рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014: інтер'єр для зустрічі року Коні

  1. Прикрашаємо будинок до Нового року 2014 згідно зі східними традиціями
  2. Прикраса будинку до Нового року 2014 в стилі шале
  3. Новорічні аксесуари для прикраси будинку до року Коні

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014: оформлення інтер'єру для зустрічі року Коні

листопад 02/13

При згадці про новорічно-різдвяних святах в фантазії практично всіх людей незмінно виникає образ затишного будинку, прикрашеного всілякої мішурою, ялиновими гілками, свічками та іграшками. Традиція прикрашати будинки в переддень Нового року прийшла до нас так давно, що зараз вже важко визначити її значення. Одне ясно абсолютно точно - декорування квартири, будинки, окремої кімнати і навіть офісу до Нового року є найкращим способом налаштуватися на святковий лад і відтворити ореол чарівництва і казки, який з давніх часів витає навколо цього свята.

Замислюючись, як прикрасити будинок на Новий рік 2014 року, в першу чергу варто звернутися за допомогою до Східним навчань, завдяки яким кожен приходить рік наділений своїм власним символом. Сьогодні «Дом Мрії» допоможе розібратися в особливостях новорічного інтер'єру, а саме - його оздобленні до року Коні.

Сьогодні «Дом Мрії» допоможе розібратися в особливостях новорічного інтер'єру, а саме - його оздобленні до року Коні

Новорічний дизайн кімнати з каміном фото

Новорічний дизайн кімнати з каміном фото

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014

Прикрашаємо будинок до Нового року 2014 згідно зі східними традиціями

Грядущий 2014 рік вступить в своє правління в парі з Синьої Дерев'яною Конем. Цей символ є вельми сприятливим для зміцнення сімейних цінностей і відносин, отже, прикрашати будинок до цього свята потрібно з особливою ретельністю. З давніх-давен Новий рік сприймається людьми як відмінний період для зміни власного життя в кращу сторону і виконання найзаповітніших бажань. Однак, згідно з давньою східною ідеології, щастя в Новому році «ощасливить» лише долі тих людей, які зможуть правильно зустріти головного покровителя року. В першу чергу, мова йде про підготовку житла до свята.

Найчастіше ми прикрашаємо будинок до Нового року , Завдяки великій кількості дощу, мішури і гірлянд. Однак Кінь - тварина дуже статечне і спокійне, яке не любить надлишку світла. Тому в Новий 2014 рік слід прикрашати будинок в стриманій колірній гаммі, обов'язково використовуючи сині і зелені відтінки. Наприклад, можна задекорувати меблі синіми покривалами, прикрасити полиці синіми статуетками і свічками або добитися цікавого синюватого освітлення за допомогою звичайних прозорих ламп, пофарбованих у цей колір.

Прикраса будинку на рік Коня 2014

Прикраса будинку на рік Коня 2014

Кулі з ниток фото

Відмінна прикраса будинку на Новий рік 2014 року - це підкова, яка, по-перше, є оберегом, а по-друге, символізує Кінь.

Однак на Сході прийнято, щоб в будинку знаходилося тільки парна кількість підков, найбільша з яких має обов'язково висіти над вхідними дверима . Вважається, що цей оберіг, який в рік Коня набере особливу силу, захищає будинок від недобрих гостей.

Крім того, при зустрічі 2014 року в будинку обов'язково має бути кілька предметів з дерева.

Оскільки стихією майбутнього року є саме цей природний матеріал, вироби з дерева перетворяться в щасливі амулети. Також, згідно з давнім повір'ям, дерево наділяє людей мудрістю і оберігає їх від неправильних вчинків. Особливо добре, якщо господарям вдасться придбати дерев'яну статуетку Коні.

Особливо добре, якщо господарям вдасться придбати дерев'яну статуетку Коні

Новорічний декор з гілок фото

Новорічний декор з гілок фото

Прикраса кімнати на Новий Росія Рік 2014

Прикраса кімнати на Новий Росія Рік 2014

Прикраса кімнати на рік Коня 2014

Плануючи, як прикрасити квартиру в Новий рік 2014 року, потрібно приготувати велику кількість живих квітів, ікебан і, звичайно ж, ялинових гілок. Квітково-рослинні композиції бажано встановлювати в центрі столу або виділити їм окреме місце на полиці або комоді .

У східних навчаннях сказано, що від того, як ми прикрашаємо квартиру до Нового року , Залежить наше благополуччя і щастя. Вельми сприятливими новорічними символами вважаються декоративні або іграшкові дзвони, а також свічки. Так, за повір'ям, дзвін привносить в життя людей достаток і здоров'я, а свічки зміцнюють любовні відносини і захищають від заздрості.

