Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.
работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Цей пиріг дуже смачний і дуже солодкий. У мене багато гарбуза в цьому році, тому я намагаюся урізноманітнити з її допомогою наше меню. Ваші гості не здогадаються, що в складі гарбуз, вони подумають, що там манка, і будуть дуже здивовані. Це дуже простий у приготуванні пиріг. Спробуйте і ви не пошкодуєте!
Потім по одному ввести яйця. Добре перемішати. Можу сказати одне, що чим б ви не заважали, виделкою або блендером, результат практично однаковий. Після блендера начинка виходить на 20% легше, але якщо збивати вілкой- теж дуже ніжно і дуже смачно. Останній раз, коли я пекла 5 пиріг, я зробила по-іншому: в пюре додала тільки жовтки, а білки збила з сіллю і цукром у піну, а потім в кінці ввела білки. Ну, що вам сказати ... Результат не змінився, змінився колір скоринки. Вона стала коричневою.
Що ще додати ... Пиріг печу часто, на прохання бажаючих ... Для нас - сладкоежек- це казка !!! Для тих, хто не любить дуже солодке, можу порадити не додавати цукор в начинку, але тоді просто зменшити кількість солі, до маленькій щіпки. З цим пирогом я брала участь в конкурсі на іншому кулінарному сайті. Зараз йде голосування і поки мій пиріг лідирує. Я думаю, там ніхто не образиться, що я виставила конкурсний рецепт, не дочекавшись кінця голосування ... Конкурс же скінчився. А у мене зараз непогана швидкість інтернету, ось і користуюся можливістю ... Ще я пекла цей пиріг на свято-День села. І цей пиріг підкорив усіх. На жаль, не у всіх є інтернет, тому мені доведеться переписувати рецепт від руки дуже багато раз ... Багато охочих спекти такий пиріг. До речі, ніхто так і не здогадався, що в складі гарбуз! Всі думали, що там манка і барвник ... Спробуйте обов'язково, і цей пиріг надовго приживеться в вашому домі!
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus