рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Довгі висловлювання про кохання зі змістом. Довгі статуси в контакті

Що таке довге статуси? Це висловлювання відомих людей, які не поміщаються в статусну рядок і обриваються на самому цікавому місці. Можна зробити довгі статуси, якщо скористатися інтернет-браузером Opera. Звичайна довжина статусу в контакті становить 160 символів. Якщо увійти в контакт через Opera і натиснути лівою клавішею миші на статус, то ви будете мати можливість відредагувати його. На вільному місці необхідно натиснути правою кнопкою мишки і вибрати вихідний код. Потім на клавіатурі затискаємо CTRL + F, вводимо maxlength, натискаємо Enter. Всіма цими діями ми робимо довгі статуси. Браузер виділить maxlength = "160", залишиться тільки видалити його і натиснути на «Застосувати зміни», які можна бачити зліва вгорі. Тепер все готово, і ви маєте довгі статуси - довжиною 250 символів.

Адже в Контакте кожен знайде собі заняття до душі. Можна коментувати фотографії, записи на стінах друзів, писати повідомлення друзям. Інакше сказати - спілкуватися! Це те, для чого і була придумана соціальна мережа . довгі статуси , Звичайно, досить докладно висловлюють вашу думку, але мало кого зацікавлять. Користувач, побачивши повідомлення довше, ніж пару рядків, вирішує, що букв для нього занадто багато, і йде читати інші, більш короткі і ємні, а отже, цікаві повідомлення. Адже це справжнє мистецтво - навчитися коротко висловити те, про що можна говорити годинами, потрібно лише цього навчитися.

Сторінки: 1 ...

Часом, читаючи записи на стіні найдорожчого для тебе людини, бачиш написи типу - я тебе люблю. І ти усвідомлюєш адже, якщо порівнювати з твоєї, їх любов мікроскопічно незначна ... а ти всього лише боїшся сказати про своє почуття ...


Коли один йде - це не поразка залишився. Це нічия. Щастя не дістається нікому ... зате розрив може стати поразкою того, хто йде, якщо він стане шкодувати про це, вже тоді, коли перестануть жаліти про нього ...


Щастя не в грошах, - говорить прислів'я, з цим не посперечаєшся, напевно, так і є. Але зате з грошима в очікуванні щастя час може пройти дуже навіть чудово!


Привіт, дайте мені, будь ласка, Вluеtооth-гарнітуру найдешевшу. - А яка у вас модель телефону? - Та ні у мене телефону. Я просто на вулиці сам з собою розмовляю, хочу, щоб люди не жахалися.


Вона пахне шоколадом, дивиться кіно в смішних тапочках, він цитує фрази про любві.Она розучилася плакати, але обожнює сльози неба.Он любить гарячу каву і молочний шоколад.Она ненавидить брехню і коли її називають «рибкою» .Без розуму від зелених очей і добрих сказок.Девушка з порцеляновими блакитно-сірими очима і десь в них захована крапелька ніжності ...


Найстрашніша історія в моєму житті була коли я в море ходив! Ми в Китаї закупили оптом 5000 штук дитячих ляльок. Раптом хвиля ... караблі нахилило ... і всі ці ляльки одночасно відкривають очі і кажуть: «МА-МА» !!!


Як часто в житті помиляючись, втрачаємо тих, ким дорожимо ... Чужим сподобатися намагаючись, деколи від ближнього біжимо ... Підносимо тих, хто нас не стоїть, а найвірніших зраджуємо ... Хто нас так любить, ображаємо, і самі вибачень чекаємо ...


Вони є везде..ми все їх бачили і живемо в страху побачити їх знову ... Монстри з рудими особами, які не знають, що тональник треба вибирати під колір шкіри, а не апельсина ...


Вона поцілувала його так пристрасно що у нього на час потемніло в очах, а коли він прийшов до тями її вже не було, тільки на губах залишився смак ванілі і кориці ...


