рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Малюнки гель лаком на нігтях для початківців

  1. Що необхідно для малювання гель лаком на нігтях
  2. Найпростіші варіанти для початківців ─ покрокова інструкція
  3. варіант перший
  4. варіант другий
  5. варіант третій
  6. Матовий манікюр гель-лаком
  7. Розписи гель лаком
  8. Інструкція по створенню красивих малюнків гель-лаком
  9. варіант перший
  10. варіант другий
  11. варіант третій
  12. варіант четвертий
  13. варіант п'ятий
  14. Які малюнки підійдуть для коротких і довгих нігтів

Застосування гель-лаку для манікюру , Завоювало велику популярність. Дівчата не тільки звертаються до майстрів, а й набираються навичок в домашніх умовах. Приємно радує відсутність відколів, ніготь не ламається, і навіть при вологого прибирання, вид нагідок залишається незмінним. Якщо всі нюанси нанесення вже освоєні, то прийшов час, перейти на рівень творчості і підібрати для своїх нагідок креативний «наряд».

манікюру

Що необхідно для малювання гель лаком на нігтях

Дуже поширена думка, що гель лак виглядає ідеально тільки в однотонному його нанесенні. Насправді це далеко не так. Такий лак не тільки здатний протриматися на нігтях досить великий проміжок часу, а й оформити манікюр красивим дизайном у вигляді різних малюнків.

Обридлий малюнок, легко видаляється або змінюється іншим. Для цих цілей перефарбовується базове лакове покриття, а по його поверхні виконуються художні композиції.

Щоб виконати якісний манікюр із застосуванням гель лаку, знадобляться наступні інструменти і матеріали:

  1. Професійна шліфування для нігтів;
  2. Основне покриття;
  3. Гель лак різних кольорів;
  4. Фінішне покриття;
  5. Засіб для видалення липких верств;
  6. Серветки без ворсу;
  7. Лампа УФ;
  8. Спеціальна рідина, для зняття гелиевого покриття;
  9. Для створення акваріумний композиції, знадобитися прозорий гель лак;
  10. якщо захотілося французького манікюру , То потрібно придбати рожевий тон лаку і білий камуфлирующий;
  11. Віялова кисть і кисті для малювання різних розмірів;
  12. Декорируючі матеріали, такі як фольга, гліттер або слюда;
  13. Палітра і ДОТС.

Професійна шліфування для нігтів;   Основне покриття;   Гель лак різних кольорів;   Фінішне покриття;   Засіб для видалення липких верств;   Серветки без ворсу;   Лампа УФ;   Спеціальна рідина, для зняття гелиевого покриття;   Для створення акваріумний композиції, знадобитися прозорий гель лак;   якщо захотілося   французького манікюру   , То потрібно придбати рожевий тон лаку і білий камуфлирующий;   Віялова кисть і кисті для малювання різних розмірів;   Декорируючі матеріали, такі як фольга, гліттер або слюда;   Палітра і ДОТС

Найпростіші варіанти для початківців ─ покрокова інструкція

Якщо техніка нанесення такого лаку повністю вивчена, пора навчитися творити шедеври на своїх нігтики. Розглянемо кілька простих варіантів:

варіант перший

Такий спосіб нанесення не займе багато часу і, не викличе особливих складнощів процесу, зате виглядати буде вражаюче. Знадобиться ДОТС з дрібним кулькою і гель-лак строкатих і виразних відтінків, вибрати можна виходячи з власних уподобань або відповідне стилю одягу:

  1. Строкатий дизайн нігтів, пропонується здійснити на двох пальцях на вибір. Ефектно виглядають середній і безіменний пальці. Покрийте їх шаром чорного лаку, а решта убрався в червоний колір. Проведіть сушку за допомогою лампи, а після, застосовуючи спеціальний засіб, позбудьтеся від липкого шару. Робиться це, щоб лак для малюнка не змастив.
  2. На основному чорному кольорі, виконайте точкові малюнки білим лаком. Можна розбавити білі плями точками рожевого відтінку. Розмір кружечків, вибирається виходячи зі смаків. Головною складовою ефектності буде частота розставляння крапок, чим густіше вони будуть проставлені, тим симпатичніше вийде манікюр.
  3. На завершення, потрібно просушити вийшов малюнок і зафіксувати топом.

Простенько, але зі смаком!

варіант другий

Ідею нижче представленого дизайну нігтів, легко можна здійснити, не маючи особливих навичок:

  1. Покрити нігті основним покриттям.
  2. Далі, нанести покриття чорного тону і висушити його.
  3. Потім знову покрийте нігті чорним кольором, але вже більш тонким шаром і по ньому здійсните розпис, у вигляді ромашок, застосовуючи білий і жовтий кольори покриттів. Висушуйте готовий дизайн під лампою протягом 45 секунд.

