рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Через скільки днів після лазерної епіляції випадає волосся, на який день

  1. Що таке лазерна епіляція і через скільки починають випадати волосся
  2. Принцип дії
  3. Частота і кількість сеансів, через який час відбувається випадання волосся після першої процедури
  4. Умови успішності проведеної процедури
  5. Плюси і мінуси даного методу

Через скільки днів після лазерної епіляції випадає волосся? Це один з першочергових питань, якими переймаються дівчата і жінки (а іноді і чоловіки), вперше задумалися про цей метод позбавлення від зайвого волосся на тілі. Відповідь на нього буде одним з визначальних чинників для прийняття рішення, адже процедура ця не з дешевих, та й не гарантує повної безболісності. А ось як в домашніх умовах зробити процедуру видалення волосся воском в зоні бікіні і наскільки ця процедура ефективна, допоможе зрозуміти дана інформація.

Що таке лазерна епіляція і через скільки починають випадати волосся

Один з порівняно «молодих» способів позбавлення від небажаного волосяного покриву, що прийшов на зміну електричним епілятором, воску і цукровим паст. Принцип його роботи полягає у впливі лазерного променя на пігмент меланін, з якого частково складаються волосяні фолікули. Під впливом променя ця речовина руйнується, і фолікул втрачає здатність далі «виробляти» волосся.

У порівнянні з голінням, ефект від якого пропадає вже на наступний день, і воском або шугарінг, які просто висмикують волоски, цей метод обіцяє бути набагато більш ефективним. На іншій чаші ваг - його вартість, яка порівняно вище за інших варіантів, і ймовірність больових відчуттів, а іноді навіть опіків. А ось як безболісно зробити цю процедуру і які способи найефективніші, можна прочитати тут.

На відео - загальне про лазерну епіляцію:

Принцип дії

Принцип дії

Отже, як скоро випадає волосся після лазерної епіляції? Щоб розібратися в цьому питанні, потрібно трохи уявляти собі механіку цього процесу.

Лазерний промінь, проникаючи крізь світлу шкіру, впливає на пігментовані ділянки - в даному випадку волосяні фолікули, і руйнує темний пігмент в них. Випадання волосків ви можете помітити вже через кілька днів: внаслідок руйнування цибулинок починають випадати ті волоски, що на момент процедури знаходилися в активній стадії зростання - тобто трохи проглядали крізь шкіру. А ось як робиться цукрове видалення волосся в домашніх умовах в зоні бікіні і наскільки така процедура безболісна, можна прочитати тут.

Після першої процедури помітне випадання волосся почнеться через 7-10 днів. Це час, за яке волоски із зруйнованих фолікулів відторгнутих шкірою і вийдуть назовні. На їх місці можуть почати рости нові, але м'якші і світлі. Наступні процедури позбавлять вас і від них.

Також вам буде корисно більше дізнатися про те, який варто використовувати крем знеболюючий для бікіні .

Частота і кількість сеансів, через який час відбувається випадання волосся після першої процедури

Частота і кількість сеансів, через який час відбувається випадання волосся після першої процедури

Не варто розраховувати на повне позбавлення від волосся після першої ж процедури. Лазерна епіляція впливає тільки на ті фолікули, що знаходяться в активній фазі на момент процедури, тобто многий відсоток їх залишиться недоторканим. Більш того, промінь може «розбудити» сплячі волосяні цибулини, і ріст волосся може навіть активізуватися. Це навіть на краще: відросло волосся втечуть вже на другому сеансі, і після нього кількість небажаного волосся буде вже помітно менше. Перейшовши за посиланням, можна подивитися який результат може бути від процедури видалення волосся в зоні бікіні цукром.

Може знадобитися близько 7 або 8 процедур з перервою на місяць-півтора, щоб отримати максимальний ефект від лазерної епіляції. Не хвилюйтеся про те, через скільки днів після лазерної епіляції випаде волосся: з кожним сеансом їх буде залишатися все менше, а легкий світлий пушок можна буде легко видалити. Або залишити - все ж він не так сильно порушує гармонію тіла, як жорсткі темне волосся.

Умови успішності проведеної процедури

Головна умова, на якому і заснований принцип даного методу, - контраст кольору шкіри і волосся. Чим краще пігментовані волосся і чим світліша шкіра, тим краще буде ефект. Для успішного руйнування фолікула потрібно, щоб лазер впливав тільки на нього, а не на шкіру і навколишні тканини. Тобто, якщо у вас дуже світле волосся, ефект може відрізнятися від очікуваного. При смаглявою або сильно засмаглою шкірі спроба видалити волосся лазером може привести до опіків або появи пігментних плям. Чим більше контраст між кольором волосся і шкіри, тим вище шанси на успіх. А ось що краще цукрова або воскова і на що слід звертати увагу при проведенні процедури, зазначено тут.

Не слід думати про цю процедуру вагітним і хворим на діабет. Немає точних відомостей про те, наскільки це небезпечно для них і який може бути ефект, але ризикувати не варто. Те саме можна сказати і до гострій фазі будь-яких захворювань, особливо інфекційних.

А ось чому з'являється роздратування в інтимній зоні після процедури і як уникнути такої проблеми, можна прочитати тут.

Перші кілька днів після процедури вам доведеться обмежити себе у відвідуванні лазні, басейну, спортзалу та інших діях, пов'язаних з підвищеним потовиділенням. Активізація роботи потових залоз призведе до фолікуліту - запалення волосяних цибулин на ділянці шкіри, де проводилась епіляція.

На відео - позитивний ефект лазерної епіляції:

Також після процедури і в перервах між ними не можна засмагати або відвідувати солярій. Це підвищує пігментацію шкіри і, як наслідок, може знизити ефективність подальших сеансів. А ось скільки процедур потрібно і як проводиться та чи інша, зазначено тут.

Плюси і мінуси даного методу

завдає шкода ? Серед мінусів відзначають порівняно високу вартість процедури. Ваксинг і шугарінг дешевше в кілька разів, не кажучи вже про гоління. Тут тільки вам вибирати між вартістю і результатом.

Що стосується больових відчуттів - тут все індивідуально. Вважається, що лазерна епіляція викликає лише легке поколювання, але часто жінки відзначають досить сильне печіння під час процедури. Це може залежати як від особистого больового порогу, так і від настройки самого апарату. За другий фактор відповідальний косметолог, який проводить операцію, а перший можна регулювати за допомогою попередньої анестезії. Зазвичай для зниження больових відчуттів використовується анестезуючий гель, який наноситься за якийсь час перед сеансом.

А ось як відбувається фотоепіляція глибоке бікіні і чи можна проводити таку процедуру в домашніх умовах, можна прочитати тут.

На відео - позитивні особливості процедури:

Жінки, які раніше практикували видалення волосся за допомогою воску або цукрової пасти, набагато легше переносять лазерну епіляцію, ніж ті, хто раніше користувався тільки бритвою.

До плюсів однозначно варто віднести ефективність і швидкий результат в порівнянні з іншими способами. Більше половини волосся піде вже після першої процедури, і навіть якщо ви вирішите не продовжувати їх, результат все одно залишиться.

Також проводиться така процедура цукром, а ось як вона робиться, можна подивитися в даному відео.

Якщо ж ви пройдете весь курс до кінця, тривалий ефект гарантований: ви зможете забути про зайве волосся на 6-8 років. Після цього терміну можуть активізуватися «сплячі» фолікули, і, можливо, ви помітите трохи нових волосків.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com