рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дивовижний відвареної яловичий язик

  1. Дивовижний відвареної яловичий язик. покроковий рецепт

Моя бабуся готувала дивовижний відвареної яловичий язик: свого часу вона повідала і мені секрети цієї страви. Виходить м'який, дуже ніжний, шалено смачний відварний язик, приготований в ароматному наваристому бульйоні, з овочами і спеціями. Подавати його можна з різними соусами: в вигляді закуски, а також він грає головну роль в апетитному, дуже ситний салаті. У будь-якому випадку, цей делікатес виходить безпрограшним в кожній варіації страв.

  • вода - 1,5-2 літра;
  • сіль за смаком;
  • язик яловичий - 1штука;
  • лавровий лист - 3 штуки;
  • запашний перець - 7-8 горошин;
  • морква - 4 штуки;
  • корінь петрушки - 1штука;
  • цибуля ріпчаста - 80 грам;
  • цибуля порей -1 штука.

Дивовижний відвареної яловичий язик. покроковий рецепт

  1. У глибоку каструлю наливаємо півтора літра холодної води і доводимо її до кипіння.
  2. У киплячу воду закладаємо яловичий язик і лаврове листя, перець духмяний у вигляді горошку. Додаємо овочі: очищену від лушпиння цибулину, кілька промитих і очищених морквин, корінь петрушки, добре промитий і також очищений, стебло цибулі порею.
  3. Порада. Для приготування страв можна використовувати будь-яку мову: свинячий, яловичий, але мені більше подобається саме яловичий - він м'якше і смачніше.
  4. Коли всі компоненти поклали в каструлю, накриваємо кришкою і доводимо до кипіння. Потім зменшуємо вогонь і варимо близько чотирьох годин.
  5. У процесі варіння бульйон добре солимо. А коли мова стане зовсім м'яким, швидко перекладаємо його в дуже холодну воду. Завдяки перепаду температур, його можна буде легко очистити від слизової оболонки.
  6. Відвареної яловичий язик можна подавати нарізаним тонкими скибочками з різними соусами: наприклад, з хрону або часниковим.
  7. Для соусу з хрону, потрібно помити і почистити хрін, натерти на тертці з дрібними отворами. Окремо помити і відварити до готовності червоний буряк. Натерти і видавити з неї кілька ложок соку. Соком з буряка заправити тертий хрін, посолити, додати половину чайної ложки соку лимона і одну столову ложку сметани. Все перемішати і подавати в соуснику.
  8. Для часникового соусу, потрібно часник вичавити через прес і додати три ложки майонезу. Кілька стебел молодого кропу дрібно порубати і перемішати з майонезно-часниковим соусом. Таким ароматним соусом змастити кожну скибочку нарізаного, відвареного в домашніх умовах мови. Блюдо прикрасити гілочками зелені і подавати на стіл, як холодну закуску.

З відвареного яловичого мови можна приготувати чудовий і дуже смачний салат.

  • Для цього потрібно мову нарізати тонкою соломкою.
  • Салатний цибулю (червоний або білий) очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями, маринуємо.
  • Маринад для лука: додаємо чайну ложку оцту 9%, ложку цукру, трохи солі і заливаємо гарячою водою, щоб покрити поверхню лука. Ми залишаємо на десять хвилин, потім проціджують цибулю і викладаємо в салатницю до мови.
  • Консервований зелений горошок, мозкових сортів, зціджувати від рідини і додаємо кілька ложок в салат з мови.
  • Відварені круто три яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо дрібною соломкою.
  • Все перемішуємо, солимо до смаку, заправляємо чорним меленим перцем і заправляємо салат жирним майонезом.
  • Зверху посипаємо салат з вареного мови зеленню.

Яловичий язик можна приготувати у вигляді гарячого страви з овочами.

  • Для цього потрібно відварний язик нарізати невеликими смужками.
  • На розігріту сковороду налити рослинне масло. Коли воно добре розігріється, відправити до нього попередньо очищений і нарізаний чверть кільцями цибулю (приблизно дві штуки).
  • Коли цибуля стане прозорою, до нього викласти нарізану тонкою, але не довгою соломкою, дві моркви.
  • Трохи прожарити і додати очищений від плодоніжок і насіння солодкий болгарський перець, нарізану кільцями.
  • Коли овочі трохи зазолотиться, викласти мову, посолити, приправити меленим перцем і додати одну столову ложку томатного пюре.
  • Все перемішати і згасити ще п'ять хвилин.
  • Готову страву подавати гарячим. Як гарнір можна приготувати відварений рис або картоплю.

Прекрасний делікатес із субпродуктів: таких, як яловичий язик - можна легко приготувати вдома, знаючи секрети приготування. Заходьте на наш сайт «Люблю готувати: черпайте безліч різноманітних рецептів та ідей приготування смачних страв.

Заходьте на наш сайт «Люблю готувати: черпайте безліч різноманітних рецептів та ідей приготування смачних страв

Завантаження ...

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com