я проживу своє життя з тим, хто навіть у найбільшій сварці скаже "ти мені потрібна" ... хто разом зі мною буде боротися за нашу любов ... хто не дасть мені боятися нічого, навіть того, що я можу його втратити. ..c тим, хто почувши від мене "я не люблю тебе" обійме і скаже "доведеться любити" .. з тим, хто навіть коли зайнятий, може знайти час, зателефонувати і запитати "як ти, кохана?"


Думаю вконтакте крім вкладки "друзі" треба додати ще парочку: "приятелі", "перетиналися пару раз", "дааа, було діло"


Одного разу я виросту і забуду свої логіни і паролі, натрапимо на свої щоденники через багато років, Включу якусь пісню з графи "музика:" Сяду на підлогу і гірко заплачу.


В інтернеті все так легко. Натисни кнопку «в друзі» і ось у тебе вже новий друг . І зовсім не обов'язково виручати його в біді, допомагати. Ви тепер «друзі».


Моя любов до тебе, схожа на ніжну, пахучу троянду, яка абсолютно беззахисна, тому що у неї немає шипів, а твоя любов схожа на кактус - ти тільки і вмієш, що боляче колоти моє серце!


Ми говоримо: "Спасибі тобі за те, що ти є", коли не можемо сказати: "Я люблю тебе." Ми говоримо: "Мені немає чого більше жити", коли хочемо, щоб нас переконали в цьому. Ми говоримо: "Тут холодно", коли нам необхідно чиєсь дотик. Ми говоримо: "Мені від тебе більше нічого не треба", коли не можемо отримати те, що хочемо. Ми говоримо: "Я не піднімала трубку, тому що була зайнята", коли нам соромно зізнатися в тому, що чути цей голос більше не доставляє нам радості. Ми говоримо: "Я нікому не потрібна", коли ми насправді не потрібні одній-єдиній людині. Ми говоримо: "Я впораюся", коли соромимося попросити про допомогу. Ми говоримо: "Ти хороший друг", коли забуваємо додати "... але тобі не стати для мене кимось більшим". Ми говоримо: "Це - не головне", коли знаємо, що у нас немає іншого вибору, як примиритися. Ми говоримо: "Я довіряю тобі", коли боїмося, що ми стали іграшкою. Ми говоримо: "Назавжди", коли нам не хочеться дивитися на годинник. Ми говоримо: "Я була поруч", коли не можемо знайти собі виправдання. Ми так багато всього говоримо, що коли на мові залишаються три останніх невитрачених слова, ми підтискаємо губи, дивимося в підлогу і мовчимо ...


Сторінки: 1 ...

Почати життя з чистого аркуша значить відкрити нові двері, але шкода то, що стара життя дає нам мало нових дверей!

Коли особливі люди з'являються в нашому житті, ми раптово помічаємо, яким прекрасним і чудовим може бути наш світ!

Хтось приходить в моє життя, хтось іде ... але для всіх існує правило: "Заходячи - витирайте ноги, ідучи - йдіть назавжди!"

Одного разу ти захочеш відкрити двері, яку сам колись і закрив. Але за нею давно вже інше життя, та й замок змінили, і ключик твій не підходить ...

Життя - це величезна мандрівка. І все її дороги незмінно кожного з нас рано чи пізно призводять до любові.

Життя, як ванна, то окріп, то крижана вода. І тільки до старості починаєш усвідомлювати, як правильно крутити кран, але душа вже обшпарити, а тіло майже захолонуло.

Кожну мить нашого Життя пов'язує безмежне минуле з нескінченним майбутнім !!

Йдуть роки, біжать тижні і в житті бачиться прогрес: те, чим сиділи на гойдалках, тепер не влазить в "Мерседес" ....

Перш ніж скаржитися на долю, задумайтеся, можливо, вона просто про вас піклується, огороджуючи від людей, які щастя у ваше життя не принесуть.

Життя легше, ніж здається: потрібно всього лише прийняти неможливе, обходитися без необхідного, і виносити нестерпне.

