рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Об'ємна листівка своїми руками. голуб

  1. голуб
  2. Спосіб виготовлення листівки

голуб

об'ємні листівки
Падалка з дітьми. Проста у виготовленні вітальна листівка до Дня Святого Валентина. Голуб з сердечком в клювике.


матеріали:
Щільний світлий аркуш паперу (для самої листівки), кольорова щільний папір для голуба (блакитного кольору), папір червоного кольору (серце), клей (ПВА), ножиці, лінійка /

Спосіб виготовлення листівки

Далі прямуємо за цією схемою:

Коли я була зовсім маленькою, вчителі в школі на уроці праці пояснювали нам про користь годівниць і про складнощі пошуку їжі в зимовий час. Складалося таке враження, що птахи воліють їсти, тільки в січні і лютому, а в інші місяці року відносяться до харчування з якимось зневагою. Ми робили годівниці з коробок з-під соку і молока і страшно собою пишалися. З роками я дізналася, що птахи - звичайні нормальні істоти і хочуть годуватися круглий рік, причому з їх прискореним обміном речовин, бажання перекусити у цих створінь - цілодобове і безперервне.

І щоб допомогти їм у вирішенні в цієї проблеми, зовсім необов'язково весь вечір сидіти з ножицями над картонною коробкою. Досить лише згадати про своїх маленьких друзів, коли на кухні у вас несподіваним чином з'являється засохлий і черствий хліб, пліснявий сухарик або залежала крупа. Беріть в оберемок залишки їжі і маленьку дитину і крокуйте на місце найближчого скупчення птахів.

птахи голуби , Горобці, сороки та качки будуть шалено Вам вдячні. А дитина просто щасливий за можливість долучитися до природи. До того ж такими спільними годуваннями, Ви розвиваєте у дитини співпереживання і турботу про оточуючих. Відламуючи шматочки і збираючи з пакета крихти, малюк розвиває дрібну моторику. Можна ще підключити розуміння розмірів - качці - шматочок великий, каченяті - поменше. Скільки шматочків склював голуб? Скільки горобців злетілися на пиріжок?


Скільки шматочків склював голуб?
Скільки горобців злетілися на пиріжок?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com