними, шовковистим і блискучим, а також набувають більш темний відтінок. Xlash також благотворно впливає і на стан брів. Флакон укомплектований спеціальним зручним аплікатором, завдяки якому засіб рівномірно наноситься по всій довжині вій або брів, при цьому витрата суміші дуже економічний. Навіть самого маленького флакона (1,5 мл) вистачає на місяць щоденного використання. Виробник випускає препарат в 3-х розфасовках: 1,5 мл, 3 мл і 6 мл.

Спеціально для власниць дуже чутливої ​​шкіри повік, схильної до появи алергічних реакцій та подразнень, компанія пропонує щадний активатор для росту вій Xlash sense , Регулярне використання якого демонструє приголомшливі результати.

В інтернет-магазині krasotaresnic.com представлений широкий асортимент натуральної лікувальної косметики високої якості для догляду за віями, бровами, волоссям, шкірою обличчя і тіла за доступною ціною. Вся продукція поставляється безпосередньо від виробника, забезпечена необхідними сертифікатами. Здійснюється доставка замовлень протягом декількох днів в будь-яку точку Росії.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com