рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

стебло селери | Рецепти з Фото | Смачно, корисно, Легко | Edalite.ru

Обожнюю це куряче філе тушковане з овочами

Обожнюю це куряче філе тушковане з овочами! Готую його досить часто і тільки зараз вирішила викласти на блог. Поєднання тушкованого лука, моркви і селери - корисно і неймовірно смачно! Куряче філе виходить дуже соковитим і ароматним. Ця страва багате великою кількістю білка, який так необхідний для нас. Всім раджу спробувати! Байдужих не залишиться. Смачного!

Читати далі Читати далі

Читати далі

Сьогодні ділюся з Вами рецептом, який готувала для Ресторації, коли ще була вагітною - Пенне з індичкою і овочами. Неймовірно смачне, ароматне і просте італійська страва. Моя сім'я дуже полюбила цей рецепт. Замість індички можна використовувати куряче філе і додати будь-яку кількість овочів на Ваш смак. Родзинку цього блюда надає салат, який ми додаємо в самому кінці приготування. Пенне виходять дуже легкими на смак з хрустким салатом! Смачного!

Читати далі Читати далі

Пропоную смачну, корисну та легку закуску! Використовуйте її при подачі на стіл, або як закуску під фільм! Сметанний соус з великою кількістю зелені + свіжі різнокольорові овочі, наповнять вітамінами і піднімуть настрій! Ви можете використовувати улюблені Ваші овочі (наприклад, сирі цукіні і огірок).

Цю закуску можна приготувати заздалегідь. Нарізати всі овочі і приготувати соус, все накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник до подачі. Пробуйте. Смачного!

Читати далі Читати далі

Відмінний перекус між основними прийомами їжі Відмінний перекус між основними прийомами їжі. Досить добре вгамує почуття голоду. Прекрасне поєднання хрусткого житнього хліба, листи салату, моркви, горбуші, селери і авокадо зроблять такий сендвіч ще й корисним!

А ще це чудова, легка і красива закуска на святковий стіл А ще це чудова, легка і красива закуска на святковий стіл. Смачного!

Читати далі Читати далі

Ось і настав Новий рік Ось і настав Новий рік! Відкриваю цей рік дуже смачним овочевим супом-пюре!

Цей суп, то що потрібно після святкового застілля! Готується з овочів, з додаванням молока і вершків. Тільки половину супу я перетворюю в пюре, всі інші овочі залишаються незачепленими. Це додаємо особливу родзинку цього супчику! Ви повинні спробувати це дуже смачне блюдо. Я обіцяю, Вам сподобається!

Я обіцяю, Вам сподобається

Читати далі

Читати далі

Таку смачну ковбаску з селерою я знайшла - тут . Вона готується з курячого філе, дуже швидко і просто, а виходить легкої і смачною. Я пропоную найпростіший варіант приготування, додаю селера і кріп. Але Ви можете спробувати зробити цю ковбаску більш приправленою, або додати інші інгредієнти (яблуко, брокколі, печериці) - вийде теж смачно. Ось ще мій варіант схожого рецепта - Курячий рулет з корейською морквою в пароварці . Смачного!

Читати далі Читати далі

Наближається Хелловін. Тому вчора я спробувала приготувати дієтичний пиріг з гарбузом. Але все провалилося, смак пирога мені зовсім не сподобався. Полізла читати відгуки в інтернеті на рахунок солодощів з гарбуза - і зрозуміла, що всі вони на любителя, специфічні. Прошу у Вас ради, може знаєте смачний і не калорійний десерт з гарбуза? Буду дуже вдячна за рецептики!

А сьогодні я зважилася приготувати гарбузовий суп-пюре, дуже боялася розчаруватися. Розрізавши гарбуз, я отримала чудовий аромат, що нагадує диню, що дуже мене порадувало. Сам процес приготування супу - простіше простого! Аромат від селери і гарбуза - був приголомшливий, але я чекала фіналу, щоб спробувати цей суп. У підсумку, вийшов дуже смачний суп-пюре з гарбуза! За обід ми все з'їли і чоловік просив добавки! Завтра буду готувати ще. Спробуйте і Ви цей корисний і сонячний супчик. Смачного!

Читати далі Читати далі

У мене вже є рецепт приготування соусу болоньєзе (посилання) . Ось ще один варіант. В оригінальному рецепті, шеф-кухар Антон Каленик , Використовує грудинку (грудинки - 100 г і яловичини - 200г), але я взяла 300г пісної яловичини. Вийшло смачно і легко.

Папарделле з м'ясним рагу я подавала на стіл разом з салатом капрезе , Тільки трошки в іншому виконанні (Сир моцарела я купувала маленькими кружечками, а замість звичайних помідорів, використовувала черрі). Смачного!:

Читати далі Читати далі

Як і обіцяла, викладаю перший рецепт - Лінгвіні з морепродуктами і томатним соусом. Воно мені сподобалося найбільше - неймовірно смачна страва! Виходить досить дієтичним, так як використовуються морепродукти, а пасту готуємо аль денте (al dente), тобто, трохи недоварюють (від такої пасти не одужаєш - паста, приготовлена ​​аль денте має нижчий глікемічний індекс , Ніж паста, приготовлена ​​м'якої). Про сіль забуваємо взагалі (або використовуємо дуже мало)! Смачного! Читати далі

Читати далі

Креветки на шматочку огірка - це відмінна і елегантна закуска в будь-якій компанії! Креветки я заправляю низькокалорійним майонезом і додаю несолодкий 2% йогурт. Виходить дуже легке блюдо, яке готується за лічені секунди! Креветки зі свіжим огірком - дуже поєднуються, а селера і цибулю додають пікантність. Смачного! Читати далі

Прошу у Вас ради, може знаєте смачний і не калорійний десерт з гарбуза?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com