рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прості весільні зачіски

  1. Варіанти простих весільних зачісок на довге волосся
  2. Грецька коса
  3. завиті пасма
  4. Пучок з двох кіс
  5. Прості весільні зачіски на волосся середньої довжини
  6. Богемна коса набік
  7. Весільна зачіска бабета
  8. Валик в стилі ретро
  9. Прості зачіски на коротке волосся
  10. Ретро-хвилі
  11. Класична зачіска черепашка
  12. Укладання з ефектом мокрого волосся
  13. Відео: як зробити просту зачіску на весілля своїми руками
  14. Фото простих весільних зачісок

Прості і елегантні весільні зачіски завойовують все більшу популярність. Легкі довгі локони для весілля в рустикальном стилі, акуратні завитки, «бабета» в ретро стилі, незвичайні коси і плетіння - вибір за вами. Мінімум підручних засобів, трохи часу - і стильна укладка на весілля готова. Зауважте, ви не витратили ні копійки грошей в салоні, придбавши натомість шикарний вид, величезний досвід і необхідний результат. Як зробити укладку своїми руками? Спробуємо розібратися разом. до змісту ↑

Варіанти простих весільних зачісок на довге волосся

Якщо ви щаслива володарка шикарної довгої копиці волосся - вітаємо! Найбагатший вибір весільних укладок (простих, складних), зроблених власними руками, вам забезпечений. Отже, які укладання для урочистого випадку можна зробити:

  • Легкі, повітряні локони. Голлівудські зірки, знаменитості вибирають природну красу розпущеного волосся. Укладені на одну сторону, підколоти чудовими шпильками зі стразами, зібрані на потилиці за допомогою витонченого гребінця - ці прості зачіски підкреслюють натуральну красу нареченої, надаючи романтичності, ніжності образу.

Укладені на одну сторону, підколоти чудовими шпильками зі стразами, зібрані на потилиці за допомогою витонченого гребінця - ці прості зачіски підкреслюють натуральну красу нареченої, надаючи романтичності, ніжності образу

  • Блискучі, доглянуте волосся без "спецефектів". Власниці густий шевелюри можуть вибрати просту зачіску без додаткових хитрувань. Глянцевий блиск синяво-чорного волосся в поєднанні з білим платтям і фатою нареченої створить неповторний контраст, привертаючи загальну увагу витонченістю і простотою.

Глянцевий блиск синяво-чорного волосся в поєднанні з білим платтям і фатою нареченої створить неповторний контраст, привертаючи загальну увагу витонченістю і простотою

  • Кінський хвіст, декорований розкішними шпильками. Туго зібрані високо на маківці нареченої за допомогою гумки волосся відкриють поглядам улюбленого витончену лінію потилиці, візуально подовжать форму особи, зробивши вигідний акцент на лінію скул. З простий чубчиком або без, ця весільна укладка підкреслить елегантність і гарний смак нареченої.

З простий чубчиком або без, ця весільна укладка підкреслить елегантність і гарний смак нареченої

  • Вільний пучок з випущеними пасмами. Весільна мода диктує тенденції простоти і легкості: пасма, підібрані в нарочито розпатланий пучок; локони, випущені навколо особи, за вушком.

Весільна мода диктує тенденції простоти і легкості: пасма, підібрані в нарочито розпатланий пучок;  локони, випущені навколо особи, за вушком

  • Підібрані в вигляді пучка або заколоті за допомогою невидимок кучері. Укладені локони нареченої виглядають неймовірно стильно й елегантно. Простота створення, можливість використання різноманітних аксесуарів - діадем, обручів, шпильок - роблять останні лідерами вибору наречених.

Простота створення, можливість використання різноманітних аксесуарів - діадем, обручів, шпильок - роблять останні лідерами вибору наречених

  • Ретро зачіски на весілля: бабета, класичний пучок. Мода на мінімалізм і простоту 50-60х років минулого століття відродила цілий напрям весільних зачісок. Ідеальне поєднання з витонченими сукнями, струмливими по тілу, непомітними, але дуже дорогими аксесуарами, підкреслить аристократизм нареченої і її «високий» смак.

Ідеальне поєднання з витонченими сукнями, струмливими по тілу, непомітними, але дуже дорогими аксесуарами, підкреслить аристократизм нареченої і її «високий» смак

  • Незвичайні плетіння і коси. Кілька останніх сезонів прості, складні, шалено складні весільні коси - на піку популярності. Рідко яка наречена обходиться без них. Вільні і тугі; французькі, голландські, звичайні росіяни; зворотні і багатосталкові - коси надають родзинку, прикрашають наречену.

