великодні страви
Вчора ми радили тобі як створити вдома ідеальну пасхальну атмосферу , А сьогодні хочемо доповнити наші рекомендації смачними рецептами. Обов'язково включи їх в своє пасхальне меню, тим більше що святкування Великодня 2019 триває цілий тиждень.
Мабуть, найпопулярніший продукт на Великдень - це. На свято їх готують у великій кількості, а з'їдається від сили половина - що робити з рештою яйцями? І як ще можна їх приготувати, крім як традиційно відварити і розфарбувати?
ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Дивись страви на великодній стіл, рецепти з фото яких ми пропонуємо, і надихайся оригінальними ідеями.
Великодні страви з фотографіями: грибні фаршировані яйця
Традиційна, смачна і дуже проста закуска - фаршировані яйця з грибами і смаженою цибулею. Але подивися, як ефектно вона оформлена! Такі крашанки напевно порадують не тільки дітей, а й дорослих.
Складові:
- 6 яєць,
- 200 г маринованих грибів,
- 1 цибулина,
- зелень,
- 6 волоських горіхів,
- 2 ст. ложки майонезу,
- 2 ст. ложки рослинної олії,
- щіпка зіри,
- сіль за смаком.
приготування:
- Яйця звари круто, помісти в холодну воду, поки не охолонуть. Потім очисти від шкаралупи, акуратно разрежь уздовж навпіл і дістань жовтки.
- Цибулю дрібно поріж і спассеруйте на рослинному маслі до м'якості 5-7 хвилин.
- Мариновані гриби дрібно поріж. Кілька маленьких грибочків залиш цілими для прикраси пасхальних страв, як показано на фотографії. Також залиш кілька листочків зелені для прикраси. Іншу зелень подрібни.
- Яєчні жовтки розімніть виделкою, додай цибулю, гриби, зелень, зіру, майонез, посолити і добре перемішати. При бажанні можна збити блендером - тоді вийде грибний паштет.
- Наповни половинки яєць грибною начинкою. Зверху прикрась цілими грибочками, половинками горіхів і зеленню - у тебе вийдуть ошатні великодні страви, як на фотографії - весела грибна галявина з їжачками.
Великодній стіл: рецепти страв
Святкове великоднє меню: рибні фаршировані яйця
Чудовий спосіб приготування фаршированих крашанок. Шляхетна червона риба в поєднанні з сирним смаком, приправлена гострим або солодким меленим перцем, порадує гурманів своєю вишуканістю і ніжним рожевим відтінком і поповнить пасхальне меню на святковому столі.
Складові:
- 6 яєць,
- 200 г філе слабосоленої червоної риби (сьомга, горбуша, форель),
- 2 ч. Ложки червоної ікри,
- 100 г плавленого сиру,
- 30 г вершкового масла,
- 1 ст. ложка лимонного соку,
- листя салату,
- щіпка меленої паприки,
- перець за смаком,
- сіль за смаком.
приготування:
- Яйця звари круто, помісти в холодну воду, поки не охолонуть. Потім очисти від шкаралупи, розріж уздовж навпіл і дістань жовтки.
- Рибу і червону ікру измельчи в блендері, додай яєчні жовтки, розм'якшене вершкове масло, лимонний сік і знову збий до консистенції мусу.
- За допомогою кулінарного шприца наповни рибною начинкою половинки яєць.
- Виклади фаршировані яйця на листя салату і посип паприкою, як показано на фотографії - пасхальне блюдо готове.
Великодні святкові страви з фото
Великодні страви: фаршировані яйця, запечені в шкаралупі
Ось вже чим дійсно ти можеш похвалитися, приготувавши таку закуску - так це її оригінальністю! Виглядають такі фаршировані яйця дуже цікаво і зовсім незвично. Головне - не забудь попередити гостей, що є яйця потрібно без шкаралупи.
Складові:
- 6 яєць,
- 200 г відвареного курячого філе,
- 1 цибулина,
- 50 г сиру,
- 30 г сметани,
- 20 г вершкового масла,
- пучок зелені,
- чорний мелений перець за смаком,
- сіль за смаком.
приготування:
- Яйця ретельно помий. Гострим ножем точним рухом розрубай на долоні кожне яйце посередині і вилий вміст в миску, а самі половинки шкаралупи промий всередині. За рахунок плівки шкаралупа буде триматися і не розсиплеться.
- Яйця посолити, поперчити і злегка збий. Цибулю дрібно поріж. Спассеруйте на вершковому маслі цибулю до м'якості, потім додай яєчну суміш і обсмажити, постійно помішуючи, поки яйця не загустеют.
- Подрібни в блендері відварну курячу грудку, додай обсмажені яйця, сир, зелень і знову измельчи до бажаної консистенції.
- Отриманим фаршем щільно начини яєчні шкарлупки, і випікати на решітці в духовці (або аерогрилі) при температурі 185 ° С 25-30 хвилин до золотистої скоринки.
- Незвичайне пасхальне блюдо готове. Подавай фаршировані яйця в шкаралупі гарячими. Зручно є за допомогою вилки або чайної ложки, дістаючи фарш з шкаралупи.
Великоднє меню: рецепти з фото
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми публікували ТОП-10 рецептів кращих м'ясних страв з фото для пасхального меню. Докладнішу інформацію можна знайти за.
ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!
На свято їх готують у великій кількості, а з'їдається від сили половина - що робити з рештою яйцями?І як ще можна їх приготувати, крім як традиційно відварити і розфарбувати?