рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як приготувати хліб в мультиварці з покрокового рецептом з фото

  1. складові
  2. технологія приготування
  3. З чим подають
  4. Корисні поради

У моїй родині всі дуже люблять хліб, особливо свіжоспечений. Якість магазинного хліба, на жаль, не завжди радує, тому ось уже близько 5 років я печу його будинку. Плюсів у домашнього хлібопечення багато - це і велика різноманітність варіантів, в залежності від товарів і добавок, і можливість завжди з'їсти свіжий, ароматний, приготований з любов'ю хлібець. Також дуже важливим для мене є те, що я завжди знаю склад приготованого хліба, чого не скажеш про куплений в магазині.
Раніше процес приготування займав у мене багато часу - спочатку я замішувала тісто, потім чекала, поки воно здійметься, потім формувала хлібець і випікала його. Нещодавно мені подарували чудовий подарунок - мультиварку, яка стала для мене улюбленою помічницею на кухні. І, звичайно ж, в першу чергу я спробувала випікати в ній хліб. За кілька місяців у мене зібралося багато простих і смачних рецептів приготування хліба в мультиварці. Один з найпростіших, і в той же час моїх улюблених - рецепт білого хліба в мультиварці. На нього ви витратите всього 15 хвилин свого часу, все інше зробить улюблена кухонне помічниця.

  • Час приготування: 15 хв. заміс тесту + 3 години випічка.
  • Кількість порцій: 1 хліб вагою близько 900 г.

Кухонна техніка та інвентар:

  • мультиварка;
  • миска;
  • сито;
  • мірний стакан;
  • ваги;
  • тарілка;
  • ложка.

складові

Назва продукту кількість вода 270 мл сіль 10 г цукор 25 г дріжджі сухі 15 г борошно пшеничне 660 г олія соняшникова 1 ст. л. в тісто + трохи для змащування форми

Важливо! Борошно для цього рецепта краще використовувати вищого сорту. Дріжджі обов'язково повинні бути свіжі, з актуальним терміном придатності. Вода повинна бути трохи тепліше температури тіла, 35-40 градусів. Тепла вода відразу ж активізує дріжджі, внаслідок цього тісто краще піднімається.

технологія приготування

  1. Для приготування тіста в теплу воду додаємо сухі дріжджі, сіль, цукор і все ретельно розмішуємо. У моїй родині всі дуже люблять хліб, особливо свіжоспечений
  2. Поступово, в 2 етапи, всипаємо просіяне борошно.
  3. Місимо тісто, в кінці замісу додаємо масло.
  4. Готове тісто має бути еластичним, відставати від рук і стінок миски.
  5. Чашу мультиварки злегка змащуємо маслом, кладемо в неї тісто, сформоване у вигляді хліба, включаємо режим «Хліб».
  6. Через 2 години хліб перевертаємо (за допомогою тарілки або чаші-пароварки) і допікаємо ще 1 годину.
  7. Готовий хліб ставимо на решітку для охолодження і накриваємо на 20 хв рушником.
  8. Приготований за цим рецептом хлібець має пористий м'якуш, хрустку скоринку, приємний смак і аромат.

Відео рецепта приготування

Докладний рецепт приготування домашнього хліба в мультиварці ви можете подивитися в цьому відео.

Випічка в мультиварці. Хліб в мультиварці. Як приготувати домашній білий хліб в мультиварці.

Більше цікавих рецептів і корисних порад ви знайдете на нашому сайті!
http://www.multivarochka.com.ua/
Випічка в мультиварці. Хліб в мультиварці. Як приготувати домашній білий хліб в мультиварці.
http://www.multivarochka.com.ua/343-belyiy-hleb-v-multivarke
Свіжий видео рецепт ароматного, хрусткого хліба в мультиварці прямо до Вашого обіднього столу. Випікаємо білий хліб в мультиварці разом з шеф-кухарем проекту. Ми пропонуємо Вам простий рецепт хліба в мультиварці, розповімо і покажемо, як спекти хліб в мультиварці, щоб порадувати своїх рідних і близьких. Ви дізнаєтеся, як зробити так, щоб випічка в мультиварці перевершила всі очікування.
Покроково розглянемо на відео, як отримати відмінний домашній білий хліба у мультиварці Редмонд, Поларіс, Панасонік, Філіпс, Мулінекс та інших Мультиварки.
Більше цікавих рецептів і корисних порад ви знайдете на нашому сайті!

