рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно поводитися з чоловіком щоб він боявся тебе втратити?

  1. Правила зваблювання
  2. Як вести себе з чоловіком в ліжку

На початковому етапі відносин для жінки важливо знати основні правила поведінки з чоловіком, які забезпечать довгостроковість і стабільність новоявленого союзу На початковому етапі відносин для жінки важливо знати основні правила поведінки з чоловіком, які забезпечать довгостроковість і стабільність новоявленого союзу. Навіть якщо ви вирішили завести зв'язок з одруженим, необхідно постійно підігрівати до себе інтерес, а це ціле мистецтво, яким досконало володіють так звані фатальні жінки.

При цьому іншим особам слабкої статі катастрофічно не щастить. Начебто б гарна, мила, чарівна, господарська і доглянута, але надовго поруч з нею чоловік не затримується. Чому? Тому що вона не знає, як правильно вести себе з чоловіком. Психологія стверджує: навчитися підтримувати взаємини і налагоджувати потрібний контакт з сильною статтю цілком реально.

Правила зваблювання

Існує кілька основних правил зваблювання:

  1. Перш за все, пам'ятайте про почуття власної гідності. Жінка, яка поважає себе, виділяє особливі флюїди. Вона ніколи не дозволить собі:
    • бігати за чоловіком;
    • задавати питання про ставлення до себе запобігливим або ляльковим голосом;
    • контролювати чоловіка і влаштовувати ревні істерики;
    • просити продовжити знайомство, тиснути на жалість.

Подібні дії спровокують зневажливе ставлення з боку коханої. Згодом це обернеться тим, що він може втратити будь-який інтерес до бажань жінки і до неї, як до особистості в цілому.

  1. Зовні завжди будьте на висоті! Душа - це, звичайно, добре, але, як правило, людина спочатку звертає увагу на картинку, і лише потім його відвідує (або не відвідує) бажання почати знайомство. Користуйтеся якісною косметикою, акуратно укладайте зачіску. Чоловіків приваблює вишукана зовнішня природність жіночих рис обличчя.
  2. Чи не зізнавайтеся, що для вас має значення забезпеченість другої половини. Чи не уточнюйте це питання, ведучи з потенційним залицяльником переписку в Інтернеті. Рано чи пізно все стане ясно само собою, а від корисливої ​​жінки швидко ретирується як бідний, так і багатий кавалер.
  3. Ведіть себе природно, залишайтеся собою. Цим ви і відрізняєтеся від інших жінок, такий як ви більше ніколи не буде. Цінуйте свою індивідуальність і не соромтеся її проявляти. Вашою родзинкою може стати незвичайний стиль одягу, манера поведінки, макіяж. Наслідуючи комусь іншому, ви ризикуєте здатися пересічною і нецікавою.
  4. Проявляйте легкість в спілкуванні, будьте приємним співрозмовником. Чи не завантажуйте чоловіка скаргами про те, як вам нелегко живеться, не заводьте суперечки на політичні теми, забудьте про негативну сторону життя хоча б під час перших побачень. Розслабтеся і отримуйте задоволення від того, як приємно вам зараз знаходитися в компанії з близькою людиною. Бажано дотримуватися цього правила і в майбутньому.
  5. Менше говоріть про минуле. Ведіть діалог в контексті теперішнього часу. Спогади про колишнього здатні образити чоловіка, у нього може скластися враження, ніби ви до сих пір мліє по тому, хто перебував з вами поруч. Якщо чоловік особисто цікавиться, чому розлучилися з останнім хлопцем, дайте відповідь загальною фразою, наприклад, «не зійшлися характерами» або «не створені одне для одного», без посвячення в окремі деталі. Нехай багато залишиться для теперішнього коханого загадкою.
  6. Прагніть до незалежності. Звичайно, неможливо залишатися в парі повністю незалежною. Але й не слід присвячувати всю свою жизнь одному тільки чоловікові, підносити його на п'єдестал, відкладати власні хобі, справи, захоплення на потім аби задовольнити його негайну примха. Спочатку чоловікові подобається, коли жінка йде заради нього на жертви, з часом ці жертви призводять до втрати інтересу до своєї обраниці.

Читайте також: Як краще пережити розлучення з чоловіком

Як вести себе з чоловіком в ліжку

Сексуальна сфера значить для кожного чоловіка дуже багато Сексуальна сфера значить для кожного чоловіка дуже багато. Тому жінці особливо важливо розуміти чоловічий погляд на секс і усвідомлювати його еротичне сприйняття.

Що подобається чоловікам:

  1. Жіноча активність в ліжку буквально притягує чоловіка через те, що частіше ініціатива виходить саме від нього. Відсутність бажання жінки зайнятися сексом може бути сприйнято улюбленим як особисту образу і байдуже ставлення. Якщо ви ніколи раніше не брали головну роль на себе, для початку спробуйте влаштувати релаксуючу обстановку - запаліть свічки і вдамося до допомоги афродизіаків.
  2. Дбайте про партнера. Ваша мета - принести один одному задоволення. Деякі жінки помиляються, вважаючи, що їх повинні обсипати поцілунками без очікування взаємних ласок.
  3. Забудьте про утиску, в ліжку йому не місце. Проявляйте емоційність, наприклад, постановити або шепотіти щось на вухо. Постарайтеся, щоб ваші руки ніколи не лежали на ліжку без діла. Завжди можна обійняти чоловіка за плечі, в кінці кінців, злегка подряпати спину. Головне - присутність постійного тактильного контакту між вами. Нещирі награні почуття не залишаться непоміченими, тому якщо вже вам доводиться іноді перетворюватися в актрису, грайте свою роль ідеально.
  4. Якщо під час сексуальної близькості вам щось неприємно - скажіть про це партнерові.
  5. Урізноманітніть секс. Звичні пози і місця заняття любов'ю з роками можуть набриднути, підходите до цього питання з уявою. Купіть в секс-шопі еротичний наряд або іграшку для дорослих.
  6. Після закінчення інтимної близькості приділіть час один одному, не метушіться, не схоплюватися для того, щоб якомога швидше одягнутися. Побалуйте партнера еротичним масажем, ніжно обійміть і щедро подаруєте черговою порцією поцілунків. Похваліть його, виділіть те, що вам особливо сподобалося.

Читайте також: Як повернути назад коханого чоловіка

Якщо щось не вийшло, пам'ятайте, що кожній парі потрібен час для того, щоб притертися один до одного, і в ліжку теж.

Чому?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com