рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Донбас 50 років тому і сьогодні: парк Щербакова в Донецьку

Gарк культури і відпочинку імені Щербакова - 'то особливе місце, де кожен куточок унікальний і неповторний

Реклама

Є в Донецьку місце, де відпочинок приносить особливе задоволення. Всілякі атракціони, алеї для пішохідних прогулянок, зачаровують ландшафти - це тільки мала частина того, що пропонує своїм гостям парк культури і відпочинку імені Щербакова. Це особливе місце, де кожен куточок унікальний і неповторний ...

Парк був заснований в 1932-му на місці відкритому степу за річкою Бахмутка, яка пізніше була перегороджена греблею, утворивши Перший міський ставок. Свою нинішню назву парк Щербакова придбав тільки в 1938 році - спочатку він носив ім'я радянського партійного діяча Павла Петровича Постишева, пізніше визнаного владою "ворогом народу". За роки свого існування парк постійно вдосконалювався, розширював свої і без того вражаючі кордону (спочатку це цілих 120 гектарів), знаходив нові архітектурно-культурні риси.

Початок становлення парку як головного місця відпочинку жителів Донецька доводиться на 60-і роки: саме в цей час здійснюється реконструкція паркової території, масово засаджуються дерева, декоративні чагарники і квіти, з'являються дитячі та танцювальні майданчики, театрально-концертні сцени, встановлюються атракціони.

У радянські часи парк Щербакова був головним місцем сімейних прогулянок в святкові і вихідні дні. У культурній програмі для дорослих - танці, кіно, плавання на човнах, концерти художньої самодіяльності, виступи музикантів. А для дітей відвідування парку ставало подорожжю в зовсім інший світ - світ радості і веселощів, таких бажаних льодяників на паличках, ескімо, газованої води і атракціонів.

Парк і в наш час залишається для донеччан одним з найулюбленіших місць відпочинку. Сьогодні його територію прикрашають красиві фонтани і скульптури, численні альтанки, декоративні водоспади і містки. Як і раніше працюють атракціони, човнова станція, дитячі та танцювальні майданчики. І хоча в зовнішньому вигляді парку майже нічого не залишилося від радянської епохи, проведене в ньому час, як і тоді, стає особливим.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com