рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Морський мову з картоплею запечений в духовці

  • Філе пангасіуса - 500 гр.
  • Картопля - 5-7 шт.
  • Помідори - 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сир - 150 гр.
  • Сметана або майонез - 100 гр.
  • Сіль перець
  • Рослинна олія
  • Смачно приготувати морський язик в духовці не займе у вас багато часу, а результат порадує близьких і друзів. Ця страва буде доречно як на кожен день, так і однозначно прикрасить будь-який святковий стіл.

    Приготування філе пангасіуса з картоплею:

    1. Філе пангасіуса розморозити, якщо це необхідно, і промийте проточною водою. Картопля очистити, нарізати тонкими пластинками (2-3мм).
    2. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, помийте і дрібно наріжте.
    3. Помідори промийте і поріжте пластинками як на піцу.
    4. Помідори промийте і поріжте пластинками як на піцу

    5. Форму для запікання добре змастіть рослинною олією. Дно форми викладіть шаром з картоплі (половину), злегка посоліть. Зверху викладіть шар цибулі, потім філе пангасіуса, посоліть, поперчіть.
    6. Наступним шаром розподіліть решту картоплю і помідори. Змастіть всі сметаною або майонезом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин.
    7. Змастіть всі сметаною або майонезом і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-45 хвилин

    8. Поки морський язик з картоплею і помідорами в духовці, натріть на крупній тертці сир.
    9. Після закінчення часу дістаньте з духовки форму і посипте вміст сиром. Помістіть назад в духовку. Вийміть через 5-7 хвилин і трохи охолодіть. Поріжте запечений морський язик з картоплею на порції, за бажанням посипте зеленню. Смачного!
    10. Смачного

    оціните рецепт

    Ще рецепти і поради

    1. Лазанья з рибою
    2. Різотто рецепт з морепродуктами
    3. м'ясні шишки
    4. Курячі котлети з вівсяними пластівцями
    5. Паста з кальмарами
    6. Паста з гарбузом

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com