рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Великодні страви з фотографіями: готуємо фаршировані яйця

великодні страви

Вчора ми радили тобі як створити вдома ідеальну пасхальну атмосферу , А сьогодні хочемо доповнити наші рекомендації смачними рецептами. Обов'язково включи їх в своє пасхальне меню, тим більше що святкування Великодня 2019 триває цілий тиждень.

Мабуть, найпопулярніший продукт на Великдень - це. На свято їх готують у великій кількості, а з'їдається від сили половина - що робити з рештою яйцями? І як ще можна їх приготувати, крім як традиційно відварити і розфарбувати?

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Дивись страви на великодній стіл, рецепти з фото яких ми пропонуємо, і надихайся оригінальними ідеями.

Великодні страви з фотографіями: грибні фаршировані яйця

Традиційна, смачна і дуже проста закуска - фаршировані яйця з грибами і смаженою цибулею. Але подивися, як ефектно вона оформлена! Такі крашанки напевно порадують не тільки дітей, а й дорослих.

Складові:

  • 6 яєць,
  • 200 г маринованих грибів,
  • 1 цибулина,
  • зелень,
  • 6 волоських горіхів,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • щіпка зіри,
  • сіль за смаком.

приготування:

  1. Яйця звари круто, помісти в холодну воду, поки не охолонуть. Потім очисти від шкаралупи, акуратно разрежь уздовж навпіл і дістань жовтки.
  2. Цибулю дрібно поріж і спассеруйте на рослинному маслі до м'якості 5-7 хвилин.
  3. Мариновані гриби дрібно поріж. Кілька маленьких грибочків залиш цілими для прикраси пасхальних страв, як показано на фотографії. Також залиш кілька листочків зелені для прикраси. Іншу зелень подрібни.
  4. Яєчні жовтки розімніть виделкою, додай цибулю, гриби, зелень, зіру, майонез, посолити і добре перемішати. При бажанні можна збити блендером - тоді вийде грибний паштет.
  5. Наповни половинки яєць грибною начинкою. Зверху прикрась цілими грибочками, половинками горіхів і зеленню - у тебе вийдуть ошатні великодні страви, як на фотографії - весела грибна галявина з їжачками.
великодні страви   Вчора ми радили тобі   як створити вдома ідеальну пасхальну атмосферу   , А сьогодні хочемо доповнити наші рекомендації смачними рецептами

Великодній стіл: рецепти страв

Святкове великоднє меню: рибні фаршировані яйця

Чудовий спосіб приготування фаршированих крашанок. Шляхетна червона риба в поєднанні з сирним смаком, приправлена ​​гострим або солодким меленим перцем, порадує гурманів своєю вишуканістю і ніжним рожевим відтінком і поповнить пасхальне меню на святковому столі.

Складові:

  • 6 яєць,
  • 200 г філе слабосоленої червоної риби (сьомга, горбуша, форель),
  • 2 ч. Ложки червоної ікри,
  • 100 г плавленого сиру,
  • 30 г вершкового масла,
  • 1 ст. ложка лимонного соку,
  • листя салату,
  • щіпка меленої паприки,
  • перець за смаком,
  • сіль за смаком.

приготування:

  1. Яйця звари круто, помісти в холодну воду, поки не охолонуть. Потім очисти від шкаралупи, розріж уздовж навпіл і дістань жовтки.
  2. Рибу і червону ікру измельчи в блендері, додай яєчні жовтки, розм'якшене вершкове масло, лимонний сік і знову збий до консистенції мусу.
  3. За допомогою кулінарного шприца наповни рибною начинкою половинки яєць.
  4. Виклади фаршировані яйця на листя салату і посип паприкою, як показано на фотографії - пасхальне блюдо готове.

Великодні святкові страви з фото

Великодні страви: фаршировані яйця, запечені в шкаралупі

Ось вже чим дійсно ти можеш похвалитися, приготувавши таку закуску - так це її оригінальністю! Виглядають такі фаршировані яйця дуже цікаво і зовсім незвично. Головне - не забудь попередити гостей, що є яйця потрібно без шкаралупи.

Складові:

  • 6 яєць,
  • 200 г відвареного курячого філе,
  • 1 цибулина,
  • 50 г сиру,
  • 30 г сметани,
  • 20 г вершкового масла,
  • пучок зелені,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.

приготування:

  1. Яйця ретельно помий. Гострим ножем точним рухом розрубай на долоні кожне яйце посередині і вилий вміст в миску, а самі половинки шкаралупи промий всередині. За рахунок плівки шкаралупа буде триматися і не розсиплеться.
  2. Яйця посолити, поперчити і злегка збий. Цибулю дрібно поріж. Спассеруйте на вершковому маслі цибулю до м'якості, потім додай яєчну суміш і обсмажити, постійно помішуючи, поки яйця не загустеют.
  3. Подрібни в блендері відварну курячу грудку, додай обсмажені яйця, сир, зелень і знову измельчи до бажаної консистенції.
  4. Отриманим фаршем щільно начини яєчні шкарлупки, і випікати на решітці в духовці (або аерогрилі) при температурі 185 ° С 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
  5. Незвичайне пасхальне блюдо готове. Подавай фаршировані яйця в шкаралупі гарячими. Зручно є за допомогою вилки або чайної ложки, дістаючи фарш з шкаралупи.

Великоднє меню: рецепти з фото

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікували ТОП-10 рецептів кращих м'ясних страв з фото для пасхального меню. Докладнішу інформацію можна знайти за.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

На свято їх готують у великій кількості, а з'їдається від сили половина - що робити з рештою яйцями?
І як ще можна їх приготувати, крім як традиційно відварити і розфарбувати?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com