рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Небезпечна бритва - загальна інформація

Сьогодні ми поговоримо про небезпечні бритви, їх типах і догляді за ними.

Сьогодні ми поговоримо про небезпечні бритви, їх типах і догляді за ними

Як правильно тримати небезпечну бритву

Чому саме небезпечна бритва?

До небезпечних бритв люди прийшли від обсидіанових ножів і морських черепашок, не кажучи вже про вищипуванні волосся. З відкриттям металу кошти для видалення волосся отримали новий виток розвитку. Підсумком розвитку галузі стали сьогоднішні багатолезові верстатні і електробритви для вологого і сухого голитися. Але тоді більш ніж на сто років першість захопила бритва з прямокутного шматка металу, так звана «небезпечна бритва».

Існували тисячі моделей - від важких до напівпорожніх і порожнистих моделей. Тоді кожен джентльмен вважав необхідністю бути гладко виголеним, тому чоловіки відвідували перукарні до декількох разів на тиждень. В кінці 19 століття все змінилося. До цього часу практично кожен вже мав свою власну бритву, а мистецтво голитися передавалося з покоління в покоління. У 1904 році Кінг Жілетт (Gillette) винайшов безпечну бритву і настала зовсім інша епоха, що породила згодом створення Якобом Шиком (Schick) електричної бритви - в народі їх називали «газонокосарками».

Сьогодні небезпечні бритви використовують рідко: в основному, користувачі цих бритв - ті, хто боїться нових технологій, турбується про забруднення навколишнього середовища змінними касетами або одноразовими станками або просто намагається заощадити. До того ж в гоління верстатом немає місця для почуття гордості - тут не потрібні спеціальні навички. Процес гоління перетворився з ритуалу в рутину. До того ж часто виникають претензії до якості гоління електробритвами і подразнення шкіри після застосування верстатів з трехлезвійной структурою.

Щоб отримувати справжнє задоволення від гоління, варто приділити йому трішки більше часу. Навчившись заточувати небезпечну бритву до стану скальпеля, можна довести ранковий ритуал до хірургічного естетства.

Навчившись заточувати небезпечну бритву до стану скальпеля, можна довести ранковий ритуал до хірургічного естетства

Безумовно, є частка романтики у використанні відкритого леза. Бритва виглядає загрозливо, але при належному догляді та увазі, гоління стає ритуально красивим без небезпеки для вас. Якщо чесно, гоління небезпечною бритвою не так вже й складно, але давайте залишимо ореол таємничості і прикинемося, що це дуже важко і небезпечно, і тоді всі будуть вважати вас сміливим і розумним.

По правді кажучи, гоління небезпечною бритвою не для всіх, тому як деякі чоловіки вважають за краще голитися швидко, не замислюючись про якість гоління, і не витрачаючи зайвого часу на підготовку і сам процес. Якщо ви чоловік, який любить що-небудь винаходити, робити все своїми руками, вважає за краще компакт-дисків вінілові пластини, плівкові фотоапарати сучасним цифровим камерам, то небезпечна бритва - то, що вам потрібно!

Детальніше про небезпечні бритви:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com