рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тест драйв №7: Janome Memory Craft 5200 Brother Innovis 600 і Astralux 7300 SE - Тест драйви та огляди - Статті

(Розглядаються комп'ютеризовані швейні машини)

(Розглядаються комп'ютеризовані швейні машини)

Доброго Вам времени суток! У цьому, що став уже традиційним, огляді ми розглянемо три швейних машини. Всі машинки володіють величезною кількістю рядків, горизонтальним човником і хорошими ергономічними даними.

Цього разу, до вже досить відомим брендам в наших оглядах Janome і Brother , приєднався Astralux . Такі моделі як Memory Craft 5200, Brother Innovis 600 і Astralux 7300 SE. Розглянемо кожну машинку окремо.

Brother Innov-is 600

Зовнішнє витонченість, незвичайні вміння і додаткові гаджети - все це втілено в Brother NV 600 .Що хочеться відзначити відразу, так це чудову комплектацію і зовнішній вигляд швейної машини.

У комплект з Brother NV 600 виробник дає нам величезний асортимент швейних спецприладдя, додатковий столик і коленопод'емнік.

Що стосується дизайну, то тут і говорити нема чого, ім'я Brother вже давно попереду планети всієї. Чіткі лінії, величезне поле шиття, безшумна робота всіх механізмів - це тільки видимі переваги цього апарату.

Не можна пройти повз диво здібностей шестисотої моделі. Це єдина швейна машина, яка вміє шити в чотирьох напрямках. Вона володіє системою drop-in, яка, в свою чергу, спрощує заправку нижньої нитки.

Ну і нарешті - світлодіодне підсвічування, різноманіття класичних операцій.

Правда, випробувавши швейну машину Brother NV 600 видно, що частина плюсів плавно перетікають в мінуси. Наприклад, її можливість шиття в усіх напрямках.

Тут історія зрозуміла, через збільшені прорізів в голкової пластині при обробці тонких примхливих матеріалів під сегменти рейки може потрапити тканину, що призведе до некоректної роботи нижнього транспортера.

Також є нарікання до машини за якістю виконання декоративних строчок, це випливає з того, що машина не є вишивальної технікою.

Janome Memory Сraft 5200

Прийшла черга розглянути флагман-лінійку Janome Memory Сraft 5200 . Її представниця модель 5200. Щоб охарактеризувати її, досить одного слова - «класика».

Округлі форми, величезний монохромний дисплей, 504 операції - все, що необхідно для роботи. У даній машині присутня унікальна система, яка не дозволить забитися тонким матеріалами під вушко пластину.

Для цього на голкової пластині виконаний розріз, в який входить спецпластіна, після цього отвір в голкової пластині змінюється, замість еліпсоїдної форми на круглу всього лише в 1,5-1,7 рази більше діаметра голки.

Правда, комплектація трохи підкачала - набір лапок дуже хороший, також є і верхній транспортер, але відсутній коленопод'ёмнік і приставних столик, який дозволяє значно збільшити поле шиття.

Як в будь-якій машині нас більше цікавлять не тільки плюси, а й мінуси. Погляньмо на машину ближче: голкова пластина не має стабілізуючою планки, це може вплинути в подальшому на площинність цієї ж пластини, що дасть додаткові складки на оброблюваному матеріалі.

За підсвічування у машини відповідає лампа розжарювання, в такий сучасній машині і такий застарілий аксесуар, який споживає багато енергії, гріється, постійно перегорає, та й цоколь нестандартний - доведеться замовляти в сервіс центрі.

За підсвічування у машини відповідає лампа розжарювання, в такий сучасній машині і такий застарілий аксесуар, який споживає багато енергії, гріється, постійно перегорає, та й цоколь нестандартний - доведеться замовляти в сервіс центрі

Astralux 7300 SE

Astralux 7300 SE

На арену виходить темна конячка Astralux 7300 SE . Дизайн, м'яко кажучи, не приваблює - лінії округлі, плавні, але чогось не вистачає: незручна кришка, яка постійно падає сама, кнопки на панелі нічим не позначені: без інструкції важко буде розібратися. Відсутність жорсткого чохла також невтішно.

Тепер поглянемо на робочі складові: голкова пластина чудово виконана - має стабілізуючу планку, що не дозволить їй змінити свою площинність в процесі роботи.

Підсвічування світлодіодне - великий плюс в сучасній машині. Нижня рейка дивує - має сім сегментів, дворядне розподіл зубів і по ширині вона більше 18 мм, я думаю, що вона ще покаже себе в ділі.