Вільні і тугі;  французькі, голландські, звичайні росіяни;  зворотні і багатосталкові - коси надають родзинку, прикрашають наречену

Більшість представниць прекрасної статі робить вибір на користь весільних зачісок, що поєднують прості елементи - коси, локони, пучки. Зроблені своїми руками, ці зачіски неповторні й елегантні. Наприклад, вільна коса-ялинка, виконана в техніці «риб'ячий хвіст» на кінському хвості нареченої, додасть різноманітність, підкреслюючи шарм і лаконічність образу юної красуні.

до змісту ↑

Грецька коса

Проста грецька коса символізує розкіш і багатство. Зобов'язана своїм походженням красуням Стародавньої Греції, вона надає дівчині образ античної богині. Особливість цієї простої зачіски полягає в тому, що починають її заплітати по краю волосся. Весільні укладки з косою зробити своїми руками не складно. Вам знадобиться: фіксатор, лак-закріплювач, гребінець з роздільником пасом, шпильки, гумки для закріплення коси, шпильки.

Щоб зробити своїми руками таку укладку, скористайтеся нашою покроковою інструкцією:

  1. Розчешіть вимиті, висушені волосся гребінцем. Щоб легше було працювати з ними, обробіть рідиною-фіксатором. Вона продається в спеціалізованих магазинах.
  2. Залежно від бажаного результату, зробіть простий прямий проділ або модний косою.
  3. Візьміть пасмо волосся, розділіть її на 3 частини. Починайте заплітати звичайну трьохпрядні косу.
  4. Додайте ще одну прядку із загальної маси волосся до плетіння. Повторіть «маневр» з іншого боку. Обрану техніку плетіння використовуйте до потрібного місця - наприклад, до вуха.
  5. Закріпіть кінчик вийшла коси гумкою. Стильно і просто буде виглядати елегантний пучок, обгорнутий грецької косою, прикрашений розкішною весільної шпилькою зі стразами.

Якщо вам подобається весільна коса-вінок, використовуйте основну техніку плетіння до тих пір, поки коса не лежатиме в вигляді вінка. Сховайте кінчик закріплених гумкою волосся в плетіння. Закріпіть шпильками або невидимками. Готову весільну косу-корону можна декорувати живими квітами, стрічками або власноруч виготовленим аксесуаром - бенді. Це плоска, легко гнеться дріт, прикрашена тканиною, хутром або пір'ям.

до змісту ↑

завиті пасма

Довгі вишукані локони прикрасять весільну зачіску, підкреслюючи простоту, елегантність нареченої. Великі, вільно лежать пасма кучерявого волосся чудово виглядають в найпростішій зачісці, прикрашеної вінком з живих квітів, розкішної витонченої шпилькою або діадемою принцеси. Злегка зібрані на потилиці локони надають ефемерність і крихкість образу нареченої.

Щоб зробити самостійно витончені локони у весільній простий укладанні вам будуть потрібні бігуді, гребінець з роздільником пасом і лак сильної фіксації. Якщо хочете отримати довгий стійкий результат, залиште бігуді на ніч. Зніміть їх вранці, закріпіть нерасчесанние волосся за допомогою лаку. Потім пройдіться по ним гребінцем, відокремлюючи пасма. Ваша зачіска готова!

до змісту ↑

Пучок з двох кіс

Пучок з двох кіс

Французька, грецька, голландська коса, заплетена по обидва боки від проділу, чудово і ніжно буде виглядати, якщо укласти вільні кінці її в елегантний пучок. Легке плетиво, навмисна розпатлана і простота способу, повітряні пасма, наче ненароком випали з зачіски під легким вітерцем, додадуть шикарний і стильний вигляд весільної зачіски.

до змісту ↑

Прості весільні зачіски на волосся середньої довжини

Вибираючи стиль весільної зачіски, враховуйте фасон, модель сукні. Не забудьте про тематику весілля. Погодьтеся, тугий пучок в ретро стилі забавно буде виглядати з пишним платтям нареченої для церемонії а-ля «принцеса». До такого вбрання підійдуть акуратні локони, прикрашені діадемою з фатою - це створить гармонійний образ нареченої.

Чим простіше і лаконічніше весільний наряд, тим більше витончену укладку варто вибрати: туго укладені в пучок волосся, підібрані за допомогою валика пасма. Під вінтажні сукні сміливо вибирайте весільні зачіски «бабета», пучок- «бублик». Гармонійно виглядають розпущене волосся, підняті на потилиці з використанням начісування, прикрашені білою стрічкою-бантом.

до змісту ↑

Богемна коса набік

Богемна коса набік

Хочете зробити повітряну весільну укладку з косою? Все дуже просто: виберіть незвичайне плетіння, заплетене нетугу косу з одного боку. Закріпіть кінці за допомогою гумки. Потім розпушити волосся в плетінні так, щоб надати їм додатковий обсяг. Випустіть окремі прядки, злегка завив за допомогою плойки. Шикарний образ представниці богеми в цій простій зачісці на весілля гарантований.

