рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски з перекисом водороода проти вугрової висипки і чорних крапок

  1. Доцільність використання перекису водню?
  2. Правила застосування засобів з перекисом
  3. Чи існують протипоказання до застосування?

Доглядати за проблемною шкірою, будь то наслідки «перехідного» періоду або більш серйозні запалення, слід особливим чином Доглядати за проблемною шкірою, будь то наслідки «перехідного» періоду або більш серйозні запалення, слід особливим чином! Необхідно не тільки використовувати правильні косметичні засоби, але і щодня проводити очищення обличчя, вибираючи щадні, дбайливі методи. Адже при видаленні надлишків шкірного жиру, усунення вугрової висипки або в боротьбі проти чорних крапок багато жінок так женуться за результатом, що забувають про свою обережність!

І, на жаль, це призводить до того, що пошкоджуються здорові тканини епідермісу. Таке може статися, наприклад, при використанні перекису водню в якості очищає елементу. Але ж, якщо почитати відгуки, то стає зрозуміло, що дуже багато хто любить користуватися цим простим, ефективним і недорогим засобом.

Доцільність використання перекису водню?

Давайте спробуємо розібратися Давайте спробуємо розібратися. Відомо, що ця речовина є сильним окислювачем, і може привести до алергічних реакцій на поверхні шкіри. А в разі використання концентрованого розчину можуть виникнути навіть опіки і, як наслідок, загибель здорових клітин епідермісу!

Однак, при правильному застосуванні, речовини, що містять у своєму складі перекис водню, здатні істотно поліпшити як зовнішній вигляд, так і загальний стан шкіри, схильної до жирності і утворення прищів. Такий результат досягається завдяки відмінним дезинфікуючим і очищує властивостями даного засобу. А все тому, що до складу перекису водню (H2O2) входять:

  • Водень у складі води (H2O) - на неї перекис розкладається, потрапляючи на поверхню шкіри.
  • Атомарний кисень (O), який залишається після виділення води в процесі хімічної реакції і не існує в поодинці, тому, як наслідок, починає шукати інші компоненти і знаходить їх в частинках бруду, продуктів гниття, жирі та інших шкідливих елементах ... атомарний кисень змішується з цим речовинами, виводячи їх назовні, де вони успішно видаляються за допомогою води.

Тепер ми розуміємо, чому перекис водню вважається ефективним засобом для усунення чорних крапок, вугрової висипки і інших проявів проблемної шкіри. Вона дезінфікує і глибоко очищає тканини, знімає запалення, надаючи антибактеріальну дію. Сприяє підсихання прищиків, що дозволяє при постійному використанні практично повністю позбутися від їх проявів.

Також при використанні перекису стає рівнішим колір обличчя, шкіра починає ставати більш здоровою і сяючою. Але для досягнення бажаного результату неважливо чи то позбавлення від різних гнійників або просто очищення пір від чорних крапок, головне це дотримуватися обережності і знати необхідну міру впливу, щоб не нашкодити здоровою і молодий шкірі!

Правила застосування засобів з перекисом

  1. При одиничних проявах, таких як прищі, пігментні плями, рекомендується точкове нанесення засобів з перекисом водню. Якщо ж захворювання поширюється по всій поверхні обличчя або тіла, наприклад при вугрової висипки, то правильніше використовувати цю речовину в складі косметичних масок.
  2. Якщо у вас шкіра сухого або чутливого типу, можливо, вам краще підійдуть інші засоби. Але якщо ви все ж хочете зробити маску з перекисом, то неодмінно включіть в її склад сильнодіючі зволожуючі компоненти. Це можуть бути рослинні масла або яєчний жовток.
  3. Для приготування домашніх масок (і інших засобів) завжди користуйтеся 3% -ний перекисом водню.
  4. Перед нанесенням кошти на обличчя проведіть тест на чутливість: нанесіть трохи суміші на згин ліктя і злегка розітріть. Так як шкіра на цій ділянці тіла дуже ніжна, ви зможете достовірно визначити чи підходить вам цей засіб. Якщо через годину на згині ліктя чи не з'явиться ніяких алергічних реакцій або інших небажаних ефектів, то маску можна сміливо використовувати для особи.
  5. Маска на основі перекису повинна наноситися на обличчя тонким шаром.
  6. Час нанесення і використання маски - не більше 15 хвилин.
  7. Пам'ятайте про те, що речовини з перекисом водню краще використовувати курсами протягом місяця 2 рази на тиждень. А потім слід зупинитися і зробити перерву на кілька (2-3) місяців. У цей час можна скористатися іншими методиками.

Показання до використання перекису водню:

  • При наявності чорних крапок
  • Запалення шкіри (вугрі і прищі)
  • Пігментні плями
  • Жирний блиск на обличчі
  • розширені пори

Домашні рецепти масок для проблемної шкіри

Маска, глибоко очищає шкіру. Для цього рецепта потрібно 1 ст. л. звичайного крему для гоління, 50 мл фільтрованої води кімнатної температури, по 5 мл камфорного і нашатирного спирту і 4 мл перекису водню. Всі компоненти слід перемішати і нанести на 10-15 хвилин (уникаючи ділянок навколо очей). При регулярному застосуванні ця маска добре допомагає проти чорних крапок. [Adsense1]

Маска «Дріжджі і перекис водню» - при вугрової висипки. Для її приготування знадобиться 2 столових ложки дріжджів. У них додають перекис і змішують до утворення густої маси. Цей засіб використовується точково на запалених ділянках і прищах.

Маска «Бодяга і перекис» - підсушує запалення. Для маски з даного рецепти слід взяти 4 грами бодяги і змішати її з перекисом водню до отримання густої кашка. Маску наносять на 10-15 хвилин, уникаючи ділянок шкіри навколо очей.

Маска «Перекис та дитяча присипка» - підсушує. Буде потрібно 3 чайних ложки перекису водню. Її слід влити тонкою цівкою в чайну ложку дитячої присипки і перемішати до стану крему. Наноситься засіб також на 10-15 хвилин.

Маска «Сода і перекис» - проти вугрів і чорних крапок. Змішайте 1 ст. л. меленої вівсянки з 1 ст. л. соди, потім додай 1 ст. л. 3% перекису водню і перемішайте до утворення кашки, якщо склад вийде дуже густим, додайте трохи води. Нанесіть маску на чисту шкіру, уникаючи області навколо очей. Залиште на 7-10 хвилин, потім змийте склад масажними рухами і обробіть обличчя дезинфікуючим, що звужує пори тоніком.

Чи існують протипоказання до застосування?

Протипоказань, за винятком випадків індивідуальної непереносимості даного речовини, не існує. Однак слід дотримуватися викладених вище правил використання перекису в складі косметичних засобів.

Властивості масок з цією речовиною по достоїнству оцінили багато жінок, залишаючи відгуки на різних форумах і косметологічних спільнотах. Перекис водню здатне значно поліпшити стан навіть запущеної проблемної шкіри. Однак користуйтеся нею правильно і регулярно, і тоді вона стане вашим вірним помічником в боротьбі за красу.

Доцільність використання перекису водню?
Доцільність використання перекису водню?
Чи існують протипоказання до застосування?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com