рецепт

Що може бути смачніше домашнього ароматного хлібця? Ті, хто вважає, що процес випікання складний і ризикований тепер можуть бути спокійними, адже на допомогу сучасним господиням прийшла мультиварка. Готуємо масу, натискаємо кілька кнопок і ароматне, хрустке виріб вже у вас на столі.

Складові:

Вода - 270 гр.
Борошно - 660 гр.
Сіль - 10 гр.
Цукор - 25 гр.
Сухі дріжджі - 15 гр.
Рослинна олія - ​​1 ч.л.

приготування:

1. У теплій воді розводимо дріжджі. Додаємо сіль цукор. Ретельно змішуємо інгредієнти.
2. Поступово в рідину вводимо борошно. Для додання тесту еластичності додаємо трохи рослинного масла. Вимішуємо. Надаємо тесту форму.
3. Рослинним маслом змащуємо чашу мультиварки. Завантажуємо тісто. Закриваємо кришку. Встановлюємо режим Хліб. Час - 3 години.
4. Через 2 години виріб дістаємо і перевертаємо. Знову кладемо в чашу і випікаємо ще 1 годину.
5. По закінченню роботи режиму виріб виймаємо з чаші. Накриваємо і даємо постояти 20 хвилин. От і все. Ароматний, пишний і хрусткий хлібець готовий. Смачного!

Ми в соціальних мережах:
Однокласники: http://ok.ru/multivarochka
Вконтакте: https://vk.com/vmultivarochke
Твіттер: https://twitter.com/multivarochka

https://i.ytimg.com/vi/eV3TKSIGvyY/sddefault.jpg

PT5M23S

https://youtu.be/eV3TKSIGvyY

2015-10-15T09: 19: 06.000Z

З чим подають

Хліб смачний і як самостійне блюдо, і як доповнення до будь-якого виду їжі. Існує безліч видів бутербродів, які можна із нього приготувати - відкриті, закриті, канапе. Ідеально поєднується хліб з усіма овочами, зеленню, першими стравами. Також з нього можна приготувати грінки та тости.

Важливо! Дієтологи не рекомендують вживати в їжу свіжу гарячий хліб, це може викликати розлад травлення.


Корисні поради

  • Борошно необхідно просівати для того, щоб позбутися від домішок і наситити її киснем. В результаті цього тісто краще підніметься, а хліб буде більш пористим, повітряним.
  • Нарізати хліб потрібно тільки після повного його охолодження, інакше він буде дуже сильно кришитися. Для цього найкраще використовувати ніж-пилу.
  • На основі цього рецепта ви можете приготувати житній хліб , Замінивши 1/3 частина пшеничного борошна житнього.
  • Для більшої корисності хліба можна в тісто додати 2-3 ст. л. висівок
  • Воду в рецепті можна замінити молоком або кефіром.
  • Якщо в тісто додати 1 ч. Л. меленої паприки, хліб матиме світло-помаранчевий колір і пікантний смак.
  • У випадку відсутності у вашій мультиварці режиму «Хліб», використовуйте режим «Випічка». Підбираючи відповідний режим, пам'ятайте, що час випікання - 3 години.
  • Чаша мультиварки під час роботи сильно нагрівається, тому, щоб не отримати опіків при перевертанні хліба, користуйтеся прихватками або кухонним рушником.

Якщо вам сподобався мій швидкий рецепт приготування смачного домашнього хліба в мультиварці, напишіть про це в коментарях. Також вам можна інтереси інші рецепти з фото випічки хліба в мультиварці - бездріжджового хліба на основі закваски, бананового хліба , Улюбленого дітьми різного віку, рецепти хліба в хлібопічці , Які є на нашому сайті. Дякую за увагу і приємного апетиту!

Залишайте свої враження про мій рецепті випічки домашнього хліба в мультиварці в коментарях під цією статтею.

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com