рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Срібні ложки з вензелями, або Наслідний принцип





СРІБНІ ЛОЖКИ з вензелями Мабуть, найдовшу життя з усіх фамільних цінностей мають столові прибори, прикрашені фамільної монограмою. У дореволюційні часи набір столового срібла з вензелями на 48 персон мався на буфеті в кожному пристойному будинку. За радянських часів ложки з вензелями були оголошені пережитком і переплавлені в товари народного споживання. Зараз столове срібло, прикрашене монограмою: власника, знову входить в моду: це не тільки хороший подарунок, але і непогане вкладення грошей.

Обзавестися фамільним сріблом можна двома способами - купити вже готовий набір і нанести на нього свою монограму або замовити ложки-вилки в ювелірнохудожественной майстерні. Ціна першого варіанту буде залежати від способу виробництва (литі столові прилади коштують дорожче штампування; в ювелірних магазинах продаються в основному штамповані ложки і виделки), фірми-виробника (відомі іноземні бренди можуть бути в десятки разів дорожче, ніж ложки костромського заводу або невідомого турецького виробника : в середньому 20 руб. за грам срібла).

Ціна фамільного вензелі на вже готових ложках залежить від того, яким способом він завдано, і рівня професіоналізму майстра. Найдешевший і простий спосіб - ручне гравіювання штихелем. У ювелірній майстерні в залежності від складності та обсягу замовлення за одну гравіювання з вас попросять від $ 10 до $ 50 (чим більше букв і чим вони складніші, тим дорожче). Якщо сидить в підземному переході майстер назве вам ціну $ 5 за одну гравіювання, знайте: фамільний вензель буде виконаний не вручну, а бормашиною, і різниця буде помітна не тільки професіоналові. Трохи дорожче коштує гравірування лазером - від $ 10 за 1,5 кв. см. Подібні роботи виконують не тільки в ювелірних майстерень, а й в різних фірмах, що займаються виготовленням сувенірів.

Найдорожча монограма - накладка з лиття. Її можуть зробити тільки в майстерні, і коштувати вона може нескінченно дорого - в залежності від фантазії замовника. Одна розробка ескізу обійдеться мінімум в $ 400. Після того як розроблений ескіз на папері, виготовляють макет і тільки потім відливають готову накладку з срібла (40 руб. За грам). Якщо ж клієнт бажає, щоб вензель був прикрашений емаллю, це обійдеться ще відсотків на 30 дорожче.

Однак самий дорогий і трудомісткий спосіб обзавестися столовим сріблом з вензелями - це замовити прилади в майстерні. Трудомісткий він тому, що майстерень, які приймають подібні замовлення, в Москві не більше десятка, а спеціалізуються на столових приладах і зовсім одиниці. За словами Валерія Скоблінского, глави "Майстерень Скоблінского", попит на столові прибори з дорогоцінних металів з монограмою з'явився лише кілька років тому, і більшість фірм якщо і роблять ложки, то в основному це виставкові зразки. Валерій Скоблінскій: Зробити срібну ложку складніше, ніж кільце або сережки - доводиться враховувати багато факторів, поєднувати функціональність і красу. Треба, щоб ложка не тільки була красивою, але і за вставну щелепа не чіплялася.

У "Майстерні Скоблінского" можуть виготовити ложки по вже наявним зразкам або спроектувати набір за бажанням замовника. Виготовлення ексклюзивного столового набору обійдеться досить недешево і займе мінімум чотири-п'ять місяців. Приблизно $ 6 тис. Коштуватиме розробка ескізів шести нескладних предметів. Через три-чотири місяці будуть готові дослідні зразки, після чого відлиті ложки (40 руб. За грам срібла) і нанесені монограми (ціни такі ж, як і за нанесення вензелів на готові вироби). Залежно від складності замовлення робота займає від місяця до півроку. В результаті столовий набір на 12 персон, прикрашений не найскладнішою монограмою, виконаної за допомогою ручного гравірування, обійдеться приблизно в 110 тис. Руб.

Повну версію цієї статті можна знайти в архіві на сайті dengi.kommersant.ru видавничого дому "Коммерсант"
Версія для друку...
© Авторські права належать видавничому дому "Коммерсант".

Повернутися на сторінку " ЗМІ про Майстерень Скоблінского ... "

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com