рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ALPHA PHARMA - Компресійний трикотаж

Компресійний трикотаж - це особливий вид трикотажу, за допомогою якого здійснюється поступове зниження тиску на поверхню ніг.

Компресійний трикотаж при варикозі допомагає знизити тиск в ногах, знімає відчуття тяжкості і втому. Навантаження на вени значно зменшується, а разом з ним - ваше занепокоєння з приводу краси і здоров'я ніг. Компресійний трикотаж при варикозі допомагає знизити тиск в ногах, знімає відчуття тяжкості і втому Компресійний трикотаж при варикозі діє за принципом градуированного, тобто поступового зниження тиску трикотажу на ноги. Тиск є максимально сильним в нижніх відділах кінцівок і поступово слабшає у напрямку до верхньої частини ноги. Такий розподіл тиску вважається доцільним і лікувальним. Воно нормалізує і стимулює відтік крові до серця за рахунок того, що компресійний трикотаж при варикозі зменшує просвіти периферичних вен, нормалізує роботу клапанного апарату вен, підвищує ефект дії м'язів на вени, розвантажує варикозне розширення і попереджає його розвиток. Виготовляється компресійний трикотаж зі спеціальної нитки, яка має пружними властивостями, за рахунок чого і здійснюється тиск. Профілактичний трикотаж здійснює тиск на щиколотки ніг до 18мм. ртутного стовпа, лікувальний - від 18,5 і вище. Звичайні панчохи і колготки навіть з великою щільністю не здатні надати такий ефект, як компресійний трикотаж при варікозе.Показанія для застосування компресійного трикотажу при варикозі. Одним з головних відмінностей Противарикозні трикотажу від звичайного компресійного є градуйована компресія. Противарикозні вироби розроблені і виготовлені так, що на щиколотці компресія становить 100%, до коліна зменшується до 75%, у стегна залишається 50% компресії, а в паху - 20%. Саме за рахунок такого градієнта тиску протівоварікозний трикотаж значно збільшує відтік крові по венах нижніх кінцівок. Звичайний компресійний трикотаж здійснює однаковий тиск на всьому протязі. Він покращує силует, але до лікувальних виробам ніякого відношення не має.

Тому, при виборі компресійного трикотажу важливо знати основні правила:

- лікувальний компресійний трикотаж обов'язково повинен бути сертифікований

за стандартом, про що свідчить відповідне маркування на упаковці виробу. Всі інші вироби просто стискають нижні кінцівки, але ні в якій мірі НЕ МАЮТЬ лікувальну дію;

- ступінь (клас) компресії і розмір виробу підбираються спільно з фахівцями;

Основним показанням для носіння компресійного трикотажу є, власного, сама варикозна хвороба в її ранній або прогресуючій стадії. Серед інших свідчень - ускладнення варикозу, синдром «важких ніг». Не тільки як лікувальну, а й профілактичну міру компресійний трикотаж при варикозі використовують під час вагітності, коли венозна система відчуває сильні перевантаження. У попереджувальних цілях такий трикотаж використовують при заняттях спортом, тривалих перельотах або поїздках в автотранспорті. Чи виправдано носіння компресійного трикотажу тими, чий рід діяльності пов'язаний з довгим перебуванням на ногах - наприклад, перукарями, лікарями, офіціантами ...

Компресійний трикотаж при варикозі можна замінити більш дешевим варіантом - еластичними бинтами, але потрібно враховувати їх меншу ефективність і незручність в застосуванні. Еластичні бинти вимагає більшого часу для їх накладення і зняття, під час носіння вони можуть збиватися і сповзати, а в теплу погоду їх носіння заподіює сильний дискомфорт.

Одягати компресійний трикотаж при варикозі слід вранці, не встаючи з ліжка, піднявши ноги - так судини зберігають свою форму. Пам'ятайте, що ступінь компресії (тиску) такого трикотажу може визначити тільки лікар-флеболог після уважного обстеження, самим складно визначити потрібну ступінь і легко нашкодити.

перейти в розділ " Якість продукції Ofa Bamberg "

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com