Ефектна художня робота готова!

варіант третій

Такий манікюр, являє собою художні розписи, по вологій поверхні гель-лаку. Незамінним помічником тут знову виступає ДОТС:

  1. Після нанесення базового покриття, покрийте все нігтики шаром червоного гель-лаку. Просушіть і можна починати малювати.
  2. Золотим кольором покриття, виконайте нанесення трьох смужок, з кожної крайової боку нігтя.
  3. Середину нігтьової пластини покрийте лаком будь-якого кольору.
  4. По мокрому покриттю, виконайте зигзагоподібні руху ДОТС, щоб тони змішалися.
  5. Гарненько просушіть отриманий манікюр і закріпіть фінішним покриттям.

Як тільки у вас вийде виконати свій перший малюнок, з'явитися бажання творити ще! Насолоджуйтесь!

Матовий манікюр гель-лаком

Цього року матовий манікюр знаходиться в списку найбільш модних тенденцій. Таємниця популярності криється в легкості нанесення і досягненні неймовірно ефектного поєднання з іншими фактурами. Матовий манікюр виглядає дуже неординарно і вражаюче.

Манікюр з матовим покриттям підійде кожній дівчині і буде поєднуватися з будь-яким іміджем. Покриття можна виконати в смужку або спробувати доповнити глянцевими лаками. Виконати різні візерунки, геометричні форми, прикрасити блискітками і стразами ─ досить просто трохи пофантазувати. У будь-якому випадку тональність покриття, повинна залежати від заходу, для якого воно виконується.

Який малюнок або спосіб нанесення не був би обраний, важливо пам'ятати, що матове покриття дуже мазке. Через шорсткою поверхні, на нього потрапляє бруд, що на вигляд, схоже на потерту замшеве шкіру. Тому потрібно врахувати, що на світлому манікюрі, забруднити ділянки будуть сильно кидатися в очі. Щоб уникнути такого ефекту, вибирайте темні відтінки покриття.

Якщо вже дуже захотілося, виконати матовий французький манікюр із застосуванням блідого рожевого відтінку, то купіть більше рідини, для зняття матового гелиевого покриття, він завжди повинен бути під рукою. Забруднений ніготь, потрібно просто трохи протерти засобом і все знову буде в ідеальному вигляді.

Забруднений ніготь, потрібно просто трохи протерти засобом і все знову буде в ідеальному вигляді

Розписи гель лаком

Розписи гелем на нігтях ─ мистецтво, яке не залишить без уваги жодну жінку. У будь-якому виконанні дизайну нігтів, є нотка шарму, яка притягує погляд. Вибір гелів, на ринку косметичної продукції просто величезний. Строкаті, прозорі, густуватої лаки ─ для будь-якого з них знайдеться своя місія. Гелі яскравих відтінків мають насиченістю і відмінно доповнюють один одного на нігтьової розпису.

Базове і фінішне покриття нерідко використовується для створення фонової поверхні, а також для виконання додаткових розписів:

  • Якщо ви новачок в цій творчості, то для початку потрібно освоїти техніку кругового змішування кольорів. Маючи в наявності тільки кілька яскравих кольорів, наприклад, синій, червоний і жовтий, можна досягти утворення маси відтінків. А якщо до того ж у вашому арсеналі є білий і чорний гелі, то база для творчості, необмежений велика.
  • Застосовуючи гелі, напівпрозорої домагаються, шляхом сильного тиску на кисть. Важливо запам'ятати, що при роботі з різними лаками, необхідно, щоб всі вони були одного виробника, це допоможе уникнути недоліків у виконанні красивого малюнка.
  • До тих пір, поки покриття не побувало під лампою, наносити поправки на малюнок, можна безмежно. Завдяки густоті гелів, виконання малюнків значно спрощується, вони не змащуються і не течуть.

Завдяки густоті гелів, виконання малюнків значно спрощується, вони не змащуються і не течуть

Інструкція по створенню красивих малюнків гель-лаком

Постійні експерименти з нанесенням малюнків на нігті , Будуть відмінною практикою для початківців майстрів. Дівчина не встигне озирнутися, як ідеї будуть народжуватися в голові моментально, а результат перевершить всі очікування. Спробуємо покроково розібрати варіанти красивих малюнків для новачків в цій творчості.

варіант перший

При такому методі нанесення, вся робота буде виконуватися за допомогою звичайної голки (можна використовувати зубочистку).

