рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Скраб для особи з кави: рецепти приготування очищувальних масок в домашніх умовах і огляд ефективних готових засобів

  1. Вплив на дерму
  2. Результат при використання кавовій гущі
  3. Приготування в домашніх умовах
  4. Для сухої шкіри
  5. Фруктово-молочний
  6. сметанний
  7. рисовий
  8. для жирної
  9. сольовий
  10. З глиною
  11. при комбінованій
  12. полуничний
  13. содовий
  14. вівсяний
  15. Для проблемної (від прищів)
  16. білковий
  17. зелений
  18. універсальний
  19. Готова продукція
  20. Markell
  21. RICHE
  22. ORGANIC SHOP
  23. Правила вживання
  24. Протипоказання і запобіжні заходи

Скраби на основі кави застосовують в косметології для очищення, тонізації обличчя і тіла. Їх можна приготувати вдома самостійно, використавши для цього гущу, мелені зерна, необсмаженого зелений сорт. Останній особливо стане в нагоді тим, хто дорожить білизною шкірного покриву, а звичайний додасть гарний відтінок легкої засмаги.

Вплив на дерму

Кавові очищаючі засоби активізують в епідермісі кровообіг і синтез колагену завдяки вмісту в них кофеїну.

Антиоксиданти, що входять до складу кави, омолоджують, хлорогенова кислота нейтралізує шкідливий вплив ультрафіолету.

Дрібні частинки скрабу з меленої кави або гущі делікатно масажують і очищають шкіру від відмерлих клітин, комедонов і сальних пробок, звужуючи пори, роблячи епідерміс гладкою і матовою.

Смажені мелені зерна сприяють утворенню в верхньому шарі епідермісу меланіну. Шкіра швидше покривається рівним красивим загаром.

Зелена кава володіє більш потужним тонізуючу дію, але при цьому ще відбілює. Його можна застосовувати для освітлення пігментних плям.

Результат при використання кавовій гущі

Скраби з кави, особливо натуральні, моментально підбадьорюють шкіру обличчя, збільшуючи її тонус і пружність. Ефект від процедури триває протягом усього дня.

  1. Сухого типу рекомендується поєднувати кавовий порошок з поживними інгредієнтами, які при очищенні відразу вбереться, надаючи йому ніжним і пружним.
  2. Нормальна і комбінована шкіра постійно потребує не тільки в очищенні, але і в зволоженні і тонізації. Кофеїн, розчиняючись у воді, швидко вирішить цю задачу, знімаючи набряки, припухлості, розгладжуючи ранні зморшки.
  3. У жирного типу шкірного покриву кавовий скраб зробить непомітними пори, прибере жирний блиск. Тон особи після регулярного застосування стане рівним, матовим.

У поєднанні з зволожуючими компонентами мелені кавові зерна можна використовувати для очищення і масажу області шиї, яка старіє дуже швидко.

Приготування в домашніх умовах

Кавові скраби можна приготувати самостійно, враховуючи особливості свого епідермісу. Пропонуємо дізнатися, як зробити скраб для обличчя і тіла з меленої кави.

УВАГА! У нижче наведених рецептах все пропорції інгредієнтів будуть приведені на 10 г сухого меленої кави (основного компонента).

Для сухої шкіри

Цей тип шкірного покриву потребує повного п'ятиступінчастою догляді - очищення, тонізування, зволоження, живлення і захист від несприятливих впливів зовнішнього середовища. Скраби на основі кави здатні всього за дві-три хвилини вранці виконати чотири завдання з п'яти (крім захисту).

Фруктово-молочний

Кава заварити 20 мл гарячого молока, залишити до охолодження. Потім змішати з половинкою стиглого банана або печеного яблука.

Суміш м'яко очищає, живлячи і зволожуючи обличчя, роблячи його свіжим і сяючим.

Суміш м'яко очищає, живлячи і зволожуючи обличчя, роблячи його свіжим і сяючим

сметанний

Основний інгредієнт у вигляді сухого порошку змішати з 20 г жирної сметани. Залишити на 15 хв. В останню чергу для більш ефективного зволоження додати 5 г цукру.

