рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Солодкий пиріг з гарбузом

vorobyshek Кухарчук 6 рівня

  • 30 вересня 2013, 18:45
  • 55803

Цей пиріг дуже смачний і дуже солодкий. У мене багато гарбуза в цьому році, тому я намагаюся урізноманітнити з її допомогою наше меню. Ваші гості не здогадаються, що в складі гарбуз, вони подумають, що там манка, і будуть дуже здивовані. Це дуже простий у приготуванні пиріг. Спробуйте і ви не пошкодуєте!

Спробуйте і ви не пошкодуєте

Потім по одному ввести яйця. Добре перемішати. Можу сказати одне, що чим б ви не заважали, виделкою або блендером, результат практично однаковий. Після блендера начинка виходить на 20% легше, але якщо збивати вілкой- теж дуже ніжно і дуже смачно. Останній раз, коли я пекла 5 пиріг, я зробила по-іншому: в пюре додала тільки жовтки, а білки збила з сіллю і цукром у піну, а потім в кінці ввела білки. Ну, що вам сказати ... Результат не змінився, змінився колір скоринки. Вона стала коричневою.

Що ще додати ... Пиріг печу часто, на прохання бажаючих ... Що ще додати Для нас - сладкоежек- це казка !!! Для тих, хто не любить дуже солодке, можу порадити не додавати цукор в начинку, але тоді просто зменшити кількість солі, до маленькій щіпки.
З цим пирогом я брала участь в конкурсі на іншому кулінарному сайті. Зараз йде голосування і поки мій пиріг лідирує. Я думаю, там ніхто не образиться, що я виставила конкурсний рецепт, не дочекавшись кінця голосування ... Конкурс же скінчився. А у мене зараз непогана швидкість інтернету, ось і користуюся можливістю ...
Ще я пекла цей пиріг на свято-День села. І цей пиріг підкорив усіх. На жаль, не у всіх є інтернет, тому мені доведеться переписувати рецепт від руки дуже багато раз ... Багато охочих спекти такий пиріг. До речі, ніхто так і не здогадався, що в складі гарбуз! Всі думали, що там манка і барвник ...
Спробуйте обов'язково, і цей пиріг надовго приживеться в вашому домі!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com