Також можна застосувати малюнки на гелієву поверхню, використовуючи акрилові фарби:

  1. Покрийте нігтики базовим покриттям.
  2. Після сушіння, визначитеся з вибором фону і здійсните покриття всіх нігтів.
  3. По мокрому лаку, голкою, проставте точки майбутнього малюнка або інші візерунки.
  4. Голкою, акуратно починайте виконувати розпис, змішуючи кольори, якщо малюнок передбачає чіткі лінії, то виконуйте їх з великою обережністю.
  5. Просушіть готовий манікюр під лампою і закріпіть топом.

Просушіть готовий манікюр під лампою і закріпіть топом

варіант другий

Ця система нанесення ідеально підійде для новачків, а як інструмент використовується все та ж голка і кілька відтінків покриття:

  1. Нанесіть безбарвну базу на нігтьову пластину і висушіть.
  2. Виконайте фон, застосовуючи матовий відтінок.
  3. Поки лак не висох, зробіть точкові нанесення іншого кольору.
  4. Тонкою голкою почніть виконувати колоподібні з'єднання крапель, виходячи від задумки майбутнього малюнка.
  5. Просушіть малюнок і закріпіть топом.

Просушіть малюнок і закріпіть топом

варіант третій

Цей спосіб виконується за допомогою звичайного скотчу. Яким би дивним не здавався метод, малюнок виходить дуже оригінальним:

  1. Покрийте нігтьову пластину базою і добре просушіть.
  2. З скотча, виріжте невеликі геометричні фігурки і щільно приклейте на нігтьову пластину.
  3. Покрийте нігтики будь-яким кольором.
  4. Після висихання, плавними рухами, акуратно видаліть скотч.
  5. Для додаткового ефекту покрийте весь манікюр безбарвним покриттям.

Для додаткового ефекту покрийте весь манікюр безбарвним покриттям

варіант четвертий

При такому легкому творчому процесі, буде наведено приклад нанесення малюнків різними лаками.

Розпис під назвою нейл, відрізняється простотою і виправданим підсумком:

  1. Почати варто знову ж з базового нанесення.
  2. Нанести фон в будь-якій кольоровій гамі.
  3. Виконати будь-який малюнок, лаком для малювання, який має спеціальну тонку кисть.
  4. Фінішним покриттям здійснити закріплення.

Фінішним покриттям здійснити закріплення

варіант п'ятий

Підручні засоби, часто приходять на допомогу. Наприклад, звичайна гелієва ручка, здатна на чудеса. З її допомогою можна створити шедевр на своїх нігтики. Важливою особливість є той факт, що впевненості у володінні таким інструментом, не треба навчатися.

У цьому способі нанесення, малюнок буде виконуватися акриловими фарбами на гелієвої основі:

  1. Відкоректуйте ніготь і виправте недоліки за допомогою декількох шарів безбарвного гелю.
  2. Кілька квітів акрилових фарб видавіть на шматочок фольги, вона буде виступати в ролі палітри.
  3. Включіть фантазію і почніть виконання однакових малюнків на кожній нігтьової пластини, на завершення закріпіть композицію фінішним засобом.

Включіть фантазію і почніть виконання однакових малюнків на кожній нігтьової пластини, на завершення закріпіть композицію фінішним засобом

Які малюнки підійдуть для коротких і довгих нігтів

Доглянутий довгий манікюр, без сумніву, виглядає красиво. Це стосується і малюнків. Довгим нігтиками підходять абсолютно всі варіації композицій, чого не скажеш про короткому манікюрі. Про це поговоримо детальніше.

Повсякденні побутові справи, змушують мати короткі нігті для зручності. Але хочеться, щоб і вони мали привабливий вигляд.

Тому дотримання елементарних правил ефектного малюнка на коротких нігтях, доведеться вельми до речі:

  1. Уникайте великих візерунків, на короткій нігтьової пластини гідно виглядають невеликі малюнки.
  2. Дуже дрібні детальки, будуть просто непомітні, краще їх не виконувати.
  3. Ідеальним поєднанням буде композиція з трьох відтінків.
  4. Нігтьова ліплення і декоративні прикраси будуть виглядати грубо, від них потрібно відмовитися.
  5. Форма нігтів завжди підштовхне до вибору дизайну.
  6. Добре буде виглядати світлий фон із середніми квіточками, а також французький манікюр.

Добре буде виглядати світлий фон із середніми квіточками, а також французький манікюр

Дерзайте, все у вас вийде, і нехай неперевершений манікюр приголомшує не тільки вас, але і всіх в оточуючих.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com