рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Холодне щастя: 5 рецептів домашнього морозива від Джеймі Олівера

  1. Морозиво з авокадо
  2. Ідеальне шоколадне морозиво
  3. Морозиво Ерл Грей
  4. Піна Колада fro-yo
  5. Сорбет з гранатом і Клементині

10 червня в світі відзначають день морозива. Цей солодкий і корисний десерт є одним з найулюбленіших ласощів нашого дитинства і викликає захват у будь-якому віці. Морозиво люблять і діти і дорослі, воно допомагає при ангіні, покращує настрій, і його можна дозволити собі навіть вчасно дієти (вважається, що на пару з желе - це ідеальні дієтичні десерти, якими можна себе зрідка балувати). Але найсмачніше ті страви, які готуєш самостійно, а приготувати морозиво не така вже складна наука, стверджує всесвітньо відомий кулінар Джеймі Олівер.

Морозиво з авокадо

Морозиво з авокадо

Авокадо - дивовижний фрукт з ніжною кремовою текстурою. І якщо раніше ви пробували його тільки в салатах і на бутербродах, то ось хороший привід поекспериментувати і приготувати морозиво. Не соромтеся додати побільше горішків, шоколаду або кунжуту.

Інгредієнти:

  • 2 стручка ванілі
  • 200 г цукру
  • 1 лимон
  • 1 лайм
  • 4 м'яких стиглих авокадо (обов'язкова умова)
  • 500 мл молока

приготування:

Розріжте стручки ванілі уздовж і дістаньте насіння, потім покладіть їх у каструлю для соусу разом зі стручками. Додайте цукор, цедру і сік лимона і лайма. Доведіть суміш до кипіння, а після - варіть на повільному вогні, поки весь цукор не розчиниться. Після цього зніміть з вогню, перелийте в миску і залиште остигати. Після того, як сироп охолоне, приберіть стручки ванілі і процідіть, щоб прибрати все насіння. Очистіть авокадо від шкірки, дістаньте кісточку і відправте м'якоть в чашу для блендера разом з сиропом і молоком. Збийте до рідкої і однорідної консистенції. Якщо у вас є пристосування для приготування морозива, помістіть отриману суміш в нього і натисніть кнопку, а якщо у вас такого чуда техніки немає, то просто перелийте отриману заготовку в більшу ємність і поставте в морозилку заморожувати, перемішуючи суміш віночком через кожні півгодини, поки вона повністю не замерзне.

Ідеальне шоколадне морозиво

Ідеальне шоколадне морозиво

Звичайно ж, нічого ідеального не існує, але у кожного повинен бути свій власний рецепт ідеального морозива. Цей рецепт можна сміливо назвати таким. Морозиво виходить кремовим, вершковим з насиченим шоколадним смаком. Воно дуже ситне, тому одного кульки вистачить, щоб наїстися.

Інгредієнти:

  • 100 г темного шоколаду з вмістом какао не менше 70%, поламати на шматочки
  • 300 мл молока
  • 85 г цукру
  • 3 яєчних жовтки
  • 300 мл кондитерських вершків (не менше 30% жирності)

приготування:

Шматочки шоколаду і молоко покладіть в каструлю з товстим дном і поставте на водяну баню. Дайте шоколаду розтанути, постійно помішуйте, поки суміш не стане однорідною. Приберіть вогонь і дайте їй трохи охолонути. Збийте разом цукор і жовтки до блідо-жовтою пенообразной консистенції. Додайте в остигнула молочно-шоколадну суміш, постійно помішуйте. Після процідіть отриману суміш, щоб прибрати всі грудочки і згустки. На повільному вогні приготуйте заварний крем, постійно помішуючи суміш віночком, поки вона не загусне і не перестане стікати з дерев'яної ложки. Слідкуйте, щоб суміш не закипіла, інакше крем згорнеться. Як тільки вона загусне, приберіть вогонь і залиште остигати. Збийте кондитерські вершки до м'яких піків і акуратно за допомогою силіконової лопатки введіть в шоколадний крем. Отриману суміш покладіть у відповідний контейнер і поставте в морозильну камеру до повного охолодження. Якщо у вас є машина для приготування морозива - помістіть суміш в неї і дійте згідно з інструкціями виробника.