Суміш після трьох хвилин легкого масажу можна залишити на обличчі на 10 хв. Після змивання крем не потрібний. Протягом дня рекомендується застосовувати термальну воду.

Через кілька процедур можна забути про відчуття стягнутості і сухості вранці, про перших зморшках.

рисовий

Рекомендується для чутливого епідермісу. Готується так:

  1. Кава заварити 50 мл води, залишити для настоювання.
  2. Рідина злити.

В гущу додати:

  • 10 г рисової муки;
  • 5 мл олії оливи.

Пропонуємо подивитися, як зробити очищуючий засіб з кавової гущі зі сметаною:

Після перемішування вийде ідеальний скраб для найніжнішої і тонкої шкіри.

для жирної

Такий тип потребує очищення, відлущування. Скрабірующіе склади з кави виконають ці завдання, вирівняють тон особи, приберуть ранкові набряки, припухлості.

сольовий

Додати до кавовій гущі 5 г кухонної солі (можна морською). Шкіру перед застосуванням змочити водою, покрити піною для гоління. Потім обробити особа, приділяючи особливу увагу центральній частині чола, крил носа, підборіддя.

Після змивання протерти тоніком і нанести легкий зволожуючий крем, гель або сироватку.

Після змивання протерти тоніком і нанести легкий зволожуючий крем, гель або сироватку

З глиною

Косметична глина швидко звужує пори, очищаючи від комедонов і сальних пробок.

10 г каоліну змішати з кавовою гущею, швидко обробити вологе обличчя, залишити на 5 хв. до підсихання, змити.

Після такого скрабу особа потребує тонік і живильному кремі.

Як зробити таку маску, ви дізнаєтеся тут:

при комбінованій

Цей тип являє собою пересушену жирну шкіру, якою необхідно відлущування і зволоження. Без застосування ефективних скрабів такий епідерміс не може повноцінно зволожувати, так як лусочки мертвих клітин забивають пори.

полуничний

Столову ложку з гіркою пюре з полуниці змішують з сухим основним компонентом, залишають на 15 хв. Потім ніжно масажують сумішшю шкірну поверхню. При підвищеній чутливості можна додати 5 мл вершків.

Ягідний скраб завдяки фруктовим кислотам ефективно звільняє особу від лущення, а кава - тонізує, готуючи епідерміс до зволожуючого крему.

Ягідний скраб завдяки фруктовим кислотам ефективно звільняє особу від лущення, а кава - тонізує, готуючи епідерміс до зволожуючого крему

содовий

До приготовленої гущі додати 5 г соди. Обробити намилене засобом для вмивання обличчя протягом 2-3 хв., Змити, не забути про тонік і зволожуючий крем.

вівсяний

10 г геркулесу заварити разом з кавою гарячою водою, залишити на 10 хв., Злити зайву рідину, додати 5 мл гелю для вмивання. Після процедури можна протерти обличчя льодом, потім зволожити кремом.

Для проблемної (від прищів)

При такій проблемі краще готувати скраби-гоммажи, якими не потрібно масажувати обличчя, посилюючи проблему.

білковий

Яєчний білок збити, змішати з гущею і 5 мл лимонного соку, нанести на вологе обличчя на 5 хв., Ніжно поплескуючи, змити холодною водою.

зелений

10 г зеленої косметичної глини розвести свіжим огірковим соком до стану кашки, додати кавову гущу, нанести на проблемну шкіру давлять рухами. Змити через 10 хв.

Уже через два застосування прищі почнуть зменшуватися в розмірах і бліднути, а через місяць можна буде забути про цю проблему.

Уже через два застосування прищі почнуть зменшуватися в розмірах і бліднути, а через місяць можна буде забути про цю проблему

універсальний

Можна зробити універсальний скраб, що підходить відразу для обличчя і тіла. Його можна використовувати, приймаючи душ, коли немає часу на ретельний догляд за собою.

