рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смузі з ківі-найкращі рецепти

  1. Рецепти смузі з ківі
  2. Смузі ківі з бананом
  3. Ківі з м'ятою
  4. Смузі ківі з огірком і брокколі
  5. Смузі ківі з какао
  6. Смузі ківі і манго з м'ятою
  7. Ківі з грушею
  8. Як зробити зелений смузі
  9. Кращі і перевірені поєднання фруктів для приготування смузі

Ківі прекрасно підходить для приготування зелених смузі і надає додатковий аромат фруктового коктейлю Ківі прекрасно підходить для приготування зелених смузі і надає додатковий аромат фруктового коктейлю. Смузі з ківі можна готувати протягом всього року, використовуючи заморожені фрукти.

Ківі це хороше джерело вітаміну С, вітаміну А, Е, В6 і К. У ківі містяться фолієва кислота, магній, фосфор, мідь і харчові волокна, особливо якщо з'їсти ківі з шкіркою. ківі можна їсти прямо з лушпиння, яка буде працювати, як щітка для кишечника, але попередньо ківі слід добре вимити.

Дослідження показують, що вживання 2-3 ківі кожен день протягом місяця допомагає знизити рівень поганого холестерину, тим самим зменшуючи ризик утворення тромбів і закупорки судин. Смузі з ківі можна сміливо зарахувати до розряду зелених фруктових коктейлів.

Зелений смузі складаються зі свіжих фруктів, таких як ківі, темних зелених листових овочів, наприклад, шпинат, мангольд, петрушка, рукола і навіть листя кульбаби, фруктів, дають кремову текстуру і рідини (вода, сік). Ці коктейлі безмолочні. Щоб надати їм вершковий смак використовуються фрукти з густою текстурою: банани, манго, папайя, авокадо, фрукти можуть бути заморожені.

зелені смузі багаті вітамінами, мінералами, антиоксидантами, харчовими волокнами і білком. Типовий рецепт містить 3-5 найменувань свіжих фруктів і овочів. Для приготування смузі з ківі знадобиться рідина. Рідина необхідна, щоб розбавити напій, і він не був би занадто густим. Базовою рідиною може бути чиста вода, фруктовий сік.

Рецепти смузі з ківі

Ківі добре поєднується з бананом, полуницею, грушами, манго і зеленню, такий як шпинат.

Смузі ківі з полуницею.

Інгредієнти: Інгредієнти:

  • 2 ківі
  • 1 чашка полуниці
  • 2 чашки свіжого шпинату (за смаком)
  • ½ чашки води
  • 1 мірна чашка приблизно 180 мл. (Невелика чайна чашка)

Полуниця часто входить до складу смузі. рецепти смузі з полуницею тут >>

Смузі ківі з бананом

Інгредієнти: Інгредієнти:

  • 2 ківі
  • 1 банан
  • 2 чашки шпинату (не обов'язково, тільки за смаком)
  • ¼ авокадо
  • ½ чашки води


Ківі з м'ятою

Ківі з м'ятою

Інгредієнти:

  • 2 ківі
  • 1 банан
  • 2 чашки листя шпинату (не обов'язково, тільки за смаком)
  • 4-5 листочків м'яти
  • ½ чашки води

Смузі ківі з огірком і брокколі

Інгредієнти:

  • 1 банан
  • 1 чашка замороженої брокколі
  • 3 ківі
  • 2 маленьких огірочка або половина великого
  • Вода ½ чашки

Почніть приготування смузі з додавання в блендер води і м'яких фруктів. Перемішайте, а потім додавайте тверді і заморожені фрукти або овочі. Блендер повинен бути досить потужним.

Смузі ківі з какао

Інгредієнти:

  • 3 ківі
  • 1 ст.л. какао порошку
  • 1 банан
  • М'ятний чай 200 мл (стакан)

Спочатку заваріть м'ятний чай і остудіть його. Можна замінити чаєм з мелісою або ромашкою. Необхідна кількість чаю помістіть в блендер, додайте зелень і м'які фрукти, перемішайте до однорідного стану (приблизно 30 секунд), потім додайте інші інгредієнти і знову змішайте до отримання кремовою текстури. Якщо ви не їсте банани, то їх можна замінити авокадо або манго.

Смузі ківі і манго з м'ятою

Інгредієнти:

  • 3 ківі
  • 1 манго
  • 5-6 листочків м'яти
  • 1 невеликий стебло селери
  • Склянка води

Приготування: див. Попередній рецепт. З цієї кількості фруктів виходить приблизно 900 мл коктейлю. Для отримання меншої кількості зменшите кількість інгредієнтів відповідно до пропорції.

Ківі з грушею

Інгредієнти:

  • 4 ківі
  • 1 солодка груша
  • 1 банан
  • 200 мл води

Як зробити зелений смузі

Як зробити зелений смузі

Зелений коктейль легко зробити. Вам знадобитися блендер, необхідні фрукти, зелень, обробна дошка і гострий ніж. Створити смачний коктейль з приємною кремовою текстурою, це майже мистецтво, але цього дуже швидко можна навчитися. Дізнавшись основи, ви створите свої власні творіння.

Смузі передбачає кремову вершкову текстуру напою. Фрукти, що створюють потрібну текстуру, це: банани, манго, авокадо, груша, персик, папайа. Прекрасно підходять заморожені фрукти, тому приготувати смузі можна в будь-який час року. Що таке смузі >>

Фрукти, які містять багато води, такі як кавун, диня, виноград можна використовувати як доповнення, але не як основний інредіент, інакше вийде густий сік, а не вершковий смузі. Щоб смузі вийшов дійсно смачним треба комбінувати різні фрукти. Класичний зелений смузі, це банан і зелений шпинат, але якщо додати персик або полуницю, то ви отримаєте нове смакове вимір.

Кращі і перевірені поєднання фруктів для приготування смузі

  • Банан (базовий фрукт) + полуниця
  • Манго (базовий фрукт) + ананас
  • Груша (базовий фрукт) + апельсин
  • Яблуко (базовий фрукт) + чорниця

Подивіться відео і повторіть! Знадобиться ківі, банан, йогурт, мед.

Для поліпшення смакових якостей можна додати в смузі ваніль, гвоздику, корицю, кайенский перець-відмінно поєднується з какао при приготуванні шоколадного смузі, протеїнові добавки, змолоти вівсяні пластівці. Додати зелене листя салату в смузі, це відмінна ідея, особливо для тих, хто не любить салат.

Ви просто не помітите смаку зелені, навіть якщо вона не багато гірчить. Найкраще почати готувати зелені смузі з молодим шпинатом, а потім, потренувавшись, додати в свій раціон мангольд, листя кульбаби, листову капусту, петрушку, руколу, салат ромен.

  • Не забувайте «золоту» формулу приготування смузі: 60% фруктів і 40% зелені.
  • Будь-яку зелень перед приміщенням в блендер треба подрібнити ножем.

Якщо вам сподобалася стаття, поставте лайк. Просто поділіться з друзями в соц.сетях. Це допоможе нам зробити сайт краще. Спасибі!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com