рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

До учасників «Топ-модель по-українськи» приїхали батьки

В ефірі Нового каналу - найбільш зворушливий випуск модельного реаліті «Топ-модель по-українськи». Більше двох місяців учасники не бачили і не чули мам і тат (мобільні телефони у хлопців забирають відразу після телекастингів).

- За дев'ять тижнів зйомок хлопці втомилися, і ми з експертами вирішили підтримати їх, - каже ведуча Алла Костромічева. - А заодно і випробувати їх модельні навички. Ми запросили батьків не просто пообніматься з дітьми на галявині. Вони стали глядачами першого дефіле тижні. Учасники про це, звичайно ж, не знали. А ми змогли оцінити, чи можуть вони повністю зосереджуватися на роботі, не звертаючи увагу на обставини. І чи вийде у хлопців стримати емоції, зібратися в дуже зворушливий момент.

Читайте також: Інтерв'ю Алли Костромічева Читайте також:   Інтерв'ю Алли Костромічева

Зустрічі з батьками в різному форматі проводили у всіх сезонах «Супермоделі по-українськи» і «Топ-моделі по-українськи». Тому учасники дуже чекали, коли ж настане цей момент.

- Я ніколи не говорив мамі, що люблю її, - зізнається Єгор Степаненко. - Хоча це найважливіший і дорогий в моєму житті людина. З самого мого дитинства батько з мамою в розлученні. І я був дуже на тата за це ображений. Ми з ним спілкуємося, але дуже рідко. Бачимося десь раз в два роки. Нещодавно я за своєю ініціативою їздив до нього в гості. Спілкувався з його дружиною, з двома своїми зведеними сестрами. Чесно кажучи, більше уваги мені приділяли все вони, а не мій батько.

Єгор Степаненко

Майже у всіх учасників є якісь проблеми в спілкуванні з батьками. Яна Кутішевская збігала колись з дому, і з мамою бачиться дуже рідко. Юля дихало страждає, що мама рідко буває ніжна з нею.

- У мене офігенний батьки, я їх обожнюю, - каже Юля. - І завжди можу розраховувати на підтримку з їхнього боку. Але все життя борюся за увагу і любов мами. Мені іноді здається, що тато в деякій мірі замінює мені її. Я - його принцеса, він мене любить. Мама рідко мене обіймає, не говорить, що любить. І це важко ...

І це важко

Юля дихало

А ось Максим Осадчук, напевно, єдиний з учасників, хто в приїзд своєї мами не вірив взагалі.

- Довгий час до проекту ми не спілкувалися, - говорить Макс. Я зізнався мамі у своїй нетрадиційній орієнтації, і вона не змогла мене зрозуміти. Потім переїхав жити до Львова. Я б дуже хотів з нею помиритися, але чи захоче цього вона?

Я б дуже хотів з нею помиритися, але чи захоче цього вона

Яся Крутова

Яся Крутова

Дмитро Сукач

Дізнаємося сьогодні о 19:00 в новому випуску «Топ-моделі по-українськи» на Новому каналі!

схоже

Я б дуже хотів з нею помиритися, але чи захоче цього вона?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com