рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вакуумні пакети для одягу

  1. Вакуумні пакети для зберігання одягу Отже, в черговий раз наводячи порядок в шафі, ви остаточно переконалися,...
  2. Вакуумні пакети з вішалками для верхнього одягу

Вакуумні пакети для зберігання одягу

Отже, в черговий раз наводячи порядок в шафі, ви остаточно переконалися, що речей багато, а місця катастрофічно мало. Що робити? Купити ще одна шафа? Викинути непотрібне? Спробувати утрамбувати речі?

Є ідея трохи краще: використовуйте вакуумні (компресійні) пакети для зберігання речей. Ідея дуже проста, але при цьому вельми ефективна. Ви складаєте речі в вакуумний пакет, зроблений з декількох шарів поліетилену і поліаміду, герметично закриваєте отвір за допомогою подвійної засувки. Під'єднуєте до клапану шланг від звичайного пилососа і викачують з пакету повітря. Потім закриваєте клапан кришкою і насолоджуєтеся ефектом - обсяг пакета зменшився в 2-3 рази. Є ідея трохи краще: використовуйте вакуумні (компресійні) пакети для зберігання речей

Як бонус: додатковий захист від забруднення, вологи, неприємних запахів і молі. Вакуумний пакет займає істотно менше місця, набагато більш зручний для транспортування.

Обмежень на використання пакетів практично немає. Їх можна використовувати для дитячого одягу, для зимових речей, для ковдр або пледів. У вакуумних пакетах дуже зручно зберігати м'які дитячі іграшки, традиційно збережені майже в кожному будинку і є одними з головних "пилозбірників" в квартирі.

Вакуумні пакети - незамінне рішення для мандрівників. З використанням такого пакета в дорожню сумку або валізу поміститься набагато більше речей, ніж при самій ретельній упаковці без пакетів. Та й знайти потрібні речі в сумці буде куди як простіше.

Для цих цілей ми пропонуємо компактні розміри: 40х50 см і 50х70 см. Вони гарантовано поміщаються у валізу або сумку.

Як використовувати вакуумний пакет

Ви можете подивитись демонстраційні відеоролики , В яких показані упаковка речей в пакет 50х60 см, ковдри в пакет 70х100 см, зимових курток в пакети з вішалкою, речей в дорожній пакет.

Виберіть відповідний розмір пакета для ваших речей. ми пропонуємо вакуумні пакети 5 видів 15 розмірів - На всі випадки життя.

Покладіть сухі, чисті речі в пакет. Гострі і тверді елементи одягу не повинні стикатися з пакетом. В іншому випадку при викачуванні повітря пакет може бути порваний. Щоб уникнути цього, згорніть одяг так, щоб всі блискавки, гудзики, застібки виявилися всередині одягу. Обов'язково залиште 5-8 см вільного простору від застібки-блискавки пакета.

За допомогою спеціальної кліпси, що йде в комплекті з кожним пакетом, щільно застебніть блискавку-засувку. Переконайтеся, що пакет герметично закритий.

Відкрийте кришку клапана, щільно приставте шланг від пилососа до клапану і включіть пилосос. Через 1-2 хвилини в залежності від розміру пакета все повітря буде видалений. В пакетах використовується зворотний клапан, тобто повітря через нього в пакет не потрапляє, можна не поспішаючи щільно закрутити кришку клапана.

Готово!

Подивитися ціни і розміри на звичайні вакуумні пакети

Вакуумні пакети з вішалками для верхнього одягу

Для верхнього одягу - зимових курток, пальто, шуб - ще більш зручні вакуумні пакети з вішалками . Ці пакети забезпечені внутрішнім гачком, на який можна підвісити одяг відразу на вішалках-плічках. Зовні кришка клапана, через який викачується повітря з пакета містить ще один гак більшого розміру. На цей гак вакуумний пакет вішається в шафу.

В іншому процес упаковки одягу виглядає так само, як і для звичайного пакета.

Помістіть речі на "плічках" в вакуумний пакет, повісивши їх на внутрішній гачок. Загальна вага одягу для одного пакета не повинен перевищувати 5 кг.

За допомогою кліпси щільно закрийте пакет. Не забудьте залишити смужку шириною 6-8 см від краю засувки. Пилососом викачати повітря з пакета. Закрутіть кришку клапана із зовнішнім гаком. Повісьте упаковану одяг в шафу на зовнішній гак.

Результат - економія місця в шафі!

Подивитися ціни і розміри на вакуумні пакети з вішалками Що робити?
Купити ще одна шафа?
Викинути непотрібне?
Спробувати утрамбувати речі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com