рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коса «Риб'ячий хвіст»: як плести цей цікавий і незвичайний варіант зачіски, який привертає увагу

  1. Що потрібно для плетіння
  2. Як заплітати «Риб'ячий хвіст»?
  3. Коса «Риб'ячий хвіст» навпаки
  4. Як ще можна плести косу
  5. чим доповнити
  6. Відео-інструкція по плетінню коси

Косичка «Риб'ячий хвіст» отримала таке цікаве назву за рахунок того, що дуже сильно зовні нагадує реальний риб'ячий хвіст. Дрібне плетіння дуже схоже на лусочки. При цьому форма коси - від товстої до вузького кінчика, як і хвіст рибки. Виглядає така зачіска дуже цікаво. Тому багато пані прагнуть навчитися плести її. Не тільки довговолосі панянки можуть дозволити таку зачіску. можна виконати плетіння косичок на середні волосся .

Що потрібно для плетіння

Для плетіння коси «Риб'ячий хвіст» потрібно терпіння і виучка Для плетіння коси «Риб'ячий хвіст» потрібно терпіння і виучка. Досить потренуватися кілька разів перед дзеркалом, щоб вловити суть. Перед тим як плести кіску «Риб'ячий хвіст», приготуйте наступне: масажна гребінець (бажано, щоб вона була з натуральною щетиною), гумка, що фіксують засоби для волосся - спрей або мус для додання обсягу (як варіант, можна використовувати і звичайну воду).

Як заплітати «Риб'ячий хвіст»?

Спочатку потрібно волосся гарненько розчесати Спочатку потрібно волосся гарненько розчесати. Потім зволожити їх, щоб вони стали більш слухняними. Якщо ж ви страждаєте від недостатнього обсягу або неслухняних волосків, попередньо використовуйте фіксатори. Це, крім усього іншого, дозволить волоссям не електризуватися і не плутатися при плетінні, а також зробить їх блискучими.

Акуратно зачешіть волосся назад. Після виділіть по одній невеликій пасма на скроневій зоні. Прядки не повинні бути товще 2,5 см. Їх занесіть назад і перехрестіть за схемою: права над лівою. Притримуючи їх для фіксації рукою, знову виділіть пасма такої ж товщини, знову перехрестите, але вже притискаючи їх до голови. Потім візьміть праву пасмо і перехрестите з лівої. Так, по черзі витягаючи по прядки, плетіть косу до точки лінії росту волосся на потилиці.



На цьому етапі можете зупинитися і зафіксувати косу з кінським хвостом. А можете продовжувати плетіння, беручи за прядки з хвоста. Найлегше плести таку косу ні з верхівки, а з низького хвоста на потилиці.

Найлегше плести таку косу ні з верхівки, а з низького хвоста на потилиці

Покрокова інструкція плетіння коси «Риб'ячий хвіст»

Коса «Риб'ячий хвіст» навпаки

Якщо ви вже оволоділи мистецтвом плетіння коси «Риб'ячий хвіст», можете спробувати урізноманітнити її плетінням навпаки Якщо ви вже оволоділи мистецтвом плетіння коси «Риб'ячий хвіст», можете спробувати урізноманітнити її плетінням навпаки. Виглядає це так.

Спочатку розділіть волосся на 2 пасма - верхню і нижню. Потім відокремте верхню у лоба і починайте плести невелику косичку з 3 подплетая. Далі згадайте про решту волоссі і розділіть їх. Після чого з'єднайте центральну прядку з правого. Від краю відокремте негусто пасмо і прикріпіть її до лівої, провівши під самою косою. Додайте до неї ще одну праву пасмо і виведіть зліва. Все те ж саме повторіть з лівої прядкою, тільки виводите її направо. Так і продовжуйте плести косу до кінця.

Не забувайте при плетінні стежити, щоб всі використовувані пасма були рівними, при цьому не перетягувати і розташовувалися симетрично один одному.

Коли дійдете до основи шиї, приступайте до плетіння звичайної риб'ячої коси і зафіксуйте зачіску.

Придумано вже величезна кількість різних зачісок на основі кіс. Досить романтично виглядає зачіска «водоспад» з хвилястим волоссям. знаючи, як заплести косу «водоспад» , Ви будете радувати себе і оточуючих відмінним видом.

Можна заплести косички з різного числа пасом. Рекомендуємо вивчити в цій статті схему коси з 4 пасом.

Як ще можна плести косу

Вивчивши покрокову інструкцію зачіски «Риб'ячий хвіст», можна освоїти кілька різних технік плетіння цієї коси, які допоможуть вам грати зі своїм образом Вивчивши покрокову інструкцію зачіски «Риб'ячий хвіст», можна освоїти кілька різних технік плетіння цієї коси, які допоможуть вам грати зі своїм образом. Так, наприклад, досить заплести косу не туго і витягнути прядки в сторони, щоб вийшла оригінальна об'ємна укладка.

Також можна заплести коси на довге волосся своїми руками навколо всієї голови. Це дозволить створити своєрідний обідок і прикрасити зачіску.

Як варіант, часто плетуть і два риб'ячих хвоста відразу. А експерти стверджують, що по особливому ефектно така зачіска виглядає на кучерявих волоссі, за рахунок того що кучерики створюють ефект мережива.

чим доповнити

У разі, якщо сама коса здається вам нудною і прісної, ви можете доповнити її різними аксесуарами У разі, якщо сама коса здається вам нудною і прісної, ви можете доповнити її різними аксесуарами. Це і шпильки, і затискачі, і невидимки. Також в хід можуть піти стрічки, обідки, шарфики і т.д. Головне - не гасити в собі творчий порив, і тоді ви отримаєте красиву і оригінальну зачіску, якій легко можна вражати оточуючих.

Відео-інструкція по плетінню коси

Заплітати «Риб'ячий хвіст» зовсім нескладно. У цьому ви переконаєтеся, подивившись детальний процес плетіння цієї цікавої коси. Ви без праці впораєтеся зі створенням такої зачіски! Отже, як робити «Риб'ячий хвіст»?

Якщо ви освоїли техніку плетіння коси «Риб'ячий хвіст», то саме час рухатися далі. На відео нижче показано і розказано, як заплітати «Риб'ячий хвіст» навпаки.


Читайте також:

Як заплітати «Риб'ячий хвіст»?
Отже, як робити «Риб'ячий хвіст»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com