рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чаклуни з картоплі з фаршем - рецепти з капустою і картопляним пюре. Як приготувати чаклуни з картоплі з фаршем?

  1. Смажені чаклуни з фаршем
  2. Чаклуни з курячим фаршем
  3. Чаклуни з капустою і фаршем
  4. Чаклуни з картопляного пюре з фаршем
  5. Ледачі чаклуни з фаршем
  6. Чаклуни з картоплі з фаршем в духовці
  7. Чаклуни з картоплі з фаршем в мультиварці

Чаклуни з картоплі з фаршем - блюдо білоруської кухні, за своєю суттю нічим іншим, як деруни з начинкою . Багатьом здасться, що процес створення виробів занадто затейлів, але насправді в ньому немає нічого складного і, приготувавши ласощі раз, ви захочете побалувати їм себе знову і знову.

Щоб приготувати правильні чаклуни з фаршем, потрібно знати кілька основних правил, дотримання яких дозволить насолодитися справжнім смаком білоруського ласощі:

  1. Для картопляної основи використовують сирі бульби, які очищають, перетирають, ретельно віджимають за допомогою марлі і дають рідини відстоятися.
  2. Сік зливають, а осів крохмаль втручаються в вичавки.
  3. Залежно від рецептури в картопляне «тісто» може додаватися борошно і яйця.
  4. Для наповнення фарш змішують з цибулею, солять, перчать.
  5. Оформляючи чаклуни з картоплі з фаршем, з порції основи роблять корж, наповнюють її начинкою, замикають краю. Якщо картопляна маса вийшла рідкуватий, вироби формують на манер оладок, прокладаючи начинку між двома порціями «тесту».
  6. Заготовки обсмажують з двох сторін на сковороді, запікають в духовці або мультиварці і при необхідності тушкують.

Смажені чаклуни з фаршем

Найчастіше готують чаклуни з картоплі з фаршем на сковороді. У такому виконанні поєднується ніжний смак виробів всередині і рум'яна, хрустка скоринка зовні. Спочатку заготовки смажать на сильному жарі з двох сторін, після чого вогонь збавляють і млоять до готовності, періодично перевертаючи. Через 45 хвилин будуть готові 6-8 порцій.

Складові:

  • картопля - 2 кг;
  • фарш - 1 кг;
  • цибуля - 2 шт .;
  • сіль, перець, кмин, рослинне масло.

приготування

  1. Готують картопляну основу, подрібнивши бульби і позбавивши від вологи.
  2. Фарш заправляють цибулею, приправами, перемішують.
  3. Смажать чаклуни картопляні з м'ясним фаршем на прогрітій сковороді з маслом.

Чаклуни з курячим фаршем

Даний рецепт чаклунів з фаршем дозволить отримати більш легке блюдо за рахунок використання для створення начинки курячого філе. Спробуйте оформити вироби таким манером, і ви будете приємно здивовані чудовими смаковими характеристиками страви. Весь процес його створення займе не більше години, а на столі буде готове частування на 6-8 персон.

Складові:

  • картопля - 2 кг;
  • яйця - 2 шт .;
  • борошно - 100 г;
  • куряче філе - 1 кг;
  • цибуля - 2 шт .;
  • сіль, перець, хмелі-сунелі, масло.

приготування

  1. Перетирають картоплини, підсолюють масу, віджимають від вологи і змішують з яйцями і борошном.
  2. Подрібнюють філе з цибулею, солять, перчать, присмачують хмелі-сунелі.
  3. Оформляють вироби на манер оладок, укладаючи в розігріте масло потроху «тесту», на нього начинку і прикриваючи другою порцією картопляної маси.
  4. Смажать чаклуни з картоплі з курячим фаршем на помірному жарі під кришкою.

Чаклуни з капустою і фаршем

Реалізуючи рецепт чаклунів з фаршем і капустою, ви зможете насолодитися соковитим і оригінальним смаком улюбленої страви. Капустяну нарізку попередньо обсмажують з цибулею і морквою, після чого змішують з рубаним м'ясом, приправивши за смаком. Приділивши годину часу, ви зможете вдосталь нагодувати білоруським стравою шістьох бажаючих.

Складові:

  • картопля - 2 кг;
  • капуста - 500 г;
  • морква - 50 г;
  • фарш - 600 г;
  • цибуля - 3 шт .;
  • сіль, перець, рослинна олія.