Думаю, треба ставитися до всього простіше. До людей, до відносин і до життя. Я сьогодні це зрозуміла. Тільки б пояснити це серцю. Ми з ним ніяк не можемо домовитися.

Любити людину - це не означає щохвилини бути разом, зустрічати поруч все світанки і заходи життя. Любити - це просто знати, що ця людина існує і радіти тому, що живеш з коханою на одній планеті.

Життєвий досвід дає нам радість тільки тоді, коли ми можемо передати його іншим.

Партнера простіше поміняти, ніж змінити, а ось з собою вам доведеться бути до кінця життя, хочете ви того чи ні. І єдиний шлях до гармонії з собою - це шлях самовдосконалення.

Не сумуйте, не плачте, все в житті на краще. І якщо від вас відвернулися люди, чи не здається вам, що життя просто позбавляється від сміття?

Не витрачайте життя своє, вона не нескінченна. Цінуйте кожен вдих, момент і годину. Адже в цьому світі, хай не бездоганному, є той, хто молить небо лише про вас !!!

Те, чого не можеш дістати, завжди, здається краще того, що маєш. В цьому і полягає романтика й ідіотизм людського життя.

Інтернет-спілкування - це зручно і доступно, тому даний спосіб комунікації затребуваний і популярний. Заходячи «в гості» на сторінку зацікавила нас особи, ми обов'язково читаємо текст, розташований під ніком користувача. Помічено, що довгі, зі змістом статуси ділові люди найчастіше публікують в тому випадку, коли їм потрібно швидко привернути увагу широкого кола осіб до будь-якої конкретної ситуації. Наприклад, оголосити про майбутній соціальний проект, зльоті, семінарі, конференції. Буває і так, що довгий, романтичний і зворушливий статус в контакті адресований одному-єдиному, ніжно коханій людині. Запам'ятовуються, пронизливі, красиві рядки, досконально передають стан душі, самостійно написати непросто. Якщо за родом своєї діяльності ви не літератор - запрошуємо на наш сайт. Тут багата колекція «крилатих фраз», відомих цитат, популярних умовиводів. У нас ви знайдете висловлювання філософів стародавнього світу, чудові фрази про любов, ревнощі, розлуку, смутку, як то кажуть, точно «в яблучко».

Любов це .... багато людей дуже часто замислюються, що таке любов ?? !! І не рідко не можуть знайти відповідь, кожен розуміє це слово і почуття за своїм .... Любов це коли побачивши його твоє серце стискається і битися, і коли ти проходиш поруч ти думаєш, що він чує твоє биття серця, любов це коли він подивиться на тебе а ти весь день ходиш щаслива, любов це коли він перед очима цілими днями і ночами, навіть при закритті очей він все рівно з'являється, любов це коли ти як дура весь ранок та день думаєш, що одягнути і в той момент коли він дзвонить і каже, що буде через годину ти мчиш по квартирі і не можеш зі редоточіться, кричачи: Мама де моя чорна кофточка, і виходячи до нього він говорить тобі, що класно виглядаєш, любов це коли ти так боїшся вийти не нафарбована до нього, думаючи що він злякається, хоча йому все рівно, тому, що він любить тебе такою якою ти є, любов це коли як дура сидиш з самого ранку чекаєш поки він тобі подзвонить або напише, і все-таки не витримуєш і сама перша дзвониш, а у нього зайнята тому, що він дзвонить тобі, любов це коли від його усмішки ти не можеш не усміхнутися, любов це коли він просто цілує тебе в щічку а ти сіяєш від счас тя, тому, що для тебе його дотик це знак того, що він поруч, любов це коли тобі так хочеться його обійняти так міцно, що б він відчув як ти його любиш, любов це прекрасне почуття я думаю кожен з нас зрозуміє це сам коли настане той момент .... просто посміхнися коли він настане і ти відчуєш, що життя прекрасне від того, що ти любиш і любимо!)))

