рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пористі волосся - маски для пористих волосся

  1. Маски для сухих пористих волосся
  2. Маски для жирного пористих волосся
  3. Маски для жорстких пористих волосся
  4. Маски для пористих волосся, що січеться
  5. Маски для кучерявих пористих волосся

Якщо ви проводите рукою по волоссю і відчуваєте, що гладкі м'які пасма стали шорсткими, ваші локони стали пористими. Безперервні укладання, сушка феном, часті фарбування і хімічні завивки згубно позначаються на здоров'ї волосся. Додайте до цього постійні стреси, погану екологію мегаполісів, інтенсивне сонце, дощі, холоди ... Під впливом усіх цих факторів рано чи пізно пасма почнуть бунтувати - ставати неслухняними, сухими і млявими. Що ж робити? Відповідь проста: доглядайте за локонами. Якщо ви проводите рукою по волоссю і відчуваєте, що гладкі м'які пасма стали шорсткими, ваші локони стали пористими

Правильно підібрані маски для пористих волосся допоможуть не тільки позбутися від гнітючого «копиці сіна» на голові, але і врятують локони від випадання, лупи, тьмяності і тонкощі пасом. Сьогодні ми поговоримо про найбільш популярних рецептах масок, які можна приготувати в домашніх умовах.

Перш ніж тестувати різні маски для пористих волосся, переконайтеся в тому, що на пасмах немає пошкоджень і визначте тип локонів. Також варто пам'ятати основні правила догляду за волоссям:

  • Маски необхідно розподіляти по всій довжині пасом, але починати лікування слід з коренів.
  • Після нанесення маски склад обов'язково ізолювати за допомогою целофановій шапочки (для душа) або плівки.
  • Якщо ви вибираєте маску з маслами, слід змивати її за допомогою шампуню.
  • Користуватися маскою потрібно регулярно, хоча б раз на тиждень, до настання ефекту.

Маски для сухих пористих волосся

У 90% випадків пористість локонів йде рука об руку з сухістю. Щоб позбутися від двох цих проблем можна спробувати один з наступних складів:

  • Жовткова маска. Для приготування складу необхідно змішати два сирих жовтка зі 100 грамами жирного кефіру. Отриману суміш потрібно нанести на корені і пасма, залишити на годину, а потім - змити.
  • Фруктово-медова маска. Для приготування маски візьміть половину банана, змішайте зі столовою ложкою меду, столовою ложкою молока і кокосового масла. Ретельно перемішайте масу і розподіліть по сухим волоссям. Голову укрийте шапочкою або теплим рушником і залиште склад на годину, а потім змийте за допомогою м'якого шампуню.
  • Кефірна маска створюється за 20 секунд. Просто налийте половину склянки жирного кефіру і поставте його в мікрохвильовку на 10 секунд, щоб напій став теплим. Кефір потрібно нанести на волосся, розподілити по всій довжині і залишити на 1-2 години. Після того, як напій «наситить» локони, потрібно змити його теплою водою. Можна використовувати шампунь.
  • Маска з авокадо. Для приготування слід розім'яти в пюре м'якоть авокадо, додати до неї 20 г кокосового або оливкової олії і рівномірно нанести кашку на локони. Склад слід витримати на волоссі годину, а потім змити звичним способом.

Маски для жирного пористих волосся

Іноді навіть жирне волосся також починають страждати від зайвої пористості - стає тьмяним, неслухняними і лускатими. Щоб оперативно впоратися з цією проблемою, локони також варто підживити масками:

  • Жожоба і виноград. Для приготування маски змішайте 30 г масла жожоба з 2 г ефірної олії кісточок винограду. Склад необхідно 1-1,5 години потримати на волоссі, а потім - змити шампунем.
  • Вершково-лимонна маска. З'єднайте 20 г вершків з такою ж кількістю лимонного соку і 40 г пшеничного масла. Маску слід залишити на волоссі на годину, а потім - змити.

Маски для жорстких пористих волосся

Якщо крім неприємної шорсткості, ви страждаєте від зайвої жорсткості локонів, спробуйте скористатися одним з наведених рецептів.

  • Маска з шипшиною. Необхідно змішати 40 г масла шипшини, стільки ж меду і 100 г нежирного кефіру, потім - збити склад і нанести на волосся. Маску слід потримати одну годину, а потім змити звичним способом.
  • Желатинова маска допоможе позбутися від жорсткості волосся і випрямити неслухняні локони. Для її приготування потрібно висипати пакетик желатину в миску з водою, дати настоятися 20 хвилин, як слід перемішати і нанести на локони на годину. Через 60 хвилин маску потрібно змити водою.
  • Медова маска - справжній порятунок для жорстких пасом. Для її приготування необхідно змішати півсклянки меду з рослинним маслом, як слід перемішати суміш і нанести на волосся на годину. А потім - змити з шампунем.

Маски для пористих волосся, що січеться

Тим, хто страждає від пористих посічених локонів, можна спробувати наступні склади:

  • Касторовий маска. Для приготування складу слід змішати в однакових пропорціях оливкова, рицинова олія і масло коренів лопуха. Маска наноситься на волосся на годину, а потім - змивається звичним способом.
  • Медово-коньячна маска. Для приготування необхідно змішати ложку меду, жовток, ложку оливкової олії, ложку горілки і 3 краплі вітамінів А і Е. Маска наноситься на пасма на 40 хвилин, а потім - змивається водою з шампунем.

Маски для кучерявих пористих волосся

Щоб дрібні кучерики були гладкими і шовковистим, скористайтеся спеціальними масками.

  • Желатинова маска. До звичного бальзаму для волосся слід додати 1 ст. ложку порошку желатину, розведеного у воді і ложку меду. Суміш тримають на локони протягом години, а потім - змити водою з шампунем.
  • Бананова маска. Пюре з бананової м'якоті необхідно змішати зі столовою ложкою рослинного масла. Суміш слід нанести на локони на годину, а потім змити.

Сподіваємося, наші рецепти масок для пористих волосся, виявляться для вас корисними. А якщо ви хочете доповнити зовнішній догляд за локонами внутрішнім, спробуйте вітамінно-мінеральний комплекс ALERANA® для інтенсивного харчування волосяних фолікулів. Дві формули «День» і «Ніч» забезпечують сумісність компонентів, володіють синергетичним ефектом, впливають з урахуванням добового ритму росту волосся.

Комплекс забезпечує фолікули речовинами, необхідними для росту і розвитку, зменшує випадання волосся, покращує стан волосся і шкіри голови, сприяє появі здорового блиску, а також має загальнозміцнювальну антиоксидантну дію.

Що ж робити?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com