рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Алло, ми шукаємо таланти | Записи в рубриці Алло, ми шукаємо таланти | Щоденник Ніна_Мухтулова: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

танці, балет ...

Важко визначити, коли ж зародилося мистецтво танцю. Можна сказати, що до появи на світло самої людини. Адже в природі танцюють, як то кажуть все. Навіть комахи, не кажучи про тварин, птахів і навіть рибах.У мене раніше були рибки-півники, які виконували шлюбний танець близько 12 годин підряд, за цей час встигли гніздо з пухирців спорудити. Танець може бути засобом спілкування, вираженням почуттів і просто мистецтвом. Він може бути класичним і немає. Але в будь-якому випадку танець-це життя. В такт музиці ручки-ніжки починають рухатися і ...

Вчора я викладала варіант класики і сучасного танцю. А як назвати ось ЦЕ, мені важко відповісти, в будь-якому випадку чарівне дійство японського майстра нікого не залишить байдужим.

--- постової ---

Для барвистого виконання танцювального номера звичайно ж необхідний грим, костюм і аксесуари. Тут можна подивитися, як вирішено питання з танцювальної одягом в Донецьку . Тут, до речі і костюм представлений, і аксесуари.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com