до змісту ↑

Весільна зачіска бабета

Весільна зачіска бабета

Вишукана весільна бабета прикрасить молоду наречену. Використовуючи валик, накладної шиньйон або просто начесав частина волосся на потилиці, ви зможете створити своїми руками елегантну зачіску. Декоративні прикраси, обручі з дорогоцінними каменями, стрічки-пов'язки, витончені тіари допоможуть створити яскравий акцент. Сучасні варіанти такої укладки дають розгулятися фантазії:

  • красиво обрамлена косами;
  • з випущеними локонами на потилиці;
  • з простим пучком, укладеному акуратними хвилями.
до змісту ↑

Валик в стилі ретро

Мода на зачіски ретро-стилю охопила всі подіуми світу. Весільні стилісти-перукарі пропонують нареченим створити неповторну, стильну і сучасну укладку, використовуючи елементи популярних в далекі 60-ті XX століття зачісок. Перукарський спеціальний валик, легко кріпиться на волоссі, допоможе додати об'єм, піднімаючи копицю волосся в районі маківки або потилиці.

Створити просту зачіску на весілля у вигляді кінського хвоста не складе труднощів для більшості наречених. Щоб зробити його більш пишним, використовуйте все той же валик, окропивши волосся фіксатором і уклавши в традиційні для тієї епохи хвилі. Незвичайним буде поєднання ретро-стилю з богемними косичками, яке дозволить вибрати таку зачіску до різного стилю весільним сукням.

до змісту ↑

Прості зачіски на коротке волосся

Підкреслити витонченість ліній, грацію нареченої допоможуть весільні прості зачіски на коротке волосся. Ніжні кучері, прикрашені діадемою; коротка стрижка «під хлопчика», декорована бенді з білосніжним пером; або ефектні хвилі в модному нині стилі «мокрого волосся» додадуть родзинку, шарм ніжному образу нареченої. Весільна фата з тіарою додасть завершеності, лаконічності.

Ретро-хвилі

Ретро-хвилі

Красиво укладені локони, ретельно закріплені за допомогою лаку для волосся, занурять в чарівну атмосферу 30х років минулого століття: шикарні жінки, дорогі автомобілі, блискуче життя, легка джазова музика. Як просто зробити ретро-хвилі? Накрутіть волосся на бігуді. Розпустіть їх, викладаючи елегантні локони. Закріпіть кожен за допомогою невидимок, зафіксувавши лаком.

до змісту ↑

Класична зачіска черепашка

Класична зачіска черепашка

Вишуканість і простота класичної черепашки робить її фаворитом серед весільних простих зачісок. Лаконічність ліній, незрозуміле витонченість цієї укладання підкреслюють стильний смак її власниці. Якщо розділити волосся на окремі пасма, укладаючи в зачіску одну за одною, черепашка придбає чудові деталі багатошаровості. Перловий гребінь, шпильки зі стразами, невелика дорогоцінна діадема підкреслять чудову красу нареченої.

до змісту ↑

Укладання з ефектом мокрого волосся

Укладання з ефектом мокрого волосся

Не далі, ніж два десятиліття тому, на піку популярності були укладання з ефектом мокрого волосся - дрібні кучерики або локони, змащені гелем, мусом. Нинішня мода пропонує нареченим весільні зачіски, в яких використовується подібна техніка. Гелі з ефектом мерехтіння допоможуть своїми руками виділити окремі пасма, укладаючи елегантними локонами, хвилями або підкреслюючи незвичайний колір.

до змісту ↑

Відео: як зробити просту зачіску на весілля своїми руками

Отже, ви вважаєте за краще весільну укладку hand-made? Перевірте гармонійне поєднання кожної деталі вигляду нареченої: сукню, укладка, взуття та інші аксесуари повинні бути витримані в єдиному стилі. Підготуйте необхідні «інструменти» - бігуді, гребінець і лак для волосся. Використовуйте м'які бігуді, адже вашій чарівній голівці належить на них провести цілу ніч для закріплення майбутнього результату. На ранок «звільніть» волосся. Як потім укласти і закріпити локони в просту елегантну зачіску на весілля? Подивіться наш відеоролик з докладною інструкцією.

до змісту ↑

Фото простих весільних зачісок

Різноманітність весільних простих зачісок для наречених надає величезні можливості вибору. Подивившись фото, представлені нижче, ви зможете визначитися з варіантом укладання. Не забудьте врахувати особливості форми обличчя, товщину і довжину волосся, власні перукарні здатності. Не забувайте про тематику весільного торжества і особливості вбрання.

Як зробити укладку своїми руками?
Як просто зробити ретро-хвилі?
Як потім укласти і закріпити локони в просту елегантну зачіску на весілля?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com