рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Між тілом і взимку, або Деякі люблять тепліше

Пам'ятаються кадри з фільму Бріджит Джонс, коли героїня, збираючись на вечірку, думає, що надіти: мініатюрні мереживні (не забуватимемо про її обсяги, відповідно, і то, на що надівається нижню білизну, не дрібна) трусики або тілесного кольору панталони Пам'ятаються кадри з фільму Бріджит Джонс, коли героїня, збираючись на вечірку, думає, що надіти: мініатюрні мереживні (не забуватимемо про її обсяги, відповідно, і то, на що надівається нижню білизну, не дрібна) трусики або тілесного кольору панталони. Вибір падає на останні. А через хвилину вже показується сцена, коли герої Х'ю Гранта і Рене Зельвегер знаходяться в ліжку .

Умілий коханець забирається під плаття товстушки Бріджит і ... виявляє абсолютно не сексуального білизна.
Борошно червоніє, намагається натягнути свою спідницю в початкове положення, але герой стоїчно дає раду, розповідаючи щось смішне про свої труси.
Природно, далі переказ фільму марний, оскільки хороший секс - тема іншої статті.

В силу погоди, що панує за вікном, кожен день у мене виникає та сама дилема: що надіти на себе, щоб не замерзнути? Відшукати бабусині панталони з начосом, здатні відлякати навіть самого палкого коханця, таким чином, наплювавши на моду і перспективу бути захопленою зненацька, утеплитися або віддати перевагу звичайному білизни? До речі сказати, у Мопассана в романі "Життя" героїня приходить в жах при вигляді свого чоловіка в кальсонах в першу шлюбну ніч . Після чого нещаслива все життя. Не дивно, що чоловіки, врешті-решт, змушені були розлучитися з цим предметом гардеробу, не бажаючи наражати свій шлюб настільки небезпечним випробуванням. А жінки, навпаки, обзавелися урізаними трохи вище колін кальсонами. Згадай покоління наших мам і бабусь в абсолютно несимпатичних панталонах.

Зараз, коли всі магазини завалені нижньою білизною всіх сортів, мастей та типів, питання "Що носити взимку?" як і раніше актуальний.

Наша шкіра пронизана величезною кількістю пір, через які виділяються піт і шкірний жир. Тому так важливо, щоб білизна пропускало повітря, але в той же час мало що утеплює властивістю. І тут виникає дилема: бавовна або синтетика?
Збереження тепла обумовлено пористістю тканин - чим вона вища, тим менше теплозащитность білизни. Наприклад, пористість фланелі становить 92 відсотки, а бавовни - 37-44 відсотка. Синтетичні волокна (лайкра, поліамід, поліестер і ін.), Які зазвичай додають при виготовленні тканини для нижньої білизни, збільшують щільність вироби, а значить, і теплозащитность. Наприклад, жінкам з великим бюстом , Краще вибрати бюстгальтер з суміші лайкри, поліаміду та поліестеру, з широкими бічними частинами, з щільною середньою частиною, що з'єднує чашечки (в ідеалі складові), і широкими бретелями. Ліфчик буде добре тримати груди , Захищати від холоду. До того ж білизна, виготовлене з синтетичних тканин, більш шкарпетки.
Але у нього є ряд істотних недоліків, найголовнішим з яких є той, що воно погано пропускає повітря.

Лікарі, вивчивши вплив всіх синтетичних добавок на підвищено чутливу шкіру, прийшли до висновку, що до точкових висипань, лущення з подальшим розвитком запальних реакцій з більшою ймовірністю можуть привести еластик або неякісні білизняні барвники.

Ще один недолік синтетики - висока здатність накопичувати статичну електрику. Але в суміші з бавовною або віскозою таку білизну практично не електризується. Однак не варто поєднувати таку білизну з одягом з капрону, нейлону, ацетату, триацетату і їх сумішей. Найкраще віддавати перевагу білизні з натуральних волокон або їх суміші з меншим вмістом штучних. Найсучасніший зимовий варіант - білизна, зроблене з суміші бавовни з шерстю, бавовни з шовком і навіть шовку з вовною. На таких моделях виворіт зазвичай робиться з бавовни, іноді з подчесом, що дає відчуття м'якості і комфорту, а назовні випускають бавовна або шовк.

