рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що приготувати з курячих стегенець?

  1. Курячі стегенця «Лимонні»
  2. Стегенця курячі в соусі карі з яблуками
  3. Стегенця курячі з арахісовим соусом

Готувати курячі стегенця - одне задоволення, страви виходять апетитними, соковитими, ароматними, підходять до будь-яких гарнірів. Для дієтичного харчування можна готувати низькокалорійні супи, соуси, запіканки за спеціальними рецептами, що виключає використання панірування, великої кількості жирів.

зміст:

зміст:

Соус з курячих стегенець приготувати зовсім нескладно

Якщо ви не знаєте, що приготувати з курячих крилець або стегенець, то завжди можна подивитися цікавий рецепт в кулінарних книгах або взяти за основу блюдо, яке ви побачили в інтернеті, додати щось своє. Завжди цікаво відтворити оригінальний рецепт, подивитися, що з цього вийде або винайти власний фірмовий.

Цікаво те, що у всіх з однакового набору продуктів завжди виходять різні за смаковими якостями страви. Напевно, так і повинно бути, інакше кулінарія втратила б свою привабливість, їжа стала б одноманітною.

Курячі стегенця «Лимонні»

  • цибуля ріпчаста - 1 шт .;
  • селера - 2 стебла;
  • лимон - 1 шт .;
  • соєвий соус - 100 мл (цієї кількості повинно вистачити, щоб зовсім не використовувати в рецепті сіль);
  • стегенця курячі - 10 шт .;
  • солодкий перець - 2 шт .;
  • корінь імбиру (свіжий) - 2 см;
  • часник - 2 зубчики;
  • курячий бульйон або вода - 250 мл;
  • яйце - 2 шт .;
  • крохмаль - ¼ склянки;
  • масло кунжутне - 2 чайні ложки (якщо немає такого, використовуйте гарбузове, льняне, оливкове або звичайну соняшникову);
  • цукор - 2 чайні ложки;
  • кешью - ¼ склянки;
  • кінза - маленький пучок (дрібно порізаної 1 повна столова ложка);
  • солимо за смаком.

Як готуємо курячі стегенця:

  • Звільняємо стегенця від шкіри, зрізаємо м'якоть, нарізаємо її на довгі смужки, тушкуємо 10 хвилин під кришкою з невеликою кількістю рослинної олії і води (бульйону), я беру 1 ложку масла і 5 столових ложок бульйону.

    Курячі стегенця з лимонним соусом

  • Додаємо до м'якоті сирі яєчні білки, крохмаль, все перемішуємо.
  • Лук ріжемо крупно.
  • Селера і солодкий перець нарізаємо невеликими шматочками.
  • Подрібнюємо гострим ножем імбир і часник, додаємо цукор, лимонний сік (видавлюємо з 1 лимона), овочі і бульйон (або воду), тушкуємо 5-10 хвилин.
  • Вливаємо соєвий соус, загущающих розведеним у холодній воді крохмалем.
  • З'єднуємо готовий овочевий соус і тушковане м'ясо з курячих стегенець, тушкуємо все разом 10 хвилин, додаємо кунжутне масло, все перемішуємо, знімаємо з вогню.

Перед подачею на стіл лимонні курячі стегенця посипаємо подрібненими горіхами кешью і зеленню кінзи. На гарнір до цього блюда ідеально підходить рис.

Стегенця курячі в соусі карі з яблуками

  • яблучний сік - 300 мл;
  • каррі порошок - 1 столова ложка;
  • банан - 1 шт .;
  • олія соняшникова - 3 столові ложки;
  • курячі стегенця - 10 шт .;
  • ріпчаста цибуля - 1 шт .;
  • часник - 3 зубчики;
  • яблука - 2 шт. (Краще вибирати сорти з кислинкою).

Як готуємо курячі стегенця:

  • Нарізаємо цибулю, часник, трохи обсмажуємо в сотейнику з 1 ложкою рослинного масла.

    Всього за півгодини блюдо з курячих стегенець з пікантним соусом у вас на столі!

  • Додаємо шматочки очищених яблук і очищений, нарізаний на шматочки банан, смажимо ще 5 хвилин.
  • Всипаємо каррі, вливаємо яблучний сік, продовжуємо гасіння до повної готовності яблук.
  • Знімаємо соус з вогню, змішуємо блендером до однорідної маси, доводимо до кипіння.
  • Курячі стегенця позбавляємо від шкіри. Далі в оригінальному рецепті слід їх обсмажити, але я відварюю або тушу до напівготовності (хвилин 5-7), щоб знизити загальну калорійність страви.
  • Заливаємо курячі стегенця готовим соусом каррі, тушкуємо на маленькому вогні до повної готовності м'яса.

Стегенця курячі з арахісовим соусом

З чого готуємо:

  • арахіс (подрібнений) - 1 склянка;
  • часник - 2 зубчики;
  • курячий бульйон - 700 мл;
  • курячі стегенця - 8 шт .;
  • цибуля ріпчаста - 1 маленька цибулина;
  • вино кріплене (наприклад, херес) - 1 столова ложка;
  • сіль - додаємо до смаку;
  • перець гострий - маленька щіпка;
  • олія соняшникова - 3-4 столові ложки;
  • стружка кокосова - 2 чайні ложки.

Як готуємо:

  • З курячих стегенець знімаємо шкірку, обсмажуємо на сковорідці (дуже швидко, з мінімумом масла, якщо хороша сковорода, то можна і взагалі без нього). До повної готовності м'ясо доводимо в духовці на деку або в сотейнику приблизно за приблизно за 20-25 хвилин.

    Спробуйте приготувати до обіду курячі стегенця в арахісове соусі

  • Готуємо соус: в гарячий бульйон додаємо подрібнений арахіс, кокосову стружку, вино, нашатковану цибулю, часник.
  • Отриману масу змішуємо до однорідності в блендері, доводимо до кипіння на слабкому вогні.
  • Курячі стегенця заливаємо соусом, посипаємо гострим перцем (я ще і зеленню завжди посипаю).

Як гарнір можна приготувати тушковані овочі, каші.

Читайте також:

Що приготувати з курячих сердечок Що приготувати з курячих сердечок?

Курячі сердечка - відмінна начинка для млинців, основа салатів. Їх можна гасити і запікати у фользі в духовці.

Що приготувати з гарбуза Що приготувати з гарбуза?

Рецепти корисних, смачних страв: гарбузовий бургер, салат, печеня з гарбуза.

биточки курячі биточки курячі

Кілька рецептів дієтичних низькокалорійних курячих битків з сиром, гарбузом, яйцем.

Що приготувати з гарбуза?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com