Найстрашніша історія в моєму житті була коли я в море ходив! Ми в Китаї закупили оптом 5000 штук дитячих ляльок. Раптом хвиля ... караблі нахилило ... і всі ці ляльки одночасно відкривають очі і кажуть: «МА-МА» !!!

Ми говоримо: "Спасибі тобі за те, що ти є", коли не можемо сказати: "Я люблю тебе." Ми говоримо: "Мені немає чого більше жити", коли хочемо, щоб нас переконали в цьому. Ми говоримо: "Тут холодно", коли нам необхідно чиєсь дотик. Ми говоримо: "Мені від тебе більше нічого не треба", коли не можемо отримати те, що хочемо. Ми говоримо: "Я не піднімала трубку, тому що була зайнята", коли нам соромно зізнатися в тому, що чути цей голос більше не доставляє нам радості. Ми говоримо: "Я нікому не потрібна", коли ми насправді не потрібні одній-єдиній людині. Ми говоримо: "Я впораюся", коли соромимося попросити про допомогу. Ми говоримо: "Ти хороший друг", коли забуваємо додати "... але тобі не стати для мене кимось більшим". Ми говоримо: "Це - не головне", коли знаємо, що у нас немає іншого вибору, як примиритися. Ми говоримо: "Я довіряю тобі", коли боїмося, що ми стали іграшкою. Ми говоримо: "Назавжди", коли нам не хочеться дивитися на годинник. Ми говоримо: "Я була поруч", коли не можемо знайти собі виправдання. Ми так багато всього говоримо, що коли на мові залишаються три останніх невитрачених слова, ми підтискаємо губи, дивимося в підлогу і мовчимо ...

я проживу своє життя з тим, хто навіть у найбільшій сварці скаже "ти мені потрібна" ... хто разом зі мною буде боротися за нашу любов ... хто не дасть мені боятися нічого, навіть того, що я можу його втратити. ..c тим, хто почувши від мене "я не люблю тебе" обійме і скаже "доведеться любити" .. з тим, хто навіть коли зайнятий, може знайти час, зателефонувати і запитати "як ти, кохана?"

Ти забудеш його ... Точно. Одного разу це станеться з тобою, ти може навіть будеш не готова ... Але коли-небудь це станеться ... Ти забудеш його, коли тобі буде вже все одно, де він і з ким, тобі буде просто не цікаво. Ти забудеш його, коли тільки лише при згадці його імені, у тебе не буде стискатися серце ... Ти забудеш його, коли згадаєш минуле з посмішкою, вже без смутку. Тільки лише тому, що будеш вдячна йому за те, що це було з вами. Ти забудеш його тоді, коли буде грати "та сама" пісня, а у тебе вже не буде на очах сліз ... Просто красива пісня. Ти забудеш його тоді, коли перебираючи фотографії, ти випадково натрапиш на "ваше" спільне фото ... І посміхнешся ... І побажаєш йому тільки всього хорошого ... Ти забудеш його, коли перестанеш задавати питання: «Чому? Хто винен? Чому так вийшло? »У тебе на все буде готовий одна відповідь:« Значить, так треба було. Спасибі, що це було з нами ... »Ти забудеш його, коли перестанеш шукати в натовпі знайому

Для люблячих, як і для птахів необхідно не тільки гніздечко, а й небо. 11

Випий мою любов до дна, прийди в екстаз в любовному ложі. У нас з тобою доля одна - ти грішниця, я грішник теж! 16

У холоді теж є свої плюси. Коли тобі холодно, тебе може хтось обійняти і ви будете мерзнути разом) 15

Поцілуй мене! .. поцілуй мене теплими губами і холодну щічку, коли йде сніг, сніг на моїх волоссі, на твоїх віях .. І ось тоді поцілуй мене = * 14

Мою прекрасну весну куди то в минуле забирає, а я зітхну, а я взгрустну, що дощ приносить тільки осінь ... 9