Морозиво Ерл Грей

Морозиво Ерл Грей

Вершкове морозиво з тонкою ноткою бергамота - вельми пікантне і незвичайні ласощі. Воно здивує всіх цінителів подібних десертів і вже точно зламає стереотипи про те, що морозиво буває тільки зі смаками ванілі, шоколаду і крем-брюле.

Інгредієнти:

  • 250 мл молока
  • 125 г цукру
  • 500 мл кондитерських вершків
  • 2 ст. л листя чаю зі смаком Ерл Грей
  • 4 шт пісочного печива

приготування:

Змішайте у великій каструлі молоко, вершки і цукор, безперервно помішуючи протягом 10 хвилин, поки цукор повністю не розчиниться, а рідина не почне випаровуватися. Залийте чайне листя отриманою сумішшю і залиште на 10 хвилин, для заварювання чаю. Після закінчення часу, процідіть суміш, добре віджимаючи чайне листя для отримання насиченого аромату. У великій мисці збийте жовтки до пенообразной консистенції і після цього, повільно помішуючи, влийте чайно-молочну суміш. Знову перелийте в каструлю і, помішуючи, підігрійте на середньому вогні, поки суміш не загусне до стану заварного крему. Покладіть морозиво в відповідний контейнер і поставте в морозилку, помішуйте віночком суміш кожні півгодини, поки вона повністю не заморозити. Перед подачею дайте порції трохи розтанути протягом 5 хвилин, а після посипте морозиво подрібненим пісочним печивом

Піна Колада fro-yo

Піна Колада fro-yo

Fro-yo - це скорочена назва замороженого йогурту, а якщо бути точніше - йогуртового морозива. У цього десерту неймовірний річний смак, а ще воно дуже легке і готується досить швидко і просто.

Інгредієнти:

  • 250 г йогурту з кокосовим смаком або наповнювачем
  • 500 г заморожених тропічних фруктів: ананас, манго, банан
  • 75 г висушених тропічних фруктів за смаком
  • 4-6 вафельних конусів для морозива

приготування:

Йогурт і заморожені фрукти помістіть в чашу для блендера або кухонний комбайн і збивайте до отримання однорідної маси, додайте трохи сушених сухофруктів і трохи залиште для сервірування. Викладіть отриману суміш в кондитерський конус для крему з великою зіркоподібною насадкою. Помістіть його в морозильник і дайте трохи замерзнути, але не повністю, суміш повинна залишатися м'якою. Після наповніть вафельні ріжки сумішшю і посипте сухофруктами.

Сорбет з гранатом і Клементині

Сорбет з гранатом і Клементині

Клементина - це суміш мандарина і апельсина. Його смак дуже солодкий і соковитий. Він відмінно підходить для десертів, завдяки своїй природній солодощі. Сорбет - це крижаний фруктовий десерт, який ідеально підійде для літа, а також сподобається тим, хто втомився від вершкового морозива. Його смак дуже освіжаючий.

Інгредієнти:

  • 50 г цукру
  • 5 середніх клементинов
  • 1 лимон
  • 500 мл соку граната

приготування:

Змішайте цукор і 100 мл води в каструлі з товстим дном. Поступово нагріваючи каструлю на повільному вогні, дайте цукру повністю розчинитися. Після перелийте в термостійкий глечик. Вичавіть сік з, граната, клементинов, лимона і додайте до цукрового сиропу. Коли суміш охолоне, помістіть в неглибокий контейнер і поставте в морозильну камеру. Коли навколо країв утворюються кристали льоду, збийте його і поверніть в морозильну камеру. Повторіть 4 рази, поки суміш повністю не замерзне. Подавайте з листочками м'яти.

Джерело: jamieoliver.com

-Читайте також: Корисні десерти для всієї родини

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com