рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Лінивий «Наполеон» з лаваша

  1. Готуємо заварний крем
  2. збірка торта

Приготувати смачний торт за 10 хвилин - звучить фантастично, не так? Виявляється і таке можливо, якщо знати деякі хитрощі.

Мені дуже подобається торт - ледачий «Наполеон», для приготування якого замість справжніх коржів використовується тонкий вірменський лаваш. На перший погляд це здається дивним, але виходить дійсно смачно, а головне - дуже швидко.

Є два варіанти готування ледачого «Наполеона» з лаваша - підсушувати листи на сковороді або ж використовувати їх в первісному вигляді. Та той, і інший спосіб гарний, раджу спробувати обидва. На цей раз я не стала підсушувати лаваш, в результаті тортик вийшов м'яким, ніжним і відмінно просоченим.

Для приготування ледачого «Наполеона» з лаваша знадобиться:

  1. 300 г тонкого вірменського лаваша
  2. 2 яйця
  3. 0,5 літра молока
  4. 3 ст. ложки кукурудзяного крохмалю
  5. 50 г цукру
  6. щіпка ваніліну

З листів тонкого вірменського лаваша вирізаємо коржі круглої або квадратної форми бажаного розміру. У мене була стопка готових овальних листів лаваша, тому я використовувала їх.

У мене була стопка готових овальних листів лаваша, тому я використовувала їх

Готуємо заварний крем

Як і в традиційному «Наполеона», в ледачою версії торта також використовується заварний крем. Для його приготування до двох яєць додаємо цукор, кукурудзяний крохмаль і ванілін. Замість цукру можна використовувати цукрозамінник, знадобиться близько 6 грамів.

Замість цукру можна використовувати цукрозамінник, знадобиться близько 6 грамів

Добре змішуємо інгредієнти, щоб не залишилося ніяких грудочок. Трохи збиваємо масу до розчинення цукру.

Трохи збиваємо масу до розчинення цукру

Тим часом в невелику каструлю наливаємо молоко і ставимо підігріватися на маленькому вогні.

Тим часом в невелику каструлю наливаємо молоко і ставимо підігріватися на маленькому вогні

В підігріте молоко тонкою цівкою вливаємо яєчну масу. При цьому інтенсивно заважаємо, інакше крем згорнеться, від чого можуть утворитися неприємні грудочки.

При цьому інтенсивно заважаємо, інакше крем згорнеться, від чого можуть утворитися неприємні грудочки

Варимо крем до загустіння, не перестаючи його помішувати. Як тільки почнуть з'являтися бульбашки, пора вимикати заварний крем.

Як тільки почнуть з'являтися бульбашки, пора вимикати заварний крем

збірка торта

Готовому крему даємо трохи охолонути, а потім починаємо збирати торт. На плоске блюдо викладаємо перший лист лаваша, рясно змащуємо його кремом.

На плоске блюдо викладаємо перший лист лаваша, рясно змащуємо його кремом

Продовжуємо ці дії, поки не закінчаться всі листи. Найвищий лист також змащуємо кремом.

Найвищий лист також змащуємо кремом

Для прикраси торта пару листів лаваша або залишилися обрізки підсушуємо з двох сторін на сковороді.

Для прикраси торта пару листів лаваша або залишилися обрізки підсушуємо з двох сторін на сковороді

Тепер лаваш відмінно кришиться, ламаємо його на середні шматочки і посипаємо ними наш ледачий «Наполеон».

Тепер лаваш відмінно кришиться, ламаємо його на середні шматочки і посипаємо ними наш ледачий «Наполеон»

Тортик вийшов ніжним, красивим, а щоб він став ще смачніше, поставимо його в холодильник на кілька годин, а краще на ніч. За цей час ледачий «Наполеон» просочиться кремом, є його буде одне задоволення!

За цей час ледачий «Наполеон» просочиться кремом, є його буде одне задоволення

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com