рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Легкі зачіски самій собі за 5 хвилин поетапні фото

  1. Прості і швидкі щоденні образи
  2. пучок
  3. плетений пучок
  4. Пучок-бант
  5. коси
  6. бічна коса
  7. Коса-хвіст
  8. Зачіски на основі хвоста
  9. Хвіст з бульбашок

Для сучасних жінок економія часу часто стає на перше місце, адже витрачати вранці пару годин на укладку своїми руками, або весь час відвідувати салони краси хочеться далеко не кожній. Не менш важливо вміти робити легкі зачіски в школу за 5 хвилин, щоб кожен день бути в новому образі.

Не менш важливо вміти робити легкі зачіски в школу за 5 хвилин, щоб кожен день бути в новому образі

Якщо коротке волосся можна просто зробити більш об'ємними, то тим, у кого локони довгі або середні, напевно хочеться різноманітності. Але не обов'язково гарна зачіска повинна займати багато часу - чимало стильних варіантів ви зможете зробити все за 5 хвилин самій собі.

Але не обов'язково гарна зачіска повинна займати багато часу - чимало стильних варіантів ви зможете зробити все за 5 хвилин самій собі

А прості зачіски в школу будуть незамінні як для дівчаток підлітків, які збираються на уроки, так і для мам маленьких принцес, які хочуть з дитинства привчати дівчаток до хорошого стилю, відправляючи їх в школу або садок.

Прості і швидкі щоденні образи

Маючи волосся різної довжини, кожна дівчина придумає для себе кілька видів зачісок, які вона буде робити при виході на вулицю. У цій статті ми розглядаємо ідеї для таких зачісок, які можна зробити перед виходом з дому хоч кожен день.

пучок

Пучок в тренді вже не перший сезон. Він приваблює своєю універсальністю: стильний пучок доповнює як діловий образ, так і вечірній або навіть пляжний на кожен день. Якщо у вас середні та довге волосся, то така зачіска може стати ідеальним варіантом.

Робиться ця укладка самій собі покроково неймовірно швидко, і використовувати її можна як на середні, так і на довге волосся. Потрібно лише затягнути волосся в високий хвіст , Зафіксувати і обернути його навколо. Ваша стильна денна або вечірня зачіска вже готова.

Також можете використовувати об'ємну гумку, яку можна надіти на хвіст, і розподілити пасма навколо неї, закріпивши довгі кінці за допомогою невидимок.

плетений пучок

Попередня легка варіація пучка була максимально простий, але стильних ідей такого характеру насправді неймовірно багато. Одна з них - це плетений пучок, який також можна зробити всього за 5 хвилин до виходу.

Можна, можливо зробити високий хвіст , Закрутити кінці джгутом, і після просто створити пучок. За допомогою джгута можна домогтися гарного обсягу, і зачіска буде виглядати яскраво і красиво, як на кожен день, так і на більш урочистий випадок.

Пучок-бант

Цей варіант виглядає вельми жіночно і красиво, і використовувати його можна на кожен день, і для виходів у світ. Якщо ви хочете зробити дану зачіску, зберіть кінський хвіст, поверніть ваше волосся у останнього витка, а потім зупиніться приблизно на десяток сантиметрів, щоб залишити кінці спереду. Утворюється петля, яку потрібно поділити надвоє і покласти з боків, відправивши залишилися вільно висіти кінці в задню частину. Після пучок-бант можна зафіксувати.

коси

Крім пучків неймовірно популярні красиві коси: як складні, так і найпростіші. Причин цього кілька. По-перше, плетіння коси не припускав якусь чітку техніку, тому можна не переживати, що ви зробите щось не так. По-друге, коси - неймовірні простори для фантазії і реалізації самих різних ідей. Такі зачіски можна робити і для особливих випадків, і на кожен день.

Плюс до цього вони дають можливість зробити додатковий обсяг, навіть якщо самі по собі волосся дуже тонкі. Коси можна робити на середні або довге волосся, а найпростіші варіанти доречні навіть на короткі.

бічна коса

Ця швидка зачіска за 5 хвилин - дуже простий і цікавий варіант. Волосся потрібно розділити і почати плетіння у лобовій зони, по черзі додаючи в косу пасма. На іншому боці потрібно зібрати тонку пасмо, закрутити її в джгут і перекинути з іншими на косу, поступово додаючи вільні пасма. Далі потрібно кілька притримати кінці, і обережно витягнути невеликі пасма на кожному витку вашої косички. Так ви своїми руками можете зробити зачіску більш об'ємною. Закріпіть косу за допомогою гумки. Можна використовувати трохи лаку для волосся для фіксації зачіски.

Коса-хвіст

Один з найбільш легких варіантів швидких укладок, доречний і для юних дівчаток, і для підлітків, і для дорослих. Відокремте від волосся невелику частину, і заплетене косу, потім разом з рештою пасмами зберіть цю косу в хвіст. Закрутіть її на манер квітки. Укладання ця виглядає жіночно, і дає можливість грамотної розстановки, навіть якщо ви маєте щодо коротке волосся.

Зачіски на основі хвоста

Бічний кінський хвіст

Витончений кінський хвостик, що розташовується на боці, виглядає вельми незвично і інтригуюче. Вам потрібно зробити лише пару поворотів волосся, і ви додасте нетипову текстуру і такий бажаний обсяг.

Хвіст з бульбашок

Якщо у вас є багато гумок, ви можете використовувати їх для створення такої ось незвичайною зачіски своїми руками. Для цього Вам потрібно зібрати волосся в низький хвіст, і зафіксувати його гумкою, після чого відступити невелику відстань, і знову зав'язати гумку. Так можна зробити кілька разів, в залежності від довжини волосся.

При зав'язуванні кожної гумки постарайтеся однією рукою притримувати хвіст, а інший підтягувати гумку так, щоб ваше волосся отримали гарні бульбашки. Це цікава зачіска на кожен день для підлітків і не тільки. Особливо добре вона підходить на середні або довге волосся.

Як ми бачимо, оперативність і простота можуть йти в ногу з модою. Представлені нами вище прості зачіски за 5 хвилин, зробити які ви можете своїми руками, стануть справжнім порятунком у багатьох випадках. Експериментуючи з ними кожен день, ви і ваші довгі або короткі волосся завжди будуть виглядати стильно і привабливо.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com