рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масаж особи, який зробить вас красивіше за 7 хвилин в день

  1. Як працює масаж обличчя Масаж для обличчя схоже на фітнесу для тіла. Начебто нічого особливого,...
  2. Як часто робити масаж обличчя
  3. Як підготуватися до масажу обличчя
  4. зволожите шкіру
  5. Як робити масаж обличчя
  6. Розслабте м'язи обличчя
  7. Робіть масаж, рухаючись від центру до периферії

Як працює масаж обличчя

Масаж для обличчя схоже на фітнесу для тіла. Начебто нічого особливого, але при регулярних заняттях в якийсь момент ви виявляєте, що виглядаєте більш підтягнутою, свіжою і юної, ніж однолітки. Тут та ж історія.

Є маса видів масажу. Наприклад, лікувальний допомагає впоратися з висипом вугрів, розширеними порами і слідами від минулих висипань. Пластичний - відновити «поплив» риси обличчя і навіть сформувати, наприклад, вилиці або зробити більш чітким підборіддя. Але такий масаж краще робити у фахівця. Орієнтуючись на стан особи і вікові зміни, професійний косметолог зможе підібрати саме ту техніку, яка буде найбільш ефективна для вашої шкіри.

Удома ж краще робити японський антивікової масаж асахі і класичний масаж. Ці методики не вимагають особливої ​​спритності, доступні кожному і не віднімають багато часу. Про перший Інфія вже писав . Так що сьогодні разом з сертифікованим масажистом Фарід Шамсутдіновой розберемо класику.

Класичний масаж покращує циркуляцію крові (як наслідок - живлення клітин шкіри) і відтік лімфи, підвищує пружність шкіри, надає тонізуючу дію на м'язовий каркас. Результати цього різноманітні і приємні:

  1. Поліпшується колір обличчя.
  2. Розгладжуються дрібні зморшки.
  3. Згладжується рельєф шкіри після вугрової хвороби.
  4. Зменшується набряклість.
  5. Сповільнюється в'янення шкіри, довше зберігається чіткий овал обличчя (тому після 40 років масаж варто робити кожній жінці).

Чи може нашкодити масаж обличчя

Так. При певних умовах процедура може погіршити стан не тільки шкіри, але і організму в цілому. Тому косметологи озвучують ряд протипоказань до проведення масажу:

  1. Інфекційні або алергічні захворювання, які супроводжуються висипаннями: акне , Екзема, дерматити, герпес і так далі.
  2. ЛОР-захворювання: гайморит, отит, ангіна та інші.
  3. Злоякісні новоутворення на обличчі. Взагалі, при будь-яких пухлинних процесах в організмі необхідно проконсультуватися щодо проведення масажу з спостерігає вас лікарем (дерматологом, онкологом, ендокринологом).
  4. Лімфатичні порушення, наприклад запалення лімфовузлів.
  5. Знижений внутрішньочерепний тиск.
  6. Підвищена ламкість кровоносних судин, через що на шкірі часто виникають синці і дрібні крововиливи.
  7. Безліч родимок на обличчі.
  8. Шкіра після глибоких хімічних пілінгів і професійної мікродермабразії.

Якщо все перераховане вище - не про вас, добре. Залишилося розібратися з правилами безпеки.

Перш ніж приступити до масажу, запам'ятайте основну тезу: всі рухи повинні виконуватися виключно по масажних лініях .

Перш ніж приступити до масажу, запам'ятайте основну тезу: всі рухи повинні виконуватися виключно по   масажних лініях

Це вкрай важливо! Інакше результати можуть вас засмутити: замість очікуваного позбавлення від зморшок ви отримаєте нові «заломи» на шкірі.

І ще. При в'янучої або схильної до куперозу шкірі не допускаються поплескують і пощипувати руху: вони посилять існуючі проблеми.

Як часто робити масаж обличчя

Для хорошого результату масаж потрібно проводити мінімум двічі на тиждень. Оптимально - через день. Курс масажу становить 6-10 сеансів. При необхідності можна повторити курс через 1-2 місяці.

Як підготуватися до масажу обличчя

очистіть обличчя

Ретельно змийте макіяж і вмивайтеся теплою водою. При бажанні распарьте шкіру. Наприклад, на пару хвилин покладіть на обличчя тепле вологе рушник або посидьте над тазиком з гарячою водою. Це поліпшить проникнення в тканини корисних речовин, які містяться в вашому масажному кремі або маслі.

зволожите шкіру

Масаж ні в якому разі не можна проводити «на суху»: це розтягує шкіру і дуже не подобається підшкірним судинах. М'якими рухами строго по масажних лініях нанесіть на обличчя улюблений живильний крем (він підійде власницям сухої шкіри) або масло (при нормальній і жирній шкірі): оливкова, соняшникова, мигдальне, виноградних кісточок, жожоба ...

У базове масло можна додати краплю ароматичного на свій смак. Наприклад, вважається, що добавка ефірного масла кориці допомагає ефективніше усувати набряклість, грейпфрута або апельсина - очищати пори, кипариса - освітлювати і покращувати колір обличчя, троянди - боротися зі зморшками. Наскільки ці рекомендації будуть результативні в вашому випадку, покаже тільки особистий досвід.

У будь-якому випадку крапля улюбленого ароматичного масла перетворить масаж в своєрідну спа-процедуру - не тільки корисну, але й приємну.

Як робити масаж обличчя

Трохи розігрійте шкіру

Масаж починають від підборіддя, по масажних лініях поступово піднімаючись вгору. Рухи повинні бути м'якими і плавними, немов погладжують. Приділяйте масажним рухам по кожній лінії 3-5 секунд. Намагайтеся не розтягувати шкіру.

Розслабте м'язи обличчя

Це можна зробити, погладжуючи віскі круговими рухами або малюючи пальцями маленькі «вісімки». Потім приблизно на 30 секунд легко натисніть великим пальцем правої руки на точку між бровами .

Робіть масаж, рухаючись від центру до периферії

  1. Покладіть середні і вказівні пальці обох рук на лоб в районі перенісся. Розгладжуйте шкіру по масажних лініях, рухаючись від перенісся до скронь і лінії росту волосся.
  2. Переходьте до носа: складеними вказівним і середнім пальцями розгладжуйте спинку носа від низу до верху. Зробіть 4-5 рухів.
  3. Покладіть по три пальці обох рук на крила носа і симетричними рухами розгладжуйте шкіру до периферії. Досить 4-5 рухів. Потім, продовжуючи розгладжувати шкіру в тих же напрямках і по масажних лініях, спускайтеся вниз: від крил носа через кінчики губ до підборіддя. І знову піднімайтеся до носа.
  4. Зігніть пальці і верхніми кісточками вказівних і середніх розітріть особа симетричними круговими рухами. Нагадуємо: чи не розтягуйте шкіру!
  5. Повторіть руху з п. 3.
  6. Розслабте вилиці, надавав пальцями на активні точки біля мочок.
  7. Продовжуйте масаж, повторюючи руху з п. 3 і поетапно рухаючись вгору: від підборіддя до чола.
  8. Виконайте масаж шиї: м'якими погладжують рухами пальців знизу вгору, від ключиць до підборіддя.
  9. Завершіть масаж легкими рухами пальців по шкірі обличчя. Слідкуйте за масажними лініями!

Очистіть обличчя від залишків крему або масла

Це можна зробити ватяними дисками, знову-таки рухаючись по масажних лініях. Все, процедура краси завершена. Залишилося лише при необхідності нанести улюблену уходовую косметику.

Читайте також

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com