vorobyshek Кухарчук 6 рівня
- 30 вересня 2013, 18:45
- 55803
Цей пиріг дуже смачний і дуже солодкий. У мене багато гарбуза в цьому році, тому я намагаюся урізноманітнити з її допомогою наше меню. Ваші гості не здогадаються, що в складі гарбуз, вони подумають, що там манка, і будуть дуже здивовані. Це дуже простий у приготуванні пиріг. Спробуйте і ви не пошкодуєте!
Потім по одному ввести яйця. Добре перемішати. Можу сказати одне, що чим б ви не заважали, виделкою або блендером, результат практично однаковий. Після блендера начинка виходить на 20% легше, але якщо збивати вілкой- теж дуже ніжно і дуже смачно. Останній раз, коли я пекла 5 пиріг, я зробила по-іншому: в пюре додала тільки жовтки, а білки збила з сіллю і цукром у піну, а потім в кінці ввела білки. Ну, що вам сказати ... Результат не змінився, змінився колір скоринки. Вона стала коричневою.
З цим пирогом я брала участь в конкурсі на іншому кулінарному сайті. Зараз йде голосування і поки мій пиріг лідирує. Я думаю, там ніхто не образиться, що я виставила конкурсний рецепт, не дочекавшись кінця голосування ... Конкурс же скінчився. А у мене зараз непогана швидкість інтернету, ось і користуюся можливістю ...
Ще я пекла цей пиріг на свято-День села. І цей пиріг підкорив усіх. На жаль, не у всіх є інтернет, тому мені доведеться переписувати рецепт від руки дуже багато раз ... Багато охочих спекти такий пиріг. До речі, ніхто так і не здогадався, що в складі гарбуз! Всі думали, що там манка і барвник ...
Спробуйте обов'язково, і цей пиріг надовго приживеться в вашому домі!