рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Покроковий рецепт приготування торта баунти

  1. Рецепт торта «Баунті" в домашніх умовах
  2. складові
  3. Приготування основи торта
  4. відеорецепт
  5. Рецепт торта «Баунті» без випічки
  6. складові
  7. приготування коржів

Пропоную вашій увазі два рецепта дуже смачного торта, який за своїм смаком нагадує всім відомий батончик «Баунті».
Зазвичай такий торт складається з бісквітного шоколадного коржа, просоченого начинкою з кокосової стружки.

У цій статті а поділюся з вами класичним рецептом, а також розповім, як приготувати цей чудовий десерт без випічки. Упевнена, що ця легка і ніжна випічка сподобається всім вашим домочадцям.

Рецепт торта «Баунті" в домашніх умовах

Кухонний інвентар: миски, сито, міксер, жароміцний форма, сотейник.

складові

борошно 60 г какао 40 г сир Філадельфія 530 г яйця 2 шт. ванільний цукор 1 пакетик цукровий пісок 90 г оливкова олія 35 мл розпушувач 4 г маршмеллоу 330 г кокосове молоко 220 мл білий шоколад 110 г кокосова стружка 120 г сіль 1 щіпка шоколадні цукерки для прикраси 4-5 шт. шоколадна глазур 1 пакетик

Приготування основи торта

  1. Насамперед приготуємо корж. Для цього змішуємо 60 г борошна, 40 г какао і 4 г розпушувача. Просіваємо сухі інгредієнти через сито, перемішуємо і відставляємо в сторону.
  2. Беремо 2 яйця і розбиваємо їх в чашу міксера. Додаємо туди 1 пучку солі і 1 пакетик ванільного цукру. Починаємо збивати яйця на маленькій швидкості, а потім поступово її збільшуємо.
    Пропоную вашій увазі два рецепта дуже смачного торта, який за своїм смаком нагадує всім відомий батончик «Баунті»
  3. Коли утворюється невелика пена, частинами всипаємо 90 г цукрового піску і продовжуємо збивати на великих оборотах міксера. Збивати масу необхідно до повного розчинення цукру. У мене це займає 7-10 хвилин.
  4. У яєчну масу частинами додаємо суміш сухих інгредієнтів та перемішуємо лопаткою.
  5. З останньою частиною борошняної суміші додаємо 35 мл оливкової олії і добре перемішуємо. Оливкова олія можна замінити будь-яким рослинним маслом без запаху.
  6. Вистилаємо роз'ємну форму пергаментним папером. Я використовую форму діаметром 20 см. Виливаємо тісто у форму, розрівнюємо лопаткою і випікаємо 20 хвилин при температурі 190 градусів.
  7. Готовий корж дістаємо з духовки, трохи остудити, а потім виймаємо з форми. Ми залишаємо корж на решітці до повного охолодження.

приготування суфле

  1. Поки випікається корж, займемося приготуванням суфле. У сотейник наливаємо 220 мл кокосового молока і нагріваємо на плиті, щоб воно стало гарячим, але не закипіло.
  2. У глибоку миску викладаємо 330 г маршмеллоу. Його необхідно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Більшу частину гарячого молока виливаємо в миску з маршмеллоу і відправляємо на водяну баню. Його необхідно постійно помішувати, щоб маршмеллоу швидше розтопити і маса стала однорідною.
  3. Час, що залишився молоко змішуємо з 110 г білого шоколаду і також нагріваємо на водяній бані до повного розчинення шоколаду.
  4. Змішуємо маршмеллоу з білим шоколадом і залишаємо при кімнатній температурі до повного остигання.
  5. В окремий посуд викладаємо 530 г сиру Філадельфія і збиваємо міксером до однорідності. Невеликими частинами всипаємо 100 г кокосової стружки і продовжуємо перемішувати на маленьких оборотах.
  6. Коли маса з маршмеллоу повністю охолоне, змішуємо її з сирною масою. Перемішуємо все міксером до однорідного стану.

збираємо торт

  1. Остиглий корж викладаємо в роз'ємну форму, в якій він випікався, а зверху виливаємо готове суфле.
  2. Накриваємо форму харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 3-4 години, щоб торт застиг.
  3. Потім переходимо до прикраси десерту шоколадною глазур'ю. Глазур ви можете приготувати самі або купити вже готову в магазині. Пакет з шоколадною глазур'ю відправляємо в миску з гарячою водою на 5 хвилин.
  4. Коли глазур розтане, відрізаємо верхню частину пакетика, акуратно поливаємо торт і розрівнюємо лопаткою. Так як поверхня торта холодна, глазур буде дуже швидко застигати, тому намагайтеся зробити все швидко.
  5. Посипаємо поверх торта залишилася кокосовою стружкою і прикрашаємо шоколадними цукерками.

Такий торт можна подавати відразу, з чаєм або кавою. Це відмінний варіант для свята або домашнього чаювання.

відеорецепт

Не пропустіть відео з докладним описом цього рецепта.