Так, за повір'ям, дзвін привносить в життя людей достаток і здоров'я, а свічки зміцнюють любовні відносини і захищають від заздрості

Новий Росія Рік 2014 прикраса будинку

Новий Росія Рік 2014 прикраса будинку

Новий Росія Рік 2014 як прикрасити будинок

Новий Росія Рік 2014 як прикрасити будинок

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014 фото

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014 фото

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014 своїми руками фото

Як прикрасити будинок на Новий Росія Рік 2014 своїми руками фото

Оригінальні прикраси для дому на Новий рік

Оригінальні прикраси для дому на Новий рік

Прикраса будинку до Нового 2014 році

Прикраса будинку до Нового 2014 році

Новорічний інтер'єр 2014 фото

Прикраса будинку до Нового року 2014 в стилі шале

Прикраса будинку або квартири на Новий рік 2014 року - це творчий і захоплюючий процес. Удвічі приємно і те, що згідно з рекомендаціями, що стосуються року Коні, декорування будинку має тяжіти до природних і екологічно чистих матеріалів. Виходячи з цього, кращим стилем для прикраси квартири до свята є стиль шале . Ключовою особливістю цього стилю, який трохи нагадує кантрі , Є переважання в інтер'єрі природних елементів. Атмосфера стилю шале відтворює затишок заміського будинку, в кутку якого красується камін, а на полицях розставлені милі вироби і букети квітів.

Новорічний декор у стилі шале можна відтворити за допомогою композицій з сухих гілок , Виробів з шишок, різдвяних вінків і великої кількості цікавих статуеток.

Якщо в будинку є камін, то саме він повинен стати акцентом інтер'єру. Досить прикрасити його мерехтливої ​​гірляндою, а на полицю поставити букети з ялинових або сухих гілок, як приміщення перетвориться в ілюстрацію до доброї дитячої казки. Крім того, з огляду на, що господинею майбутнього року є Кінь, можна прикрасити квартиру або будинок композицією з сухого сіна. А на Сході сіно ще й перев'язують червоною ниткою, оскільки вона символізує вуздечку для коня.

Традиційно стиль шале створюється за допомогою двох-трьох відтінків. Новорічний дизайн 2014 року краще всього виглядатиме в коричневих, синіх і білих тонах, які ідеально підходять Коні.

Якщо ж камін в будинку відсутня, то центральної деталлю інтер'єру повинна стати ялинка, прикраса якої є окремою темою.

Якщо ж камін в будинку відсутня, то центральної деталлю інтер'єру повинна стати ялинка, прикраса якої є окремою темою

Прикраса будинку на новий Росія Рік 2014 фото

Прикраса будинку на новий Росія Рік 2014 фото

Новорічне прикраса будинку 2014 фото

Новорічне прикраса будинку 2014 фото

Новорічні прикраси на рік Коня 2014 фото

Новорічні прикраси на рік Коня 2014 фото

Як прикрасити будинок на рік Коня 2014 фото

Як прикрасити будинок на рік Коня 2014 фото

Прикрашаємо будинок до Нового року 2014

Новорічні аксесуари для прикраси будинку до року Коні

Новорічний дизайн інтер'єру набуває своє чарівництво завдяки всіляким аксесуарам. Одним з простих і, в той же час, ефектних способів прикрасити оселю є використання настінних наклейок . Вікна та дзеркальні поверхні, як в минулі безтурботні часи, можна прикрасити саморобними сніжинками, а можна створити справжній шедевр живопису, використовуючи трафарети і спеціальні фарбувальні розпилювачі.

Деякі новорічні прикраси для будинку можна зробити і власними зусиллями - досить купити прозору напівкруглу ємність або маленький напівкруглий акваріум , І наповнити його декоративними шишками, ялиновими гілками або блискучими намистинками. Всілякі статуетки і м'які іграшки конячок, свічки, в красивих свічниках, різдвяні ялинові вінки, листівки, гірлянди , Мішура, декоративні шкарпетки для подарунка від Санта-Клауса - це лише невеликий список аксесуарів, здатних надати приміщенню ореол свята і казки. Головне пам'ятати, що при зустрічі 2014 року атмосфера в будинку повинна бути спокійною і радісною, тому бажано не використовувати занадто яскраві і помітні кольори.

Новорічний декор з сухих гілок

Новорічний декор з сухих гілок

Новорічний дизайн інтер'єру фото

Новорічний дизайн інтер'єру фото

Новорічні прикраси для будинку 2014 фото

Новорічні прикраси для будинку 2014 фото

Прикраса будинку до Нового року 2014

Прикраса будинку до Нового року 2014

Різдвяний вінок для прикраси будинку фото

Різдвяний вінок для прикраси будинку фото

Як прикрасити будинок на рік Коня 2014

Тепер ви точно будете знати, як прикрасити будинок на Новий рік 2014 і догодити при цьому його покровительці - Синьої Дерев'яною Коні. І нехай цей рік стане для вас яскравим, пам'ятним, щасливим і благополучним у всіх проявах! З наступаючим!


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com