Вважається, що білизна, зшите з 100% -ного бавовни, ідеально для шкіри. До сих пір бавовна - це найприродніший і найпростіший доброзичливий матеріал для людини, який зберігає тепло в холод. Кожен, хто приносить бажану прохолоду в спеку, що володіє антибактеріальними властивостями і не викликає алергію, бавовна оберігає чутливу шкіру так природно і непомітно, як може робити це тільки сама природа.
Однак бавовна досить легко мнеться і не має потрібної пластичністю. Додавання лайкри в бавовняну основу дозволяє ліквідувати ці недоліки. Віскоза, що входить до складу тканини для білизни, забезпечує високу швидкість вбирання вологи і перешкоджає виникненню статичної електрики, завдяки чому одяг до такого білизни не прилипає. Втім, якісний виріб не повинно містити більше 40% віскози: в іншому випадку воно легко мнеться і також легко рветься.

Нове слово у виробництві нижньої білизни мікрофібра, яку виробляють з поліаміду та поліестеру. Тканина з мікрофібри не вбирає вологу, як бавовна, а пропускає її через себе, завдяки чому волога швидко випаровується. Крім того, мікрофібра не мнеться і добре тримає форму. Правда, технологія виготовлення цієї тканини досить дорога і тому білизна з мікрофібри коштує недешево.

Ще більш дорога технологія використовується при виготовленні таких тканин як модал, тактель і міряв. Це штучні волокна, що містять стовідсоткову целюлозу, виділену з натуральної деревної маси. Така тканина відтворює всі властивості бавовни, але, на відміну від останнього абсолютно не мнеться і володіє високою еластичністю.

Можу запропонувати тобі нижню білизну марки SERGE з чистої бавовни і бавовни з еластаном. Величезна різноманітність моделей. Наприклад, вісім ліній трусиків: стрінги, класична лінія, середня лінія, комфортна лінія (вони поділяються за тим, як високо лінія трусиків проходить по лінії стегна), лінія шортів (в яких відсутній центральний шов і є листівці, завдяки чому вони стають особливо комфортними ), коригуюча лінія, лінія для вагітних , Лінія штанів.

Наприклад, вісім ліній трусиків: стрінги, класична лінія, середня лінія, комфортна лінія (вони поділяються за тим, як високо лінія трусиків проходить по лінії стегна), лінія шортів (в яких відсутній центральний шов і є листівці, завдяки чому вони стають особливо комфортними ), коригуюча лінія, лінія   для вагітних   , Лінія штанів

Петербурзька фірма-виробник "крилон" представляє нижню білизну на будь-яку фігуру і для будь-якій життєвій ситуації: від ошатного до еротичного, різних стилів: від повсякденного до гламурного, різних кольорів: від незвичайних тигрових до класичних кольорів. Жінки будь-якого віку від самого юного до елегантного, будь-якої комплекції зможуть знайти в каталозі "крилон" нижню білизну, яке підкреслить достоїнства їх фігури і приховає її недоліки.

Жінки будь-якого віку від самого юного до елегантного, будь-якої комплекції зможуть знайти в каталозі крилон нижню білизну, яке підкреслить достоїнства їх фігури і приховає її недоліки

Колекція жіночої білизни "Мілавіца" виробництва Білорусь, включає повсякденне, функціональне, ошатне, нічна білизна, купальні костюми. У моді кольорове білизна. Використовуються високоякісні полотна провідних світових виробників з мікроволокнами нового покоління (тактель, міряв, мікрофібра), гігроскопічність, комфортність і гігієнічність яких наближаються до традиційно застосовується бавовні, також вироби шиються з бавовни з лайкрою і віскози.
До різдвяних свят "Мілавіца" підготувала нову колекцію білизни.

До   різдвяних свят   Мілавіца підготувала нову колекцію білизни

Фабрика нижньої білизни "Трибуна" - найстаріше і легендарне підприємство Петербурга. Ця фабрика щорічно виробляє 130-150 тис шт. корсетних виробів, причому, дві третини загального обсягу продукції іде на європейський ринок, і тільки одна третина продається всередині країни. Лінія білизни "Комфорт" від "Трибуни" запропонує тобі бюстгальтер на каркасах з еластичного полотна, на синтепоні, дубльований бавовною; труси з еластичного і бавовняного полотен; бюстгальтер для годуючих матерів з бавовняного трикотажу з відстібаються чашками; бюстгальтер з бавовняного трикотажу з набивним малюнком ...

