рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Smart Watch M28 Bluetooth - купити в Києві

Розумні годинник M28 Smart Watch Bluetooth

Розумні годинник Smart Watch M28 Bluetooth - гаджет, який відповідає всім вимогам сучасної людини. Пристрій оснащений усіма необхідними функціями, що забезпечують потреби в роботі, спілкуванні та розвагах. Годинники надійно захищені від впливу вологи, його корпус запобігатиме потраплянню води всередину пристрою.

Гаджет має Bluetooth, завдяки якому, забезпечується безперебійна зв'язок між годинами і смартфоном. Встановивши спеціальний додаток і провівши синхронізацію між девайсами можна легко стежити за всім, що відбувається в смартфоні через екран дисплея розумних годин. Смарт годинник M28 вчасно повідомить про пропущені дзвінки, що входять смс або повідомленнях в соціальних мережах. Навіть якщо телефон буде знаходитися далеко в сумці або в кишені, глянувши на годинник можна не тільки побачити, хто дзвонить або що Вам написали в Твіттері. Але і відкрити телефонну книгу смартфона через дисплей годин і набрати потрібного абонента. За допомогою Smart Watch M28 можна переглядати журнали повідомлень, вхідних і вихідних дзвінків. А також, контролювати стан заряду батареї. Пристрій сумісний з iPhone, Nokia, Blackberry і іншими смартфонами, що підтримують ОС iOS і Android.

Пристрій сумісний з iPhone, Nokia, Blackberry і іншими смартфонами, що підтримують ОС iOS і Android

На дисплеї SmartWatch M28 можна вибрати оптимальне оформлення відображення дати і часу, підібрати рингтон або встановити будильник. Слухати музику за допомогою розумних годин - це ще одна перевага пристрою. Достатньо всього лише зайти з дисплея в папку з мелодіями на смартфоні і насолоджуватися улюбленими виконавцями. Для цього можна підключити навушники Bluetooth. Проводити відео або фотосесію також легко за допомогою Smart Watch M28. Для чого потрібно запустити додаток на телефоні, натиснувши на позначення «камера» на екрані смарта. Можна буде також, робити фотографії на годинник, зберігати і переглядати їх потім на телефоні.

Шанувальникам занять спортом годинник-здоров'я M28 запропонують кілька корисних функцій. Крокомір завжди проінформує про кількість пройдених кроків і використаних калорій. А висотомір допоможе виміряти висоту в будь-якому куточку світу, де б не знаходився власник годин. Шанувальникам занять спортом годинник-здоров'я M28 запропонують кілька корисних функцій

Також, годинник мають режим енергозбереження. У разі, коли стан заряду батареї досягло мінімуму, на дисплеї годин буде зменшена яскравість підсвічування, що допоможе уникнути повної розрядки пристрою. Корисною буде і функція AntiLost, яка убезпечить гаджет від втрати або крадіжки. Годинники відразу подадуть сигнал якщо телефон віддалиться від нього на відстань до 15 метрів.

Потрібно сказати, що на прилавках магазинів нерідко можна зустріти підробки. Щоб убезпечити себе від контрафактної продукції краще робити покупки у надійних і відповідальних продавців. Пропонуємо купити розумні годинник Smart Watch M28 в інтернет - магазині Рowerbox. Крім цього, у нас є чохли для смартфонів, аксесуари для них.

Технічні характеристики Smart Watch M28 Bluetooth:

-розмір дисплея 1,4 дюйма,

-екран сенсорний TFT,

-Батарея - вбудована на 230mAh
- час в режимі очікування до 180 годин,

-час в режимі розмови до 4 годин,

-ОС Android 4.0 і нові версії,

-Bluetooth v2.1,

-функція AntiLost,

-Є порт мікро USB,

-мікрофон з підсилювачем,

-маса - 46гр,

-розміри - 50 х 40 х 10 мм,

-довжина ременя - 24 см,

-в комплекті - кабель USB.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com