Що це пролетіло? - Це півроку, вони швидко пролітають ... 17

Параноя 1 рівня: Закрив я двері в квартиру?
Параноя 2 рівня: Я закрив двері. Але чи можу я собі довіряти? 17

Через три тисячі років археологи розкопають солярій і подумають, що ми смажили людей. 14

Хвилюватися - це все одно, що сидіти на кріслі-гойдалці. Можна гойдатися до кінця життя, але далеко на ньому не поїдеш. 12

Інтернет - велика річ. Ти можеш увірватися в чиєсь життя і переламати там все нахер, тому що у тебе є смартфон і кілька хвилин. 19

Моя порада: знайди людину, з якою ти будеш відчувати себе в безпеці. Бути з кимось тільки по любові - це не від великого розуму. 14

Ти або увійди в моє життя, або вийди з неї. Але не стій, будь ласка, на порозі - холодно. 23

Іноді хочеться зібрати всі в вузлик і піти в туман. 16

Хто бере - наповнює долоні, хто віддає - наповнює серце. 17

І так завжди. Варто мені з великим трудом навести порядок у своїй Всесвіту і почати в ній жити, як вона вибухає, знову розсипаючись вщент. 13

Мені правда пора йти, мене чекає мій нервовий зрив. 12

Людям, які мало сплять і п'ють багато кави, часто сниться один і той же кошмар. Ніби заходить до них у кімнату їх власне серце і каже: Нічого, що я без стуку? 12

Не чекай, що в руки випадково потрапить книга, яка відкриє тобі очі. Не чекай людини, який раптом прийде і змінить твоє життя. Краще сам шукай - а то можливо, вони теж чекають. 15

Іноді, здається, що жити складно, але запам'ятай одне: після кожної, навіть самої темної ночі настає день. 13

Ніколи не говори - здаюся. Завжди повторюй: Я можу. І я буду намагатися, поки не доб'юся перемоги. 16

Чому просте людське щастя завжди таке крихке, трепетне, тривожне, чому норовить зникнути, ніби вода в піску, розчинитися, ніби туман на світанку нового дня ?! 11

Коли людина робить нам боляче, то швидше за все, сам він - глибоко нещасна. Щасливі люди не грубіянять в чергах, не лаються в транспорті, чи не пліткують про колег. Щасливі люди в іншій реальності. Їм це ні до чого. 13

Одного разу ти зустрінеш молодого чоловіка . І в кінцевому підсумку, він захоче з'ясувати всі. Як ти їси, як ти танцюєш, як ти відчуваєш кожну мить цього дня. Як твоє обличчя виглядає без макіяжу. Який ти любиш шоколад, який ти можеш бути божевільною час від часу, як деякі ігри, пісні і шоу роблять тебе щасливою. Як ти будеш вередувати, щоб щось отримати, як ти втомлюєшся, як скаржишся на зайву вагу, як ти думаєш, що виглядаєш погано на всіх своїх фотографіях. Він знатиме про тебе все. І знаєш що? Він як і раніше буде любити тебе. 24

Ідеальних відносин немає. є жіноча мудрість не помічати чоловічі дурості. Є чоловіча сила прощати жіночі слабкості. А ідеальність ... Залиште її серіалам. 9

Їж, молись, люби і викладай все це в Instagram. 2

Життя дала мені багато чого: я навчилася брехати так, що сама вірю тому, що говорю. 17

Що таке довге статуси?
А яка у вас модель телефону?
З тим, хто навіть коли зайнятий, може знайти час, зателефонувати і запитати "як ти, кохана?
І якщо від вас відвернулися люди, чи не здається вам, що життя просто позбавляється від сміття?
Багато людей дуже часто замислюються, що таке любов ?
З тим, хто навіть коли зайнятий, може знайти час, зателефонувати і запитати "як ти, кохана?
Ти забудеш його, коли перестанеш задавати питання: «Чому?
Хто винен?
Чому так вийшло?
Що це пролетіло?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com