приготування

  1. Картоплю перетирають, поміщають в марлі під прес на 30 хвилин.
  2. Тим часом готують начинку.
  3. Оформляють вироби традиційним способом і смажать до готовності на тихому вогні під кришкою.

Чаклуни з картопляного пюре з фаршем

Якщо немає бажання возитися з перетиранням сирих бульб і наступною обробкою отриманої маси, приготуйте чаклуни з пюре з фаршем. У такому варіанті основу роблять з звареного картоплі , Який ще гарячим розтирають товкачем. Використовуючи при цьому для начинки вже обсмажений фарш можна помітно скоротити час смаження виробів, просто підрум'янивши їх на сильному вогні.

Складові:

  • картопля - 2 кг;
  • фарш - 700 г;
  • яйця - 3 шт .;
  • борошно - 100 г;
  • цибуля - 3 шт .;
  • сир - 150 г;
  • сіль, перець, олія.

приготування

  1. Картоплю чистять, варять, перетворюють в пюре, остуджують.
  2. Додають в масу яйця, борошно.
  3. Обсмажують м'ясо з цибулею, приправивши сіллю і перцем.
  4. Оформляють з основи і піджарки заготовки у вигляді пиріжків.
  5. Подрумянивают чаклуни з картоплі з фаршем з двох сторін і подають, посипавши сиром.

Ледачі чаклуни з фаршем

Приготування чаклунів з фаршем можна помітно спростити, оформивши вироби в ледачому варіанті. В даному випадку всі складові страви змішують разом і з отриманої маси смажать вироби за типом оладок. Всього 20 хвилин на підготовку основи і ще стільки ж на термічну обробку, і на вашому столі буде блюдо на 4 персони.

Складові:

  • картопля - 1,5 кг;
  • фарш - 800 г;
  • борошно - 4 ст. ложки;
  • яйця - 3 шт .;
  • часник (за бажанням) - 1 зубок;
  • сіль перець.

приготування

  1. Перетирають очищені картоплини на дрібній тертці, підсолюють стружку, хвилин через 10 віджимають сік.
  2. Додають в вичавки м'ясо, часник, яйця, борошно, сіль, перець.
  3. Смажать чаклуни ледачі з картоплі з фаршем на сковороді в маслі як оладки.

Чаклуни з картоплі з фаршем в духовці

Далі ви дізнаєтеся, як готувати чаклуни з фаршем в духовці. Оформлені заготовки трохи обсмажують на сильному вогні, а потім доводять до готовності в сметанному соусі в духовці. Ризик того, що вироби залишаться сирими, зводиться до мінімуму, і вони вдаються дивно смачними, соковитими і ароматними.

Складові:

  • картопля - 2 кг;
  • фарш - 700 г;
  • сметана - 7 ст. ложок;
  • яйця -2 шт .;
  • цибуля - 2 шт .;
  • борошно - 3 ст. ложки;
  • вода - 250 мл;
  • сіль, перець, рослинна олія.

приготування

  1. Реалізуючи рецепт чаклунів з фаршем в духовці, фарш змішують з цибулиною, приправивши за смаком.
  2. Картоплини чистять, перетирають, віджимають сік, відстоюють його, а крохмаль втручаються разом із другою цибулиною і ложкою сметани в вичавки.
  3. Оформляють заготовки, обвалюють їх у борошні, подрумянивают в маслі, викладають у форму.
  4. Заливають приправленою сумішшю води і сметани і готують при 180 градусах 50 хвилин.

Чаклуни з картоплі з фаршем в мультиварці

Рецепт чаклунів з картоплі і фаршу можна реалізувати за допомогою мультіварочного пристрою. При такому виконанні заготовки і обсмажуються, і тушкують в грибному соусі зі сметаною в чаші приладу. Мінімум брудного посуду, ніяких крапель жиру на плиті і навколо, прекрасні смакові характеристики готового блюда - головні достоїнства рецептури.

Складові:

  • картопля - 1,5 кг;
  • фарш - 500 г;
  • цибуля - 2 шт .;
  • яйце - 1 шт .;
  • сметана та гриби - по 150 г;
  • борошно - 120 г;
  • сіль перець.

приготування

  1. Перетерту і віджату картопляну масу змішують з яйцем і борошном, а фарш з цибулею.
  2. Оформляють заготовки і подрумянивают на «випічка».
  3. Додають гриби, сметану, приправи і готують на «тушкована» 30 хвилин.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com