рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

9 речей, які повинні бути під забороною на першому побаченні

  1. 1. Алкоголь
  2. 2. Зайва відкритість
  3. 3. Розповіді про ваших колишніх
  4. 4. Ваш телефон - ваш ворог
  5. 5. Секс
  6. 6. Ваші проблеми
  7. 7. Не кажіть про це!
  8. 8. Культура їжі
  9. 9. Здоров'я

Отже, довгоочікуваний день настав. Ви стоїте перед дзеркалом, дивіться на себе і нервуєте. Ви починаєте мучити себе питаннями: «Що говорити?», «Як себе вести?», «Як і куди дивитися?» Перш за все, задумайтеся над тим що ви НЕ повинні робити, і яких речей уникати, щоб отримати шанс на друге побачення ( і всі наступні). Ці поради можуть бути корисні, якщо ви не уявляєте собі, як вести себе в цей особливий день.

1. Алкоголь

Ви можете бути в стресі перед побаченням. Ви в ступорі, а ваші ноги трясуться. Валеріана не спрацювала. Не здумайте приймати на груди, щоб розслабитися, інакше вам краще не з'являтися на цій романтичній зустрічі. Навряд чи ви будете приємно пахнути і пристойно триматися після кількох чарок. Хто захоче мати такого партнера?

2. Зайва відкритість

Відкритість - це плюс ... але, можливо, не на першому побаченні. Якщо ви відразу ж визнаєте, що насправді ви огидно готуєте, погано керуєте авто і не виносьте маленьких дітей, тоді не чекайте другого побачення. Ваш потенційний партнер може отримати тільки негативне враження від вас. Звичайно, вам не потрібно хвалитися своїми карколомними успіхами з раннього дитинства і до сьогоднішнього дня. Замість цього просто надихайте його своїм позитивом і ентузіазмом.

3. Розповіді про ваших колишніх

Безсумнівно, ви можете згадати про свої закінчилися відносинах, але не вдавайтеся в подробиці і не починайте їх барвисто описувати. Цим ви покажете, що все ще живете в минулому і не готові почати новий етап у своєму житті. Ваш новий партнер навряд чи буде радий такій інформації. Ще одна порада: ні в якому разі не слід згадувати про своє інтимне життя з колишнім.

4. Ваш телефон - ваш ворог

Ви сидите в затишному ресторані, і раптом ваш нетерплячий і цікавий кращий друг починає писати вам повідомлення з питаннями про те, як проходить побачення. Будь ласка, вимкніть телефон! Так, від вас напевно чекають новин, але це виглядає не дуже тактовно по відношенню до вашого партнера і співрозмовника. Ви завжди можете вийти в туалет на деякий час, щоб відповісти, якщо вже не можете втриматися.

5. Секс

Краще цього уникнути на першому побаченні. Ви не знаєте один одного, тому нема чого прискорювати події. По-перше, ви ж не хочете, щоб потенційний партнер думав про вашому легковажність і доступності. А по-друге, чи не краще піти в кіно або прогулятися і поспілкуватися?

6. Ваші проблеми

Не потрібно вирушати на перше побачення за порадами або рекомендаціями. Це не дуже вдалий подія для демонстрації ваших проблем і страхів. Ви не повинні присвятити побачення скаргами на свою роботу, боса-ідіота і інші речі, якими ви незадоволені. Якщо ви це зробите, то навряд чи заслужите повагу від вашого потенційного партнера, так як він просто побачить, що ви не вмієте вирішувати проблеми, і вважатиме вас слабкою людиною.

7. Не кажіть про це!

Тепер три теми, які вам краще не зачіпати. Це релігія, політика і гроші. Якщо ви хочете романтичну атмосферу, а не запеклу дискусію, то уникайте їх взагалі. Ці речі зазвичай поділяють людей. Пам'ятайте, що у вас достатньо часу, щоб обговорити їх пізніше. Є багато інших приємних і випадкових тим, ніж розпитувати людину про його доходи.

8. Культура їжі

Чи не ковтайте їжу протягом декількох хвилин і не замовляйте занадто багато випивки. Крім того, не розмовляйте, коли ви жуєте. Гарні манери і соціальні навички багато говорять про людину. Будьте стримані й акуратні.

9. Здоров'я

Перше побачення - це не привід, щоб викласти потенційному партнеру всю інформацію про свої захворювання. Він також не захоче почути про проблеми зі шкірою у вашій бабусі. Складно фліртувати з людиною, якій хочеться обговорити відчуття після колоноскопії. Винятком може бути лише те, якщо ви з'явитеся на побаченні з рукою в гіпсі. Тоді ви хоч зможете пояснити, що з вами сталося.

текст: Flytothesky.ru

Читайте також:
Незручні ситуації, які можуть статися на першому побаченні

Поділіться постом з друзями!

Ви починаєте мучити себе питаннями: «Що говорити?
», «Як себе вести?
», «Як і куди дивитися?
Хто захоче мати такого партнера?
А по-друге, чи не краще піти в кіно або прогулятися і поспілкуватися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com