Для приготування потрібно гуща, приготована з 25 г меленого порошку. До неї додають 20 меду, 5 г солі і 10 мл гелю для душу.

Якщо шкіра суха, є осередки лущення, то замість гелю можна взяти еквівалентну кількість дитячого або будь-якого косметичного масла.

Такий скраб допоможе не тільки зробити шкіру гладкою, але і позбавить від набряків, посилить обмін речовин, сприяючи схудненню.

Пропонуємо вашій увазі рецепт скрабу з кави і медом:

На нашому сайті ви зможете дізнатися про те, які ще рецепти домашніх скрабів існують. До них відносяться засоби з:

Готова продукція

Магазинні скраби тонізують гірше натуральних, але вони приємно пахнуть, добре очищають, зручні у використанні.

Markell

Білоруський виробник Markell випустив на ринок скраб для обличчя «Кава і молоко». Засіб підходить для сухого і нормального типу. Містить в складі:

  • кавовий екстракт;
  • протеїни молока;
  • кокосова олія.

Продукт має приємний запах, кремовою консистенцією, економний при використанні. Абразивні частки в засобі двох видів - білі дрібні і чорні великі. Наноситься на вологе обличчя, легко змивається.

Обсяг - 95 мл; ціна по Росії - 110 р.

Обсяг - 95 мл;  ціна по Росії - 110 р

RICHE

Російська компанія RICHE представила на ринку скраб «Кавовий, з маслом рожевого дерева».

В складі:

  • екстракт кави;
  • каолін;
  • суміш косметичних масел - авокадо, виноградних кісточок, конопляного і ін .;
  • алое вера.

Призначено для жирної шкіри, має густу консистенцію, інтенсивний кавовий запах. Застосовується, як звичайний скраб.

Виробник обіцяє інтенсивне очищення з ефектом омолодження. Обсяг банки - 50 мл. Ціна за Росії - 999 р.

Ціна за Росії - 999 р

ORGANIC SHOP

Ще одна російська фірма ORGANIC SHOP розробила скраб-гоммаж «Ранкова кава», до складу якого входять, крім основного компонента, масла какао і ши. Продукт представлений в двох варіантах - звичайному і м'якого впливу.

Обидва засоби являють собою білий крем з абразивними частинками з ненав'язливим кавовим ароматом.

Продукт наносять на сухе обличчя на 5-10 хв., Змивають звичайним чином. Виробник обіцяє очищення, делікатне відлущування, зволоження.

Обсяг тюбика - 75 мл. Ціна за Росії - близько 100 р.

Ціна за Росії - близько 100 р

Правила вживання

Всі скраби застосовуються за однією схемою:

  • наносять на вологе обличчя;
  • легко масажують по лініях лимфотока (масажним);
  • змивають.

Скраби-гоммажи застосовують, як маски, без масажу. Після очищення необхідно протерти обличчя тоніком, а потім змастити його живильним або будь-яким зволожуючим кремом.

Для посилення ефекту перед застосуванням особа можна розпарити за допомогою парової ванночки з травами з протизапальною дією (шавлією, евкаліптом), після процедури - швидко протерти льодом.

Ці кошти не можна використовувати кожен день, так як епідерміс повинен встигнути відновитися після мікротравм. Сухий тип рекомендується очищати не частіше разу на тиждень, нормальний - раз в п'ять днів, а жирний і комбінований - раз в три дні.

Протипоказання і запобіжні заходи

Скраби протипоказані:

  • при запаленнях;
  • дерматологічних захворюваннях в період загострення;
  • відкритих ранах;
  • навколо очей, де шкіра дуже тонка і позбавлена ​​сальних залоз.

З обережністю застосовують при наявності вугрів, родимок і підвищеному оволосіння особи. Скраби міцно увійшли в ритуал догляду за зовнішністю жінок. Вони відлущують шкіру, змушуючи її оновлюватися.

Кава - універсальний продукт, підходить для будь-якої шкіри при приготуванні і застосуванні скрабів. Головне - вміти грамотно поєднувати його з іншими корисними компонентами.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com