рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

4 десерту з квасолі

  1. Брауні з червоної квасолі
  2. Морозиво з квасолі
  3. Трюфелі з чорної квасолі
  4. Кекси з квасолі

Про показувала, з квасолі роблять не тільки основні страви, а й десерти.

Цей інгредієнт неймовірно корисний і до того ж містить мінімум калорій. Так що тепер десерти можна їсти в необмежених кількостях, не рахуючи при цьому калорії.

Пропонуємо вам кілька варіантів десерту з квасолі.

Брауні з червоної квасолі Про показувала, з квасолі роблять не тільки основні страви, а й десерти

  • какао-порошок - 3 ст. л.
  • вівсяні пластівці - ½ склянки
  • мед - 2 ст. л.
  • рослинне масло - 3 ст. л.
  • сіль -1 щіпка
  • розпушувач -1 ч. л.
  • вода - 3 ст. л.
  • шоколад чорний гіркий - 50 г
  • квасоля червона варена - 1 склянка

Відваріть заздалегідь квасолю. В кухонний блендер помістіть квасоля, масло, какао, сіль, розпушувач, мед і вівсяні пластівці і збийте все до однорідності. Раптом суміш здасться вам занадто густий, додайте пару ложок води.

Шоколад поламайте на дрібні шматочки і введіть в тісто. Підготуйте форму для випікання, змастіть її рослинним маслом і вилийте в неї тісто. Випікайте Брауні в духовці при температурі 180 ° C близько 20 хвилин.

Дайте охолонути готовому Брауні, а потім наріжте на порції. Для прикраси можна посипати цукровою пудрою.

Морозиво з квасолі

  • квасоля - 150 г
  • вершки (жирність не менше 20%) - 1 стакан
  • молоко - 1 стакан
  • жовток яєчний - 4 шт.
  • цукор - 1 склянка
  • вода - 1,5 стакан
  • сік лимонний - 2 ч. л.
  • ванілін - на кінчику ножа
  • горіхи волоські - для прикраси

Квасоля попередньо замочити на ніч. Після цього залийте квасолю водою з лимонним соком і 1/3 склянки цукру і відварюють протягом 2 годин. Потім розімніть товкучкою і охолодіть до кімнатної температури.

Збийте жовтки з цукром, що залишився. У невеликій каструлі змішайте молоко з вершками і доведіть до кипіння. Після цього зніміть каструлю з вогню і додайте жовткова-цукрову суміш, добре розмішайте і знову поставте на вогонь. Додайте ванілін.

Заважайте суміш, поки вона не загусне, а потім проваріть ще раз, постійно помішуючи, ще 5 хвилин. Потім охолодіть суміш до кімнатної температури. Остигнула молочно-жовткову суміш з'єднайте з остигнула фасолевой пастою, покладіть всі в контейнер і відправте в морозилку. При подачі можна посипати волоським горіхом і прикрасити ягодами.

Трюфелі з чорної квасолі

  • чорна квасоля - 1 склянка (200 мл)
  • кероб - 5 ст. л.
  • кленовий сироп або мед - 5 ст. л.
  • вершкове масло -30 г
  • стручок ванілі або ваніль на кінчику ножа
  • дрібка солі

Для глазурі:

  • вершкове масло - 10 г
  • молоко - 50 мл
  • невелика гірка шоколадка

Попередньо замочіть квасолю на ніч. Потім промийте її, залийте водою і варіть на слабкому вогні 1,5-2 години. Як тільки квасоля приготується, ще раз промийте і висушіть її.

У блендер додайте насіння ванілі / ваніль, кероб, мед, сіль, вершкове масло і збивайте до появи однорідної маси. Потім додайте в блендер квасоля і продовжуйте збивати. Повинна вийти щільна, але повітряна текстура.

З отриманої суміші сформуйте кульки невеликого розміру і помістіть цукерки в холодильник хвилин на 30-40.

Для глазурі необхідно на водяній бані або на повільному вогні розтопити шоколад з молоком і вершковим маслом. Дістаньте з холодильника трюфелі, макайте кожен в глазур (або просто змащуйте зверху) і кладіть на піднос або плоску тарілку. Потім знову приберіть в холодильник до застигання.

Кекси з квасолі

  • готова біла квасоля - 75 г
  • яйце - 2 шт.
  • висівки (бажано гречані) - 2 ст. л.
  • цукор - 25 г
  • кави - 75 г
  • коньяк - для аромату
  • мигдальний ароматизатор
  • чорнослив - для прикраси
  • чорний шоколад - для глазурі

Готову квасолю збийте в блендері до однорідної консистенції. Потім відокремте жовтки від білків. До жовтків додайте цукор і збивайте, поки цукор повністю не розчиниться. Жовтки змішайте з квасолею і висівками. В отриману суміш додайте краплю коньяку і мигдалевого ароматизатора. Розріжте чорнослив. Потім збийте білки до появи білої пінки. Введіть отриману пінку в суміш з жовтків і добре перемішайте знизу вгору.

Духовку попередньо розігрійте до 180 ° C. Суміш залийте в форми для кексів і зверху покладіть половину чорносливу і випікайте близько 20 хвилин. А поки готуються кекси, можна зробити глазур. Для це потрібно довести кави до кипіння і додати в нього шоколад. Варіть, поки маса не стане однорідною. Готові кекси покрийте шоколадно-кавової глазур'ю і подавайте на стіл.

Наш YouTube-канал

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com