рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що подарувати мамі з косметики: 14 варіантів подарунків на день народження

  1. Для обличчя
  2. Для очей
  3. для губ
  4. кисті
  5. Варіанти для тих, хто не користується косметикою

Ділимося ідеями подарунків, які точно сподобаються вашій мамі

Текст: Вероніка Гнездилова
Оновлене 29 березня 2019

зміст

  • Для обличчя
  • Для очей
  • для губ
  • кисті
  • Варіанти для тих, хто не користується косметикою

У них скоро День народження, Новий рік чи 8 березня, а ви ще не купили мамі подарунок? Не біда! Косметика - універсальне рішення, яким зрадіє жінка будь-якого віку. Правда, є кошти, які краще виключити з подарункового списку (наприклад, відтінок тонального крему повинен тестувати людина, яка буде ним користуватися, а антивікові кошти в якості презенту можуть засмутити іменинницю), але є і безпрограшні варіанти. Про них і розповімо.

Про них і розповімо

Для обличчя

завжди доречна безбарвна пудра . Тут ви не прогадаєте з відтінком, оскільки таке покриття підлаштовується під будь-який тон шкіри.

Тут ви не прогадаєте з відтінком, оскільки таке покриття підлаштовується під будь-який тон шкіри

Ефект свіжості і здорового сяйва шкіри забезпечать хайлайтер і бронзер. Вони стануть в нагоді навіть тим, хто вважає за краще мінімум макіяжу.

Для очей

Що стосується косметики для очей, то тут вибір набагато ширше. Правда, від незвичайних відтінків краще відмовитися. Зробіть ставку на актуальну завжди класику. Купіть чорну туш або палетку тіней в гамі nude - і подарунок в будь-якому випадку доведеться до речі.

Купіть чорну туш або палетку тіней в гамі nude - і подарунок в будь-якому випадку доведеться до речі

Подарувати можна не тільки косметичний засіб, а й корисний в макіяжі інструмент - Керлер. Він займе почесне місце в косметичці - а від дочки його отримати буде особливо приємно. Як ним користуватися, ми розповідали в цьому відео.

для губ

Якщо строгих переваг у виборі відтінку немає, зверніть увагу на палітру nude . Якщо у вашої мами очі і волоситеплих відтінків, виберіть рожевий або бежевий колір з відповідним подтоном. А блакитнооким блондинкам відмінно підійде холодний рожевий. Що касатся текстури, то матова подобається не всім, тому луше віддати перевагу комфортної кремовою. Обережніше слід бути і з сяючими частинками - не кожна мама оцінить їх по достоїнству.

Обережніше слід бути і з сяючими частинками - не кожна мама оцінить їх по достоїнству

Перераховані кошти складуть ідеальний подарунковий набір до дня народження або будь-якого іншого свята. Але навіть якщо ви купите щось одне з цього списку, вашій мамі точно буде приємно.

кисті

Кисті потрібні всім і завжди. Їх ніколи не буває багато. Є натуральні і синтетичні, призначені для самих різних цілей: нанесення тіней, помади, підводки, розтушовування або розподілу тонального кошти.

Є натуральні і синтетичні, призначені для самих різних цілей: нанесення тіней, помади, підводки, розтушовування або розподілу тонального кошти

Найкраще купити набір, в який входить хоча б одна кисть для кожної зони: скул, брів, очей і губ. Вибирайте компактний сет, який зручно носити з собою в сумочці. Випускаються особливі футляри для кистей. Якщо побачите такої в магазині, беріть, не роздумуючи, - мама точно оцінить.

Варіанти для тих, хто не користується косметикою

Навіть якщо ваша мама воліє натуральну красу і не користується косметичними засобами, не впадайте у відчай. Для вас теж є варіанти!

Наприклад, компактне дзеркало. Адже ніколи не завадить переконатися в тому, що ви виглядаєте бездоганно.

Впевнені, що знаєте смаки вашої мами? Тоді зробіть вибір на користь аромату. Їй буде приємно, що ви пам'ятаєте, які ноти вона вважає за краще.

Їй буде приємно, що ви пам'ятаєте, які ноти вона вважає за краще

Якісний догляд потрібен всім. Тому, навіть якщо ваша мама не користується декоративною косметикою, засоби догляду їй точно не завадять. Делікатний гоммаж, якісне масло для особи, зволожуюча сироватка, інноваційний крем - всі ці средста допоможуть вирівняти рельєф шкіри, забезпечити природне сяйво і здоровий колір.

Впевнені, що знаєте смаки вашої мами?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com