Якщо на дворі літо і ви не хочете включати духовку, приготуйте цей чудовий торт без випічки. Десерт вийде дуже легким, смачним і приємно освіжаючим.

Рецепт торта «Баунті» без випічки

Час приготування: 1 година 20 хвилин.
Кількість порцій: 4-5.
Калорійність на 1 порцію: 285 ккал.
Кухонний інвентар: блендер, міксер, сито, віночок, роз'ємна форма, сотейник, миски, пергамент.

складові

сухарі 260 г какао 70 г згущене молоко 1 банка яйця 1 шт. крохмаль 55 г ванільний цукор 8 г вершкове масло 110 г рослинне масло 20 мл сир 125 г молоко 525 мл натуральний йогурт 150 г кокосова стружка 150 г сіль 1 щіпка желатин 10-12 г шоколад 65 г

приготування коржів

  1. Для початку підготуємо форму для торта. Беремо роз'ємну форму для випічки, прибираємо дно і ставимо її на тарілку, в якій будемо подавати торт. Змащуємо олією боки форми і застилає їх пергаментом. Завдяки рослинній олії, пергамент буде триматися на кільці від форми.
  2. Далі переходимо до приготування шоколадної основи торта. 260 г солодких сухарів подрібнюємо в блендері або кухонному комбайні. Сухарі вибирайте без родзинок і посипання.
  3. До подрібненим сухарів додаємо 70 г какао і 2 ст. л. згущеного молока.
  4. Потім викладаємо 125 г пастоподібного сиру. Сир обов'язково повинен бути без крупинок. Його можна перетерти через сито або подрібнити в блендері.
  5. Також додаємо 60 г м'якого вершкового масла.
  6. Перемішуємо масу руками або ложкою до однорідного стану. Якщо крихта виходить занадто сухий, можна додати ще 1 ст. л. згущеного молока або звичайного.
  7. Однорідну, пластичну масу викладаємо в підготовлену форму. Спочатку руками, а потім ложкою, формуємо рівний шоколадний корж. Відправляємо його в холодильник, а в цей час готуємо крем.

Приготування крему для торта

  1. Беремо 80 мл молока і додаємо туди 10-12 г желатину. Розмішуємо все до однорідності і залишаємо на 10 хвилин, щоб желатин набряк.
  2. В сотейник розбиваємо 1 яйце і додаємо залишився згущене молоко. Потім додаємо туди 8 г ванільного цукру і 50 г крохмалю. Крохмаль можна брати кукурудзяний або картопляний, а якщо таких не знайшлося, візьміть пшеничне борошно.
  3. Додаємо туди 400 мл молока і ретельно розмішуємо вінцем, щоб маса була без грудочок.
  4. Ставимо сотейник на вогонь і нагріваємо до гарячого стану, не доводячи до кипіння. Крем потрібно постійно помішувати.
  5. Додаємо до рідких інгредієнтів 150 г кокосової стружки і варимо крем на мінімальному вогні до густого стану. За часом це займе приблизно 15 хвилин. Готовий крем викладаємо в миску і змішуємо з вершковим маслом (50 г).
  6. Також відправляємо туди набряклий желатин. Добре перемішуємо крем і залишаємо остигати.
  7. Коли крем трохи охолоне, додаємо в нього 150 г натурального йогурту. Знову все перемішуємо і переходимо до складання торта.

збираємо торт

  1. Виймаємо з холодильника застиглий корж і виливаємо зверху крем. Розрівнюємо його лопаткою, а потім знову ставимо в холодильник на 30-40 хвилин, щоб торт повністю застиг.
  2. Поки торт застигає, підготуємо шоколадну глазур. Викладаємо в миску 65 г чорного шоколаду і заливаємо гарячим молоком (45 мл). Коли шоколад почне танути, ретельно все розмішуємо, щоб маса стала однорідною і шоколад повністю розчинився.
  3. Додаємо в глазур 20 мл рослинного масла без запаху і знову перемішуємо. Завдяки маслу, глазур буде дуже глянсовою і блискучою.
  4. Даємо глазурі трохи охолонути, а потім рівномірно заливаємо остиглий торт. В якості прикраси можна використовувати шоколадні цукерки або кокосову стружку.
  5. Відправляємо торт в холодильник до повного застигання на 4-5 годин.

відеорецепт

Як приготувати дуже ніжний торт без випічки, ви можете подивитися на відео.

Сподобалися мої рецепти? Тоді не пропустіть чудовий рецепт торта «Графські руїни» або неймовірно смачного торта «Естерхазі» . Тим, хто шукає легкий варіант торта на свято, підійде торт «Монастирська хата» , а також "Чорний принц" . А наостанок хочу запропонувати класичний рецепт торта «Медовик» або не менше смачного торта «Панчо» .

Обов'язково напишіть в коментарях, який варіант торта вас сподобався більше? А також розкажіть, які торти ви готуєте для своїх близьких і поділіться своїми рецептами.

Сподобалися мої рецепти?
Обов'язково напишіть в коментарях, який варіант торта вас сподобався більше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com