- Філе пангасіуса - 500 гр.
- Картопля - 5-7 шт.
- Помідори - 3-4 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сир - 150 гр.
- Сметана або майонез - 100 гр.
- Сіль перець
- Рослинна олія
- Філе пангасіуса розморозити, якщо це необхідно, і промийте проточною водою. Картопля очистити, нарізати тонкими пластинками (2-3мм).
- Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, помийте і дрібно наріжте.
- Помідори промийте і поріжте пластинками як на піцу.
- Форму для запікання добре змастіть рослинною олією. Дно форми викладіть шаром з картоплі (половину), злегка посоліть. Зверху викладіть шар цибулі, потім філе пангасіуса, посоліть, поперчіть.
- Наступним шаром розподіліть решту картоплю і помідори. Змастіть всі сметаною або майонезом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.
- Поки морський язик з картоплею і помідорами в духовці, натріть на крупній тертці сир.
- Після закінчення часу дістаньте з духовки форму і посипте вміст сиром. Помістіть назад в духовку. Вийміть через 5-7 хвилин і трохи охолодіть. Поріжте запечений морський язик з картоплею на порції, за бажанням посипте зеленню. Смачного!
- Лазанья з рибою
- Різотто рецепт з морепродуктами
- м'ясні шишки
- Курячі котлети з вівсяними пластівцями
- Паста з кальмарами
- Паста з гарбузом
Смачно приготувати морський язик в духовці не займе у вас багато часу, а результат порадує близьких і друзів. Ця страва буде доречно як на кожен день, так і однозначно прикрасить будь-який святковий стіл.
Приготування філе пангасіуса з картоплею:
оціните рецепт
Ще рецепти і поради