На дисплеї точно відображаються види швів, що зручно при виборі операцій. Порадували практичні кнопки управління - дуже зручно і чітко присутнє натискання.

Регулювання швидкості шиття відбувається плавно, а не має 3 положення швидкості, як у попередніх випробовуваних. Звичайно ж, величезна комплектація з 14 лапок і комплектуючих.


А тепер проведемо кілька тестів:


Беремо тонкий шифон, вставляємо в голку № 60, нитку тонший і «поїхали»:

Brother NV 600 - прошила, трохи підтягнуло, але на побутовому рівні цілком пристойно, враховуючи той фактор, що машина має електронне натяг нитки і в ручну дуже складно потрапити в баланс з нижньої ниткою.

Janome Memory Craft 5200 - цей тест повинен бути коником цієї машини. Все ті ж умови, але нагадую - у неї є коник для прошивання тонких матеріалів пластина, яка закриває отвір в голкової пластині. Прошила вона добре, без стягування, все чітко, але трохи підтягнути натяг і все буде відмінно, до якості промислової машини, звичайно ж, не дотягує, рядок трохи під кутом але якість дуже пристойне. П'ятірка з мінусом.

Astralux 7300 настройки ті ж, звичайно немає горезвісної пластини, але зате семисегментного рейка, я думаю, зробить свою справу. Регулятор натягу стоїть на автоматі. Прошиваємо - відмінно, нітрохи не гірше ніж у Janome, також необхідно трохи відрегулювати натяг нитки. Стібок до стібка все рівно.

У цьому тесті все машини показали себе з дуже хорошого боку, але це і зрозуміло машини з добротного сегмента.


Проводимо тест на двох типах матеріалів: на щільному і на тонкому. Виконуємо найскладнішу петлю з вічком.

результати:

Brother NV 600 на важкому матеріалі - все чудово і добротно, можна легко виконувати петлі навіть на пальто. Але на тонкому матеріалі стягнуло і підім'яла - відразу можу сказати, необхідно ставити стабілізуючу пластину.

Janome 5200 - якість на різних матеріалах по затягуванню петлі абсолютно однакове - нічого не стягнуто, що не зібрано, але око якийсь не круглий, а приплюснутий. Як декоративну петлю я б не використовував.

Astralux 7300 - ось тут можу сказати «ідеал», сам не очікував, чітко рівно, стібок роздільний. Вічко має форму кола, а не еліпса. Дуже радий.


Ну і що став вже традиційний тест на безперервну роботу. Включаємо всіх випробовуваних на максимальній швидкості.

Включаємо всіх випробовуваних на максимальній швидкості.
Після 15 хвилин змін немає

Після 30 хвилин у Janome Memory craft 5200 незначно нагрілася панель в області підсвічування. У інших досліджуваних змін немає.
Далі вважаю проведення даного тесту недоцільним, так як машини безперервно стільки не працюють.


висновок:

Всі випробовувані моделі показали себе з дуже цікавою боку. Деякі моделі прекрасно поводяться з найтоншими матеріалами, деякі мають ідеально чітку траєкторію рядки, деякі максимально зручні для користування.

Практично всі моделі прагнуть поєднати в собі всі ці якості - практично у всіх це вийшло, у кого-то в більшій мірі або в меншій. Якщо постав вибір покупки між цими трьома моделями, то я б розподілив пальму першості в такий спосіб.

Третє місце я б віддав Janome Memory Craft 5200 - машина добре себе показала в усіх тестах, але в кожному потрібна, якась дароботка, регулювання, настройка - згадується стара добра чайка, яка шиє добре, але хочеться більшого, хоча куди більше.

Друге почесне місце займає швейна машина Brother nv 600, яка підкорила своїм дизайном, ніким неповторними родзинками в шиття. Якщо Ви хочете бути завжди на крок попереду всіх, то ця Ваша машина.

Результати в шиття вона показала також пристойні. Лідерство взяла швейна машина Astralux 7300 SE - на перший погляд непоказний дизайн, важку вагу, відсутність додаткового столика, записала машину в аутсайдери, але подивившись на результати шиття ми просто здивувалися. Чіткий рівний стібок, як у промислової машини. Коріння японського заводу HAPPY дали про себе знати.

Даною машині ставлю п'ять балів. Кожен знайде щось своє в цих машинах.

У даній статті ми провели порівняння швейних машинок Brother NV 600, Janome Memory Сraft 5200 і Astralux 7300 SE. Отримати інформацію про порівняння інших швейних машин ви можете на сторінці « огляди ». Сайт регулярно оновлюється і доповнюється новими оглядами, не пропустіть!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com