рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Суп-пюре з червоної сочевиці і буряка: рецепт пісного страви

Це індійський суп, рецептом якого поділилося видавництво «Манн, Іванов і Фербер», можна подавати і як гарнір, і як основне блюдо. Це індійський суп, рецептом якого поділилося видавництво «Манн, Іванов і Фербер», можна подавати і як гарнір, і як основне блюдо Суп-пюре з червоної сочевиці і буряка: рецепт пісного страви

Завдяки сильному і в той же час витонченому аромату і приємного смаку свіжого буряка дхал з червоної сочевиці справляє сильне враження. Його можна подавати як гарнір або основне блюдо.

Складові:

  • 2 склянки червоної сочевиці
  • 2 буряки середніх розмірів
  • 3 склянки фільтрованої води
  • 2 чайні ложки меленого коріандру
  • 1/4 чайної ложки асафетиди
  • 1/2 чайної ложки меленої куркуми
  • 1/2 чайної ложки сушеного шавлії
  • 1/4 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • Сіль за смаком

приготування:

  1. Промити сочевицю і залити 4 склянками холодної фільтрованої води на 30 хв, потім процідити.
  2. Очистити буряк від шкірки і нарізати дрібними шматочками.
  3. Помістити сочевицю, буряк і воду у велику каструлю.
  4. Довести до кипіння на великому вогні, періодично помішуючи.
  5. Засипати коріандр в ківш.
  6. Поставити на середній вогонь і тушкувати, поки порошок не потемніє і не з'явиться характерний запах (приблизно 1 хв).
  7. Додати асафетиду, зняти ківш з вогню і додати суміш в сочевицю разом з куркумою, шавлією, перцем і лимонним соком.
  8. Коли страва закипить, зменшити вогонь, прикрити кришкою і повільно кип'ятити, періодично помішуючи, поки воно не стане дуже густим (приблизно 45-60 хв).
  9. Додати сіль за смаком.
  10. Подавати гарячим.

Смачного!

За матеріалами книги «Аюрведа» видавництва «Манн, Іванов і Фербер».

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com