Лінія білизни Комфорт від Трибуни запропонує тобі бюстгальтер на каркасах з еластичного полотна, на синтепоні, дубльований бавовною;  труси з еластичного і бавовняного полотен;  бюстгальтер для годуючих матерів з бавовняного трикотажу з відстібаються чашками;  бюстгальтер з бавовняного трикотажу з набивним малюнком

Природно, виробників, що пропонують білизна з бавовни, досить, в своєму матеріалі я намагалася вибрати ті марки, які влаштовують особисто мене за трьома пунктами: відмінна якість, прийнятна ціна і гарний зовнішній вигляд.

Віддаючи данину білизні з бавовни, треба пам'ятати, що цей матеріал може бути і дуже хорошим, і поганим. Щоб перевірити якість одягу з бавовни, досить розтягнути її і подивитися на світ. Структура тканини повинна бути однорідною - без всяких ущільнень, вузлів і катишков. Якщо структура нерівномірна, значить, білизна виготовлена ​​з поганої пряжі, яка швидко зношується. Якщо на упаковці вказано "мерсеризує", то в якості матеріалу можна не сумніватися. Мерсеризація - операція дорога, і шліфувати погане полотно ніхто не буде.

Говорячи про нижню білизну для холодної погоди, не можна не згадати про термобілизну. Не вдаючись в технічні подробиці, головна відмінність термобілизни полягає в його здатності, завдяки спеціальному плетінню, ефективно утримувати тепло тіла всередині одягу, за рахунок утворення повітряного прошарку. Ряд моделей мають додатковим властивістю виводити зайву вологу з поверхні тіла, залишаючи шкіру сухою. Таким чином, термобілизна дозволяє більш ефективно використовувати своє власне тепло, при цьому, твій комфорт або зручність не тільки не страждає, а тільки виграє. В наявності є різні моделі білизни, призначені для різних температурних режимів і ступеня фізичного навантаження , Для різних видів діяльності в холодну погоду, розрахованих на різні бюджети.
Термобілизна знадобиться для використання раз від разу і кожен день, в прохолодну, вогку погоду або в лютий мороз, просто доїхати до роботи або сісти в промерзлу машину, вийти на прогулянку або для пробіжки на лижах на цілий день. Для справжніх спортсменів є моделі, добре виводять вологу не тільки холодною зимою, але і жарким літом.

Вибираючи білизну тієї чи іншої марки, виготовлене з найбільш прийнятного для тебе матеріалу, не забудь уважно подивитися на шви - адже від них залежить "тривалість життя" вироби і зручність в шкарпетці. Вони не повинні бути дуже грубими, виступаючими (інакше на тілі будуть залишатися рубці), в місцях накладення шва на шов повинен стояти маленький зигзагоподібний Закріплювальний шов, а все нитки - ретельно закладені.
На матеріалі не повинно бути явних дірок від голки - при пранні або в процесі носіння від цих проколів можуть побігти петлі.
Якісно виготовлене білизна завжди має бирку, на якій вказано його склад та надано рекомендації щодо догляду за ним.

Зверни увагу на упаковку - вона не повинна бути пошкоджена. У якісної білизни упаковка завжди індивідуальна. "Розфасовка" за принципом "три в одному", тобто три або п'ять пар трусиків в одній пластиковій коробочці - вірний показник не дуже високої якості.

І, нарешті, про лікувальному нижній білизні. При ревматизмі, артритах, невралгії рекомендується користуватися нижньою білизною з хлорину, оскільки тканину з цих волокон володіє високими теплозахисними, електростатичними та сорбційними властивостями. Правила догляду за такими виробами необхідно строго дотримуватися і ставитися до них так само, як і до будь-якого одягу з синтетики.

В силу погоди, що панує за вікном, кожен день у мене виникає та сама дилема: що надіти на себе, щоб не замерзнути?
І тут виникає дилема: бавовна або синтетика?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com